Ngganjel Nong Ati


Versi: Mahesa

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

reff:
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..
———————
[ver: lyrics]
[id: cnwsscci]
[ar: Mahesa]
[ti: Ngganjel Nong Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.04]Ngganjel Nong Ati
[00:00.04]by: Mahesa
[00:15.04]
[00:17.90]>>>
[00:18.90]>>
[00:19.90]>
[00:20.90]Sing katik selintutan
[00:23.90]kadhung rumongso demen..
[00:27.97]Terus terango baen
[00:31.57]kadhung duwe angen-angen..
[00:35.61]Mulo sing koyo biasane
[00:43.18]tingkah polae riko..
[00:51.26]Nglamun dewekan
[00:54.86]sampek sing doyan paran-paran..
[01:02.18]
[01:08.03]Sing katik selintutan
[01:11.25]kadhung rumongso demen..
[01:15.35]Terus terango baen
[01:19.33]kadhung duwe angen-angen..
[01:23.00]
[01:24.36]Mulo sing koyo biasane
[01:30.76]tingkah polae riko..
[01:38.89]Nglamun dewekan
[01:42.55]sampek sing doyan paran-paran..
[01:50.76]Mulo ngganjel nong ati,
[01:58.58]Kadhung ono hang diaboti..
[02:06.59]
[02:10.32]Mujuteno roso penasarane ati,
[02:18.15]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[02:26.16]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[02:34.61]Myakne isun lan riko dadi siji..
[02:42.55]
[03:13.05]>>>
[03:14.05]>>
[03:15.05]>
[03:16.05]Sing katik selintutan
[03:19.85]kadhung rumongso demen..
[03:23.49]Terus terango baen
[03:27.59]kadhung duwe angen-angen..
[03:31.44]
[03:32.55]Mulo sing koyo biasane
[03:39.20]tingkah polae riko..
[03:47.45]Nglamun dewekan
[03:50.94]sampek sing doyan paran-paran..
[03:58.95]Mulo ngganjel nong ati,
[04:06.90]Kadhung ono hang diaboti..
[04:14.67]
[04:18.45]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:26.34]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[04:33.92]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[04:42.18]Myakne isun lan riko dadi siji..
[04:50.56]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:57.82]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[05:05.53]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[05:14.23]Myakne isun lan riko dadi siji..
[05:22.36]
—————
Preview:

Advertisements

Njerit


Versi: Mahesa

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
———————
[ver: lyrics]
[id: bpolqlci]
[ar: Mahesa]
[ti: Njerit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.01]Njerit
[00:00.01]by: Mahesa
[00:17.01]
[00:19.01]>>>
[00:20.01]>>
[00:21.01]>
[00:22.01]Kelendi carane
[00:24.82]sun biso noto ati iki,
[00:29.48]Ancur kerono seringe diapusi..
[00:35.52]Rasane sing tahan
[00:39.86]sabendino mung kelaran,
[00:43.85]Sing kuat
[00:45.83]mergo ati wis njerit sambat..
[00:51.66]
[01:00.17]Kelendi carane
[01:02.29]sun biso noto ati iki,
[01:07.44]Ancur kerono seringe diapusi..
[01:14.78]Rasane sing tahan
[01:17.88]sabendino mung kelaran,
[01:22.16]Sing kuat
[01:24.09]mergo ati wis njerit sambat..
[01:29.68]
[01:34.14]Kadhung wis sing demen
[01:37.19]bangur isun pegaten,
[01:41.48]Timbang dadi siji
[01:44.77]tambah nyikso ati..
[01:49.11]Sopo wonge sing loro
[01:52.16]welase dimaruh ati,
[01:56.63]Mesti baen perih
[02:00.36]koyo moto diawoni..
[02:05.64]
[02:31.35]>>>
[02:32.35]>>
[02:33.35]>
[02:34.35]Kelendi carane
[02:37.27]sun biso noto ati iki,
[02:41.68]Ancur kerono seringe diapusi..
[02:49.00]Rasane sing tahan
[02:52.42]sabendino mung kelaran,
[02:56.21]Sing kuat
[02:58.57]mergo ati wis njerit sambat..
[03:03.85]
[03:08.13]Kadhung wis sing demen
[03:11.55]bangur isun pegaten,
[03:16.03]Timbang dadi siji
[03:19.38]tambah nyikso ati..
[03:23.16]Sopo wonge sing loro
[03:26.95]welase dimaruh ati,
[03:30.87]Mesti baen perih
[03:34.59]koyo moto diawoni..
[03:39.25]Kadhung wis sing demen
[03:42.46]bangur isun pegaten,
[03:46.56]Timbang dadi siji
[03:50.22]tambah nyikso ati..
[03:54.32]Sopo wonge sing loro
[03:57.81]welase dimaruh ati,
[04:01.72]Mesti baen perih
[04:05.38]koyo moto diawoni..
[04:11.22]Kelendi carane
[04:15.58]sun biso noto ati iki,
[04:19.61]Ancur kerono seringe diapusi..
[04:27.12]Rasane sing tahan
[04:30.29]sabendino mung kelaran,
[04:34.33]Sing kuat
[04:36.50]mergo ati wis njerit sambat..
[04:42.34]Sing kuat
[04:44.51]mergo ati wis njerit sambat..
[04:50.60]
—————
Preview:

Wis Lali


Versi: Mahesa

Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..

Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: pqkqqici]
[ar: Mahesa]
[ti: Wis Lali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Wis Lali
[00:00.04]by: Mahesa
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Isun yo sing biso,
[00:29.75]Kadung riko mung janji baen..
[00:33.97]Ngomong riko sayang isun,
[00:37.21]Nyatane riko ninggalno..
[00:42.67]
[00:52.04]Opo riko wis lali,
[00:55.40]Saiki ilang welase..
[00:59.20]Kurang paran isun,
[01:02.17]Lawase ndiko sambangi..
[01:07.33]
[01:44.64]>>>
[01:45.64]>>
[01:46.64]>
[01:47.64]Opo riko wis duwe maning,
[01:52.98]Jujur baen jujur baen,
[01:56.52]isun sing bakal lilo..
[02:02.92]Tego-tegane riko menyang isun,
[02:09.49]Opo wis riko tekati karep riko..
[02:14.72]
[02:16.20]Abot temenan songgone urip isun,
[02:22.41]Isun sing lilo isun sing lilo..
[02:31.17]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[02:38.32]
[03:14.14]>>>
[03:15.14]>>
[03:16.14]>
[03:17.14]Opo riko wis duwe maning,
[03:22.54]Jujur baen jujur baen,
[03:27.45]isun sing bakal lilo..
[03:32.23]Tego-tegane riko menyang isun,
[03:38.74]Opo wis riko tekati karep riko..
[03:43.59]
[03:45.52]Abot temenan songgone urip isun,
[03:51.30]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:00.23]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:07.63]
[04:08.93]Abot temenan songgone urip isun,
[04:15.02]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:23.90]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:30.86]
—————–
Preview:

Manise Tebu


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
——————-
[ver: lyrics]
[id: anspwlcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Manise Tebu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:02.04]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[00:09.09]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[00:13.31]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[00:17.47]Lk: Sing ono leren-lerene..
[00:22.51]
[00:24.02]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[00:28.47]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[00:32.82]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[00:36.91]Pr: Cerito hang tau ono..
[00:42.63]
[01:03.01]>>>
[01:04.01]>>
[01:05.01]>
[01:06.01]Lk: Kadhung osing percoyo
[01:08.06]Lk: paran hang sun roso,
[01:10.54]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[01:14.76]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[01:19.30]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[01:23.89]Pr: Isun bengen ngeloro
[01:25.38]Pr: sing gampang percoyo,
[01:27.91]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[01:32.14]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[01:36.86]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[01:42.02]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[02:19.91]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[02:24.10]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[02:28.20]Lk: Sing ono leren-lerene..
[02:33.11]
[02:35.05]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[02:38.82]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[02:43.37]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[02:48.03]Pr: Cerito hang tau ono..
[02:54.12]
[03:14.02]>>>
[03:15.02]>>
[03:16.02]>
[03:17.02]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:18.61]Lk: paran hang sun roso,
[03:21.15]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[03:25.44]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[03:29.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[03:34.57]Pr: Isun bengen ngeloro
[03:36.56]Pr: sing gampang percoyo,
[03:38.85]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[03:42.70]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[03:47.36]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[03:52.95]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:54.10]Lk: paran hang sun roso,
[03:56.27]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[04:00.50]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[04:04.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[04:09.25]Pr: Isun bengen ngeloro
[04:11.36]Pr: sing gampang percoyo,
[04:13.97]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[04:17.82]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[04:22.41]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[04:27.82]
————–
Preview:

