Bigongke Ati (bingungke ati)


Versi: Mantje Karso

O he sopo kae
Liwat ngarep omahku,
Waduh ayune..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..

reff:
O he sopo kae
Cah ayu kok nyenengke atiku..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..

O he sopo kae
Liwat ngarep omahku,
Waduh ayune..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Wo wo oo..(aku..)
Ora ono kowe sliramu..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..

Senajan Kowe Ijen


Versi: Elton Sodikromo ft. Mantje Karso

Oh….., yeah……
Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Naliko podho nemoni,
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..
Ho…

Wanito sing manut,
Yo iku sing nrimo..
Bungah karo susah,
Gelem disungguhi wong loro..

Rikolo diweruhi,
Yo gelem ngrungok’ake..
Abot banget abot banget,
Gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Naliko podho nemoni,nemoni..
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..

reff:
Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

1234