Temepel

Versi: Mahesa ft. Vita Alvia
Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..
Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..
Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
reff:
Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..
Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..
Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Putihnya Hati

Versi: Mahesa ft. Nella Kharisma
Pr:
Tak akan aku biarkan dirimu berduka,
Tak kurelakan tetes air mata..
Membasahi pipi duhai kekasih..
Akan ku persembahkan sebuah harapan,
Ku kembalikan sesuatu yang hilang..
Sunggingan senyummu duhai kekasih..
Tinggalkan duri yang terlewati,
Lupakan kisah yang kau alami..
reff:
Lk:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..
Pr:
Akan ku persembahkan sebuah harapan,
Ku kembalikan sesuatu yang hilang..
Sunggingan senyummu duhai kekasih..
Tinggalkan duri yang terlewati,
Lupakan kisah yang kau alami..
reff:
Lk:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..
Ft:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..

Nundung Welase

Versi: Mahesa
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo maning riko mokso,
Ati wis kadung loro..
Kariyo getun,
Sun kenal riko..
Barang wis kadung dadi demenane,
Tibane mung manis omonge..
Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..
reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..
Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..
Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..
reff:
Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..
reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..
Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..
Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Pujane Ati (mahesa)

Versi: Mahesa ft. Caroline
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..
Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..
reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..
Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..
reff:
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..
Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..
reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..
Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..
Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Harare

Versi: Mahesa
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..
Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..
reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..
Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..
reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..
Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..
reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..
Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

Ngganjel Nong Ati

Versi: Mahesa
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..
Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..
Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..
Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..
reff:
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..
Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..
Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..
Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Njerit

Versi: Mahesa
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..
reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..
Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Wis Lali

Versi: Mahesa
Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..
Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..
reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..
Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..
Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Manise Tebu

Versi: Mahesa ft. Vita Alvia
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..
Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..
reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..
Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..
Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..
reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..
Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..
Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Wong No.3

Versi: Mahesa
Isun bingung riko takoni,
Opo sun magih welas nong riko..
Sun sing biso mungkir,
Dung roso iku saiki wis mangkat sudo..
Kerono tekane wong nomer telu..
Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..
reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..
Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
reff:
Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..
reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..
Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..
Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
Nomer telu..
Nomer telu..

1 2 3 4