Wong No.3


Versi: Mahesa

Isun bingung riko takoni,
Opo sun magih welas nong riko..
Sun sing biso mungkir,
Dung roso iku saiki wis mangkat sudo..
Kerono tekane wong nomer telu..

Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

reff:
Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
Nomer telu..
Nomer telu..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Mahesa]
[ti: Wong No.3]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[id: kiikzicu]
[00:00.10]Wong No.3
[00:00.10]by: Mahesa
[00:24.10]
[00:26.30]>>>
[00:27.30]>>
[00:28.30]>
[00:29.30]Isun bingung riko takoni,
[00:33.40]Opo sun magih
[00:35.50]welas nong riko..
[00:38.70]Sun sing biso mungkir,
[00:41.60]Dung roso iku saiki
[00:45.60]wis mangkat sudo..
[00:50.10]Kerono tekane
[00:55.40]wong nomer telu..
[00:59.60]
[01:07.70]Sitik-sitik koyo banyu
[01:10.20]nggerus watu,
[01:13.10]Riko ilang keganti..
[01:17.70]Sengidan sengidan
[01:19.40]isun soyo lunyu,
[01:21.90]Suloyo mulo sun akoni..
[01:28.00]Kerono anane
[01:33.80]wong nomer telu..
[01:37.80]
[02:02.70]>>>
[02:03.70]>>
[02:04.70]>
[02:05.70]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[02:11.10]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[02:16.20]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[02:23.70]
[02:25.70]Mesti baen atin riko tatu,
[02:31.30]Dung weruh welas iki sun maru,
[02:36.60]Saiki ono wong hang nomer telu..
[02:44.20]
[03:04.30]>>>
[03:05.30]>>
[03:06.30]>
[03:07.30]Sitik-sitik koyo banyu
[03:10.10]nggerus watu,
[03:12.60]Riko ilang keganti..
[03:17.50]Sengidan sengidan
[03:19.30]isun soyo lunyu,
[03:21.80]Suloyo mulo sun akoni..
[03:26.90]Kerono anane
[03:32.80]wong nomer telu..
[03:37.30]
[04:02.10]>>>
[04:03.10]>>
[04:04.10]>
[04:05.10]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[04:10.10]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[04:15.50]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[04:23.40]
[04:25.50]Mesti baen atin riko tatu,
[04:30.40]Dung weruh welas iki sun maru,
[04:35.60]Saiki ono wong hang nomer telu..
[04:44.50]
[04:46.40]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[04:50.90]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[04:55.90]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[05:03.80]
[05:05.80]Mesti baen atin riko tatu,
[05:11.10]Dung weruh welas iki sun maru,
[05:16.30]Saiki ono wong hang nomer telu..
[05:25.20]Nomer telu..
[05:29.60]Nomer telu..
[05:35.30]
—————
Preview:

Mergo Sing Ono Maning


Versi: Mahesa

Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo-siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

reff:
Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo-siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ibkcbacu]
[ar: Mahesa]
[ti: Mergo Sing Ono Maning]
[al: banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:00.04]Mergo Sing Ono Maning
[00:00.04]by: Mahesa
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Magih ono pilihan liyo,
[00:42.24]Welas isun disiyo-siyo..
[00:46.90]Saiki riko demen nyang isun,
[00:51.27]Mergo sing ono maning..
[00:54.70]
[00:56.04]Soyo suwi isun keroso,
[00:59.82]Dadi tambal butuhe riko..
[01:04.75]Omonge riko welas nyang isun,
[01:09.18]Mergo sing ono maning..
[01:12.55]
[01:14.11]Wis entek kopine,
[01:18.04]Wis kari kedohe..
[01:22.29]Manise kanggo uwong,
[01:27.09]Sepone isun hang mondong..
[01:31.58]Bengen katon paran,
[01:36.01]Ndemeni wong liyan..
[01:40.57]Lelese welas isun,
[01:45.00]Mergo sing ono maning..
[01:48.56]
[02:13.86]>>>
[02:14.86]>>
[02:15.86]>
[02:16.86]Magih ono pilihan liyo,
[02:20.86]Welas isun disiyo-siyo..
[02:25.34]Saiki riko demen nyang isun,
[02:29.96]Mergo sing ono maning..
[02:33.26]
[02:34.95]Soyo suwi isun keroso,
[02:38.63]Dadi tambal butuhe riko..
[02:43.19]Omonge riko welas nyang isun,
[02:48.18]Mergo sing ono maning..
[02:51.42]
[02:53.17]Wis entek kopine,
[02:56.73]Wis kari kedohe..
[03:01.22]Manise kanggo uwong,
[03:05.84]Sepone isun hang mondong..
[03:10.39]Bengen katon paran,
[03:14.70]Ndemeni wong liyan..
[03:19.13]Lelese welas isun,
[03:23.81]Mergo sing ono maning..
[03:27.99]Wis entek kopine,
[03:32.36]Wis kari kedohe..
[03:36.85]Manise kanggo uwong,
[03:41.78]Sepone isun hang mondong..
[03:46.40]Bengen katon paran,
[03:50.64]Ndemeni wong liyan..
[03:55.32]Lelese welas isun,
[03:59.81]Mergo sing ono maning..
[04:04.06]Mergo sing ono maning..
[04:08.61]Mergo sing ono maning..
[04:13.42]
—————
Preview:

Ilangno Isun

mahesa_18
Versi: Mahesa

Siji sijine ganjelan urip isun,
Sing biso sempurno nyenengaken riko..
Keroso salah keroso ati getun,
Apuwo kok sing biso..

Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..

reff:
Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qzcunqcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Ilangno Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:00.06]Ilangno Isun
[00:00.06]by: Mahesa
[00:26.06]
[00:28.06]>>>
[00:29.06]>>
[00:30.06]>
[00:31.06]Siji sijine ganjelan urip isun,
[00:37.34]Sing biso sempurno nyenengaken riko..
[00:44.60]Keroso salah keroso ati getun,
[00:51.50]Apuwo kok sing biso..
[00:58.27]
[00:59.82]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[01:06.03]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[01:13.37]Tapi ono baen alangane kanggo,
[01:20.19]Riko isun siji..
[01:27.02]
[01:53.65]>>>
[01:54.65]>>
[01:55.65]>
[01:56.65]Ilangono isun teko atin riko,
[02:02.98]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[02:10.94]Buseken isun teko angen-angenan,
[02:17.28]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[02:24.54]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[02:31.87]Tetep baen isun sing biso disanding..
[02:38.94]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[02:45.97]Paran jare karepe urip..
[02:51.80]
[03:19.24]>>>
[03:20.24]>>
[03:21.24]>
[03:22.24]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[03:28.63]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[03:35.66]Tapi ono baen alangane kanggo,
[03:42.67]Riko isun siji..
[03:49.50]
[04:16.01]>>>
[04:17.01]>>
[04:18.01]>
[04:19.01]Ilangono isun teko atin riko,
[04:25.40]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[04:33.47]Buseken isun teko angen-angenan,
[04:39.57]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[04:47.39]Ilangono isun teko atin riko,
[04:53.97]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[05:01.36]Buseken isun teko angen-angenan,
[05:08.38]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[05:15.40]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[05:22.47]Tetep baen isun sing biso disanding..
[05:29.99]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[05:36.77]Paran jare karepe urip..
[05:43.23]
————-
Preview: