Sliramu (Tum Hi Ho)


Versi: Magdalena ft. Paijo Londo

Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Keloas


Versi: Magdalena

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

Reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

Reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

12