Thiwul Gunung Kidul

Lilis-Diana
Versi: Manthous ft. Lilis Diana

Pr:
Tak pikir kowe wis lali mas,
Karo aku cah gunung kidul..
Iling iling panggonane dhuwur,
Tlalah ngayogja sak wetan bantul..

Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e pop campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: slbpspcs]
[ar: Manthous f. Lilis Diana]
[ti: Thiwul Gunung Kidul]
[al: Pop Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.00]Thiwul Gunung Kidul
[00:06.00]Versi : Manthous f. Lilis Diana
[00:08.00]
[00:10.00]>>>
[00:11.00]>>
[00:12.00]>
[00:13.00]Pr: Tak pikir kowe wis lali mas,
[00:17.15]Pr: Karo aku cah gunung kidul..
[00:22.16]Pr: Iling iling panggonane dhuwur,
[00:26.42]Pr: Tlalah ngayogja sak wetan bantul..
[00:31.74]Lk: Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
[00:35.74]Lk: Watu lintang opo watu dapur..
[00:41.59]Lk: Babagan seni ojo maido,
[00:45.47]Lk: Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..
[00:52.46]
[01:01.05]Pr: Krakal baron lan kukup,
[01:05.08]Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
[01:10.51]Pr: Sadeng opo wediombo,
[01:15.13]Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
[01:20.62]Pr: Sinden mas ketoprak’e,
[01:24.03]Lk: E e campursari gunung gunung kidul..
[01:30.30]Pr: Thiwul mas gunung kidul,
[01:33.85]Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..
[01:39.01]
[01:42.09]==manthous f. lilis diana, thiwul gunung kidul==
[01:53.00]
[01:56.00]>>>
[01:57.00]>>
[01:58.00]>
[01:59.00]Lk: Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
[02:03.29]Lk: Watu lintang opo watu dapur..
[02:08.88]Lk: Babagan seni ojo maido,
[02:12.84]Lk: Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..
[02:18.47]
[02:28.21]Pr: Krakal baron lan kukup,
[02:32.27]Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
[02:37.62]Pr: Sadeng opo wediombo,
[02:41.86]Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
[02:47.76]Pr: Sinden mas ketoprak’e
[02:51.45]Lk: E e campursari gunung gunung kidul..
[02:57.38]Pr: Thiwul mas gunung kidul,
[03:01.22]Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..
[03:06.04]
[03:08.78]==thiwul gunung kidul, manthous f. lilis diana==
[03:20.05]
[03:23.05]>>>
[03:24.05]>>
[03:25.05]>
[03:26.05]Lk: Sing kondang dik gaplek lan thiwul,
[03:29.95]Lk: Watu lintang opo watu dapur..
[03:35.08]Lk: Babagan seni ojo maido,
[03:39.38]Lk: Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..
[03:45.12]
[03:54.79]Pr: Krakal baron lan kukup,
[03:58.85]Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
[04:04.03]Pr: Sadeng opo wediombo,
[04:08.53]Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
[04:13.46]
————-
Preview:

Advertisements

Putro Nuswantoro

Langgam Putro Nuswantoro
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Manthous
produksi : Dasa Studio

[bowo]
“Anakku sing bagus dewe…
Besok pinter sekolahe…
Yen wis biso nyambut gawe…
Kudu mlaku sak mestine…”

Cup menengo ngger anakku
Ojo pijer nangis wae
Anakku sing bagus dewe
Besok pinter sekolahe

Cup menengo ngger anakku
Sing tansah tak domo domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

reff :

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zNjsmRSKICw

Othok Kowouk

Othok Kowouk
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous & Lilies Diana
produksi : Dasa Studio

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Saben dino ribut, eker-ekeran
Jebul ra sumbut, ra sumbut, jaman anyaran

Enting enting, enting enting gulane jowo
Murang muring, murang muring gunane opo
Rono salah, rene luput, ra dadi karepe
Mbuh ra weruh, kepiye mengko dadine

Pr : Kembang cipir, kembang cipir dironce-ronce
Lk : Tiwas dipikir,sing kono mung sak penake
Pr : Mlaku ngetan, mlaku ngetan kok bali ngulon
Lk : Tiwas edan, wis edan ora kelakon

reff :

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ancur
Pripun kepriben, minta ampun ketiban amben

reff :

Pr : Kembang cipir, kembang cipir dironce-ronce
Lk : Tiwas dipikir,sing kono mung sak penake
Pr : Mlaku ngetan, mlaku ngetan kok bali ngulon
Lk : Tiwas edan, wis edan ora kelakon

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ujur
Pripun kepriben, minta ampun ketiban amben

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jqy1D2SYFB4

Tak Eling Eling (manthous)

Manthous_10
Versi: Manthous

Tak eling eling opo sliramu,
Sing nate ketemu..
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edhi,
Amung esemu sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..

