Wis Kadhung

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Mansur Daniel
Produksi : ??

PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

reff :
PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GBuvtonKJg8

[ver: lyric]
[id: plpkzvsp]
[ar: Mansur Daniel]
[ti: Wis Kadung]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 04:00]
[00:00.84]Wis Kadung
[00:12.84]Versi : Mansur Daniel
[00:15.84][00:56.31][01:32.61][02:25.75][02:59.57][03:35.70]
[00:18.84][01:49.00]***
[00:19.84][01:50.00]**
[00:20.84][01:51.00]*
[00:21.93][01:52.00]PUCUK PUCUKE CEMORO,
[00:25.07][01:55.30]EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN,
[00:30.37][01:59.62]PUCUK PUCUKE PERKORO,
[00:34.30][02:02.93]GORO-GORONE YO MUNG SEPELE..
[00:40.62][02:08.68]GENDHING ONO LARASE,
[00:44.56][02:13.37]WIS NYANDHING SING ONO BENERE,
[00:48.37][02:17.68]GULO SING ONO KOPINE,
[00:52.18][02:21.06]GAWE GELO SING ONO JALARANE..
[00:58.71][02:27.52][03:02.07]WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN,
[01:02.37][02:31.56][03:05.82]JEJODOHAN SUWENE SETAUN,
[01:06.86][02:35.81][03:10.25]BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO,
[01:10.48][02:39.44][03:13.75]SABENDINO SENENG GAWE GELO..
[01:15.17][02:44.06][03:18.57]ALI-ALI SING ONO NING DRIJI,
[01:18.67][02:47.63][03:22.07]ORA NGRESEP NING JERONING ATI,
[01:23.11][02:52.00][03:26.57]JARE SENENG SEHIDUP SEMATI,
[01:26.74][02:55.56][03:30.01]JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

Advertisements

Jerune Segoro

Jerune Segoro
Arr musik : Mansur Daniel
Lirik : Miswandi
Vokal : ??
Produksi : ??

Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Riko sing tego nglarani,
Ati isun sing ono welase
Sak sabar-sabare,
Wong sabar ono watese

Senenge isih keroso,
Riko lan isun kari mlaku bareng
Sing ngiro kanti semene,
Riko lan isun sing ono jodone

reff :
kembali ke atas..gemericike banyu,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dGxO5wUxwVQ