Bigongke Ati (bingungke ati)

Mantje-Karso
Versi: Mantje Karso

O he sopo kae
Liwat ngarep omahku,
Waduh ayune..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..

reff:
O he sopo kae
Cah ayu kok nyenengke atiku..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..

O he sopo kae
Liwat ngarep omahku,
Waduh ayune..
O he he sopo to kae
Cah ayu kok bingungke atiku..

Pengen nyedak aku,
Aku pengen nyedak ketemu..
Ketemu marang sliramu..

Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Wo wo oo..(aku..)
Ora ono kowe sliramu..
Wo wo oo..(aku..)
Pengen nyedak’i awakmu..
Wo wo oo..(aku..)
Kowe bingungke atiku..

Opo pancen tenan ndhuk,
Opo kowe gelem melu aku..
————-
[ver: lyrics]
[id: hpqcavca]
[ar: Mantje Karso]
[ti: Bigongke Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:20]
[00:01.90]Bigongke Ati (Bingungke Ati)
[00:04.29]Versi: Mantje Karso
[00:06.29]
[00:08.29]>>>
[00:09.29]>>
[00:10.29]>
[00:11.29]O he sopo kae
[00:14.39]Liwat ngarep omahku,
[00:17.20]Waduh ayune..
[00:20.45]O he he sopo to kae
[00:23.36]Cah ayu kok bingungke atiku..
[00:28.09]
[00:29.56]Pengen nyedak aku,
[00:32.35]Aku pengen nyedak ketemu..
[00:35.16]Ketemu marang sliramu..
[00:39.76]Wo wo oo..(aku..)
[00:42.76]Kowe bingungke atiku..
[00:45.42]Wo wo oo..(aku..)
[00:48.47]Pengen nyedak’i awakmu..
[00:51.39]Wo wo oo..(aku..)
[00:54.06]Kowe bingungke atiku..
[00:57.06]Opo pancen tenan ndhuk,
[00:59.91]Opo kowe gelem melu aku..
[01:04.02]
[01:08.07]>>>
[01:09.07]>>
[01:10.07]>
[01:11.07]O he sopo kae
[01:14.27]Cah ayu kok nyenengke atiku..
[01:19.49]O he he sopo to kae
[01:22.67]Cah ayu kok bingungke atiku..
[01:28.14]Pengen nyedak aku,
[01:31.94]Aku pengen nyedak ketemu..
[01:35.43]Ketemu marang sliramu..
[01:39.09]Wo wo oo..(aku..)
[01:42.01]Kowe bingungke atiku..
[01:45.12]Wo wo oo..(aku..)
[01:47.93]Pengen nyedak’i awakmu..
[01:50.66]Wo wo oo..(aku..)
[01:53.40]Kowe bingungke atiku..
[01:56.64]Opo pancen tenan ndhuk,
[01:59.11]Opo kowe gelem melu aku..
[02:04.16]
[02:05.53]O he sopo kae
[02:07.96]Liwat ngarep omahku,
[02:09.88]Waduh ayune..
[02:12.92]O he he sopo to kae
[02:15.97]Cah ayu kok bingungke atiku..
[02:21.50]Pengen nyedak aku,
[02:25.06]Aku pengen nyedak ketemu..
[02:27.60]Ketemu marang sliramu..
[02:32.09]Wo wo oo..(aku..)
[02:35.76]Kowe bingungke atiku..
[02:38.92]Wo wo oo..(aku..)
[02:41.62]Pengen nyedak’i awakmu..
[02:44.41]Wo wo oo..(aku..)
[02:46.96]Kowe bingungke atiku..
[02:49.88]Wo wo oo..(aku..)
[02:52.56]Ora ono kowe sliramu..
[02:55.79]Wo wo oo..(aku..)
[02:58.16]Pengen nyedak’i awakmu..
[03:01.21]Wo wo oo..(aku..)
[03:03.94]Kowe bingungke atiku..
[03:06.99]Opo pancen tenan ndhuk,
[03:09.60]Opo kowe gelem melu aku..
[03:14.51]
———-
Preview:

Advertisements

Senajan Kowe Ijen

Elton-Sodikromo_Mantje-Karso
Versi: Elton Sodikromo ft. Mantje Karso

Oh….., yeah……
Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Naliko podho nemoni,
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..
Ho…

Wanito sing manut,
Yo iku sing nrimo..
Bungah karo susah,
Gelem disungguhi wong loro..

Rikolo diweruhi,
Yo gelem ngrungok’ake..
Abot banget abot banget,
Gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Naliko podho nemoni,nemoni..
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..

reff:
Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..
—————-
[ver: lyrics]
[id: buwvpwcs]
[ar: Elton S f. Mantje K]
[ti: Senajan Kowe Ijen]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:31]
[00:01.00]Senajan Kowe Ijen
[00:03.00]Versi : Elton S f. Mantje K
[00:05.00]
[00:06.00]Oh….., yeah……
[00:16.28]Senajan kowe ijen,
[00:19.89]Kudu kuat ndukung..
[00:24.04]Sing tak maksud iku,
[00:27.40]Ati sing ora molak malik..
[00:31.38]Naliko podho nemoni,
[00:34.81]Kahanan koyo mengkono,
[00:38.66]Mbok podho mikirake,
[00:42.02]Seksine wong akeh..
[00:45.52]Ho…
[00:46.78]Wanito sing manut,
[00:49.71]Yo iku sing nrimo,
[00:53.69]Bungah karo susah,
[00:56.87]Gelem disungguhi wong loro..
[01:01.10]Rikolo diweruhi,
[01:04.33]Yo gelem ngrungok’ake..
[01:08.37]Abot banget abot banget,
[01:12.05]Gampang diucapake..
[01:18.04]Senajan kowe ijen,
[01:22.65]Kudu nduwe pikiran bening,
[01:27.13]Nelangsane wong,
[01:30.30]Ora gampang diucapake,
[01:34.65]Senajan kowe ijen,
[01:37.78]Kudu nduwe pikiran bening,
[01:41.52]Nelangsane wong,
[01:45.07]Ora gampang diucapake,
[01:52.17]Naliko podho nemoni, nemoni..
[02:00.03]Kahanan koyo mengkono,
[02:03.15]Mbok podho mikirake,
[02:07.19]Seksine wong akeh..
[02:11.38]
[02:27.00]>>>
[02:28.00]>>
[02:29.00]>
[02:30.00]Senajan kowe ijen,
[02:33.36]Kudu nduwe pikiran bening,
[02:37.18]Nelangsane wong,
[02:40.34]Ora gampang diucapake,
[02:44.64]Senajan kowe ijen,
[02:48.00]Kudu nduwe pikiran bening,
[02:51.93]Nelangsane wong,
[02:55.28]Ora gampang diucapake,
[03:04.95]Senajan kowe ijen,
[03:09.79]Kudu kuat ndukung..
[03:13.91]Sing tak maksud iku,
[03:17.44]Ati sing ora molak malik..
[03:27.08]
—————
Preview:

Opo Mestine

Mantje-Karso_1
Versi: Mantje Karso

Terkadang aku kangen kowe,
Kadang kono wis ora kepengen kelingan kowe..
Mergo atiku rasane koyo mengkene,
Loro, ono sebabe..

Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..

reff:
Sak sabar sabare manungso,
Isih nduwe roso ati tego, mugo keciwo..
Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
Koyo, koyo ra lilo..,
Yen tibo mburi tindakmu cidro..

Becik sak mestine, opo sing tok karepake
Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
Yen wis ra tresno mestine wae..
——————
[ver: lyrics]
[id: slbucscq]
[ar: Mantje Karso]
[ti: Opo Mestine]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.00]Opo Mestine
[00:13.00]Versi : Mantje Karso
[00:16.00]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Terkadang aku kangen kowe,
[00:27.16]Kadang kono wis ora kepengen kelingan kowe..
[00:36.54]Mergo atiku rasane koyo mengkene,
[00:43.40]Loro, ono sebabe..
[00:50.92]
[00:54.81]Sak sabar sabare manungso,
[01:00.90]Isih nduwe roso ati tego mugo keciwo..
[01:09.16]Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
[01:15.85]Koyo, koyo ra lilo..,
[01:23.84]Yen tibo mburi tindakmu cidro..
[01:30.60]Becik sak mestine, opo sing tok karepake
[01:37.82]Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
[01:44.74]Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
[01:52.27]Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
[02:01.21]Yen wis ra tresno mestine wae..
[02:08.16]
[02:10.52]==mantje karso, opo mestine==
[02:18.07]
[02:20.07]>>>
[02:21.07]>>
[02:22.07]>
[02:23.07]Sak sabar sabare manungso,
[02:28.07]Isih nduwe roso ati tego mugo keciwo..
[02:37.47]Yen kelingan janjimu dek jaman semono,
[02:44.55]Koyo, koyo ra lilo..,
[02:52.26]Yen tibo mburi tindakmu cidro..
[02:58.42]Becik sak mestine, opo sing tok karepake
[03:06.41]Aku ra bakal mekso, yen nyatane mengkene..
[03:14.15]Mergo saikine, kabeh dadi lan nyatane
[03:20.51]Uripku karo kowe, pancen akeh bedane..
[03:29.59]Yen wis ra tresno mestine wae..
[03:36.65]
————–
Preview:

Yogjakarta

Ciptaan : ??
Vokal : Mantje Karso & Ita Suwardi
Produksi : (c)2013,SRP

LK :
Werna werni yit tondho ning moto,
Meniko werno ing malioboro,
Sing wis misuwur ing monco negoro,
Ngayogjakarto kutho pariwisoto..

Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

reff :
Pr :
Ora salah, nggawekke ati betah,
Roso bungah, seneng jroning manah
Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
Malioboro, ora gelem pindah..

Yogjakarta, kutho budoyo akeh wong soko monco
Kadung seneng lan tresno, podo manggon ning kono..
Yogjakarta, kutho budoyo ayo konco dijogo
Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..

Ayo konco dijogo, podo dilestarekno
Warisan leluhur kito..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: qwhwkwsw]
[ar: Mantje Karso f. Ita Suwardi]
[ti: Yogjakarta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.47]Yogjakarta
[00:12.47]Versi : Mantje Karso & Ita Suwardi
[00:15.47][02:37.50][02:50.73][04:55.20]
[00:17.47][02:52.73]>>>
[00:18.47][02:53.73]>>
[00:19.47][02:54.73]>
[00:20.47]LK: Werna werni yit tondho ning moto,
[00:27.52]LK: Meniko werno ing malioboro,
[00:37.04]LK: Sing wis misuwur ing monco negoro,
[00:43.66]LK: Ngayogjakarto kutho pariwisoto..
[00:55.07][02:55.73]Pr: Ora salah, nggawekke ati betah,
[01:01.66][03:02.77]Pr: Roso bungah, seneng jroning manah
[01:10.79][03:12.39]Pr: Yen wis ngambah ning sak dawane tlatah,
[01:17.94][03:20.12]Pr: Malioboro, ora gelem pindah..
[01:28.37][03:30.15]Pr: Yogjakarta, kutho budoyo
[01:46.43][03:47.88]Pr: Akeh wong soko monco,
[01:51.64][03:52.84]Pr: Kadung seneng lan tresno,
[01:56.06][03:57.23]Pr: Podo manggon ning kono..
[02:03.58][04:04.24]Pr: Yogjakarta, kutho budoyo
[02:21.63][04:22.33][04:38.78]Pr: Ayo konco dijogo,
[02:26.64][04:27.19][04:44.56]Pr: Podo dilestarekno, warisan leluhur kito..
[02:39.66]==yogjakarta, mantje karso f. ita suwardi==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BL4FJh19oYo

Wis Ora Ono Liyo

Wis Ora Ono Liyo
Ciptaan : ??
Vokal : Mantje Karso
Produksi : Soundhouse Production

Wis suwe aku ngenteni, marang awakmu
Bungah jroning ati, wis dadi jodohku
Kowe sing tak impi-impi,
Rino klawan wengi…

Wis ra..ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, sing tak karepi
Yo wis ra ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, yo kowe dewe…

Bungah njroning ati, wis dadi duwekku
Wis ora usah nggoleki, kowe ning sandingku
Kowe sing tak impi-impi,
Rino klawan wengi…

Wis ra..ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, sing tak karepi
Yo wis ra ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, yo kowe dewe…

reff :
Wis ra..ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, sing tak karepi
Yo wis ra ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, yo kowe dewe…

Wis ra..ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, sing tak karepi
Yo wis ra ono, sing tak tresnani
Yo mung kowe dewe, yo kowe dewe…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4bUaqyvWtGc

Pingin Wero Kowe

Pingin Wero Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Mantje Karso
Produksi : ??

Yen tak rasake, sepi uripku
Lehku mikirke kowe, awak nganti kuru

Nanging kepriye mene, kowe adoh marang aku
Katresnanku…
Awal lan bengi aku, ora nganti turu
Mikirke sliramu, oohhhh

Oh wooo, aku pingin nyedak kowe
Aku pingin wero kowe
Aku pingin nyekel tanganmu
Kapan kowe biso ning sandingku

Wis suwe banget lehku
Ngenteni marang awakmu
Tekane seprene atiku iki tresno sliramu
Cah ayu…

reff :

Opo ngene rasane, wong urip dewe
Biyen tekane seprene, wis tak impekke

Nanging kepriye mene, kowe adoh marang aku
Katresnanku…
Awal lan bengi aku, ora nganti turu
Mikirke sliramu, oohhhh

Oh wooo, aku pingin nyedak kowe
Aku pingin wero kowe
Aku pingin nyekel tanganmu
Kapan kowe biso ning sandingku

Wis suwe banget lehku
Ngenteni marang awakmu
Tekane seprene atiku iki tresno sliramu
Cah ayu…

reff :

Nanging kepriye mene, kowe adoh marang aku
Katresnanku…
Awal lan bengi aku, ora nganti turu
Mikirke sliramu, oohhhh

Oh wooo, aku pingin nyedak kowe
Aku pingin wero kowe
Aku pingin nyekel tanganmu
Kapan kowe biso ning sandingku

Wis suwe banget lehku
Ngenteni marang awakmu
Tekane seprene atiku iki tresno sliramu
Cah ayu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Wlr7K-AbqNA

Nandi Paranmu

Nandi Paranmu
Ciptaan : ??
Vokal : Mantje Karso
Produksi : MHB 8

Opo kowe ra kroso ning atimu
Niatku iki gandeng awakmu, nganti toh kowe woow…
Awan wengi kowe tak impi
Ning nganti kowe aku ora ngerti, cah ayu
Aku pengen nyedak awakmu, mrene yo…

Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

Kroso sepi banget rasane atiku
Kroso sepi mikirke awakmu, nganti toh kowe,
Mrene nyedako aku, cah ayu
Mrene yo….

Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

Aku ra bakal mblenjani awakmu
Mergo kowe sing tak tresnani, cah ayu…

reff :

Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Mrene nyedako aku, mrene ning sandingku
Aku kangen sliramu, nandi toh paranmu
Banget kangen atiku, marang sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1YcNajpr9iE&NR=1