Thiwul Gunung Kidul


Versi: Manthous ft. Lilis Diana

Pr:
Tak pikir kowe wis lali mas,
Karo aku cah gunung kidul..
Iling iling panggonane dhuwur,
Tlalah ngayogja sak wetan bantul..

Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e pop campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Putro Nuswantoro

Versi: Manthous

[bowo]
“Anakku sing bagus dewe…
Besok pinter sekolahe…
Yen wis biso nyambut gawe…
Kudu mlaku sak mestine…”

Cup menengo ngger anakku
Ojo pijer nangis wae
Anakku sing bagus dewe
Besok pinter sekolahe

Cup menengo ngger anakku
Sing tansah tak domo domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

reff :
Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe…mareme atiku…

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

12316