reff:
Semar sabrang,
Legog-legog neng omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang-payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara-marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyanding lintang panjerino..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qpssbach]
[ar: Manthous]
[ti: Tak Eling Eling]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.02]Tak Eling Eling
[00:00.02]by: Manthous
[00:15.02]
[00:17.02]>>>
[00:18.02]>>
[00:19.02]>
[00:20.02]Tak eling eling,
[00:24.72]Opo sliramu
[00:27.94]Sng nate ketemu..
[00:33.72]Ing naliko iku,
[00:38.53]Candik ayu
[00:41.93]sumunar netramu..
[00:48.55]
[00:51.33]Sore kang edhi
[00:58.80]amung esemu,
[01:02.54]Sing ora nguwati..
[01:09.57]Nadyan widodari,
[01:17.97]Kalah endah
[01:22.12]anyengsemke ati..
[01:28.35]
[01:32.56]Semar sabrang,
[01:39.19]Legog legog
[01:41.92]neng omah bingung..
[01:49.57]Jae wono sak upomo,
[01:58.15]Wiwit iku
[02:07.35]atiku poyang payingan..
[02:16.86]
[02:21.62]Tak eling eling,
[02:29.76]Pancen sliramu
[02:34.12]sing mara marai..
[02:40.08]Mbesok kapan aku,
[02:49.80]Biso nyanding
[02:52.52]lintang panjerino..
[02:59.11]
[03:30.07]>>>
[03:31.07]>>
[03:32.07]>
[03:33.07]Semar sabrang,
[03:38.91]Legog legog
[03:42.77]neng omah bingung..
[03:50.04]Jae wono sak upomo,
[03:58.68]Wiwit iku
[04:05.84]Atiku poyang payingan..
[04:17.10]
[04:22.75]Tak eling eling,
[04:31.03]Pancen sliramu
[04:35.07]sing mara marai..
[04:41.73]Mbesok kapan aku,
[04:50.82]Biso nyanding
[04:53.68]lintang panjerino..
[05:03.82]
————-
Preview:

Kembang Kecubung

Lgm. Kembang Kecubung
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous
produksi : Dasa Studio

Awite pisan ketemu…
Jroning ati, dona ora kuwowo
Ing sunareng netramu,
Gawe bingung rasaning atiku

Opo kang dadi sebabe…
Rino wengi, gandrung kapirangu
Amargo solah bawane,
Biso gawe brantangen atiku…

Wiwit iku, atiku soyo ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…

Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…

reff :

Wiwit iku, atiku soyo, ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…

Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aGCmJOzrpSA

Sluman Slumun Slamet

Sluman Slumun Slamet
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous & Lilies Diana
Produksi : Dasa Studio

Pr :
Sluman, slumun watone slamet
Ngarep arep rejeki,
Jo nganti seret

Lk :
Pinter srawung, tundhone mesti untung
Ora wurung, yen tetulung becik’e
Ojo tanggung-tanggung

Pr :
Sluman, slumun sing penting slamet
Eling-eling ro konco,
Ora perlu njlimet

Lk :
Etung-etung, ben sithik watone untung
Modal jujur sing penting
Sugih sugih sedulur

Pr : Sluman, slumun slamet, Dasar wasis lan ubet
Lk : Ojo samar saben dino, Wis mesti ngliwet
Pr : Sluman slumun slamet, Ora demen nyrimpet
Lk : A srimpat srimpet tundhone wis mesti ruwet

Pr :
Eman jo samar, yen ora keduman
Nyasar nyusur wong sabar, wis mesti subur

reff :
kembali ke atas..sluman slumun watone…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lZwvelXd5Ds

Potretmu (manthous)

Manthous_2
Versi: Manthous

Iki potretmu,
Kang dak tompo bareng lan layangmu..
Bungahing ati,
Ora koyo ing naliko iku..

Margo potretmu,
Biso gawe ayeme atiku..
Tansah sumanding,
Ora pisah soko ing tanganku..

Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..

reff :
Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ivzuuich]
[ar: Manthous]
[ti: Potretmu]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.05]Potretmu
[00:00.05]by: Manthous
[00:27.05]
[00:29.85]>>>
[00:30.85]>>
[00:31.85]>
[00:32.85]Iki potretmu,
[00:38.45]Kang dak tompo
[00:41.00]bareng lan layangmu..
[00:46.41]Bungahing ati,
[00:51.01]Ora koyo ing naliko iku..
[01:00.53]
[01:04.83]Margo potretmu,
[01:11.72]Biso gawe ayeme atiku..
[01:24.61]Tansah sumandhing,
[01:31.88]Ora pisah soko ing tanganku..
[01:42.46]
[01:47.83]Yen dak sawang,
[01:54.43]Dasar ayu pancen isih timur..
[02:05.82]Kiro-kiro antarane,
[02:17.70]Yuswo pitulikur..
[02:25.92]
[02:34.02]Banget kagetku,
[02:42.00]Bareng aku ketemu sliramu..
[02:53.17]Anggonmu potret,
[03:01.99]Lawase wus ono telung windu..
[03:11.90]
[03:42.73]>>>
[03:43.73]>>
[03:44.73]>
[03:45.73]Yen dak sawang,
[03:51.96]Dasar ayu pancen isih timur..
[04:04.27]Kiro-kiro antarane,
[04:15.36]Yuswo pitulikur..
[04:22.52]
[04:32.08]Banget kagetku,
[04:40.08]Bareng aku ketemu sliramu..
[04:51.87]Anggonmu potret,
[05:00.14]Lawase wus ono telung windu..
[05:14.82]
————-
Preview: