Medot Tresnane

Maikel-Saridjo
Versi: Maikel Saridjo

Wis pirang ulan
Awakku ra biso turu sore..
Kelingan sliramu
Ra biso lali kowe..

Kowe sing tak tresnani,
Mundhak marakke ati..
Aku nelongso
Wis kebacut tresno..

Konco kabeh wis ngerti
Nggumun toh ra percoyo..
Gek wingi sawangane
Tresno sejati..

Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..

reff:
Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..
————-
[ver: lyrics]
[id: vawpcccv]
[ar: Maikel Saridjo]
[ti: Medot Tresnane]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.07]Medot Tresnane – Maikel Saridjo
[00:25.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Wis pirang ulan
[00:33.81]awakku ra biso turu sore..
[00:38.47]Kelingan sliramu
[00:42.72]ra biso lali kowe..
[00:47.14]Kowe sing tak tresnani,
[00:51.60]mundhak marakke ati..
[00:56.62]Aku nelongso
[00:58.86]wis kebacut tresno..
[01:03.77]
[01:05.07]Konco kabeh wis ngerti
[01:07.75]nggumun ra percoyo..
[01:12.35]Gek wingi sawangane
[01:15.97]tresno sejati..
[01:19.54]Aku ora nyalahi
[01:24.27]Ning kowe sing kudu ngerti..
[01:29.13]Kowe nyuwun pamit
[01:31.92]aku ra nggondeli..
[01:35.97]Kowe sing tak tresnani..,
[01:40.75]Tresno selawase
[01:43.83]ra bakal tak blenjani..
[01:49.94]Kowe sing tak turuti..,
[01:55.25]Nurut tekan entek
[02:00.28]entek uripe..
[02:04.20]Kabeh bondo
[02:05.69]tak weneh kowe,
[02:08.54]Opo sing kurang meneh..
[02:12.00]Opo salah
[02:12.81]salahku dewe,
[02:16.13]Awakmu kok medot tresnane..
[02:23.61]
[02:34.06]>>>
[02:35.06]>>
[02:36.06]>
[02:37.06]Aku ora nyalahi
[02:40.56]Ning kowe sing kudu ngerti..
[02:46.30]Kowe nyuwun pamit
[02:48.29]aku ra nggondeli..
[02:52.78]Kowe sing tak tresnani..,
[02:58.48]Tresno selawase
[03:01.24]ra bakal tak blenjani..
[03:06.94]Kowe sing tak turuti..,
[03:12.49]Nurut tekan entek
[03:16.33]entek uripe..
[03:21.11]Kabeh bondo
[03:22.36]tak weneh kowe
[03:24.91]opo sing kurang meneh..
[03:28.26]Opo salah
[03:29.75]salahku dewe
[03:32.25]Awakmu kok medot tresnane..
[03:40.21]
————-
Preview:

Advertisements

Loro Ati (maikel saridjo)

Maikel-Saridjo
Versi: Maikel Saridjo

Rikolo jaman semono,
Wong loro nandang rekoso..
Tansah nelongso rino wengi,
Urip kekurangan podho dilakoni..

Saiki cetho wis bukti,
Sliramu mblenjani janji..
Sabendino mung ngloro ati,
Tanpo welas asih marang awakku iki..

Seumpomo sliramu,
Biso ngrasake koyo atiku..
Ora nganti bakal tego,
Ninggalke cidro..ho

Soyo suwe yen terus awakku,
Kok gawe koyo ngene..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..

reff :
Saiki cetho wis bukti,
Sliramu mblenjani janji..
Sabendino mung ngloro ati,
Tanpo welas asih marang awakku iki..

Seumpomo sliramu,
Biso ngrasake koyo atiku..
Ora nganti bakal tego,
Ninggalke cidro..ho

Soyo suwe yen terus awakku,
Kok gawe koyo ngene..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..
————-
[ver: lyrics]
[id: cpzvcscv]
[ar: Maikel Saridjo]
[ti: Loro Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.62]Loro Ati – Maikel Saridjo
[00:40.62]
[00:43.62]>>>
[00:44.62]>>
[00:45.62]>
[00:46.62]Rikolo jaman semono,
[00:52.96]Wong loro nandang rekoso..
[00:59.30]Tansah nelongso rino wengi,
[01:06.90]Urip kekurangan podho dilakoni..
[01:16.23]
[01:17.73]Saiki cetho wis bukti,
[01:24.69]Sliramu mblenjani janji..
[01:31.35]Sabendino mung ngloro ati,
[01:38.88]Tanpo welas asih,
[01:42.55]marang awakku iki..
[01:48.97]
[01:52.32]Seumpomo,
[01:55.61]sliramu biso
[01:58.70]ngrasake koyo atiku..
[02:05.68]Ora nganti bakal tego,
[02:14.71]ninggalke cidro..ho..
[02:21.08]Soyo suwe,
[02:25.24]yen terus awakku
[02:27.97]kok gawe koyo ngene..
[02:35.29]Timbangono,
[02:39.28]aku lilo urip dewe wae..
[02:47.05]
[03:19.48]>>>
[03:20.48]>>
[03:21.48]>
[03:22.48]Saiki cetho wis bukti,
[03:29.65]Sliramu mblenjani janji..
[03:36.49]Sabendino mung ngloro ati,
[03:43.88]Tanpo welas asih,
[03:47.26]marang awakku iki..
[03:53.80]
[03:56.28]Seumpomo,
[03:59.33]sliramu biso
[04:03.25]ngrasake koyo atiku..
[04:11.09]Ora nganti bakal tego,
[04:16.62]ninggalke cidro..ho..
[04:24.21]Soyo suwe,
[04:27.26]yen terus awakku
[04:31.87]kok gawe koyo ngene..
[04:39.14]Timbangono,
[04:43.31]aku lilo urip dewe wae..
[04:52.39]Timbangono,
[04:57.68]aku lilo urip dewe wae..
[05:09.62]
———–
Preview: