Sliramu (Tum Hi Ho)

Magdalena_Paijo-Londo
Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
Versi: Magdalena ft. Paijo Londo

Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: azkvlach]
[ar: Magdalena ft. Paijo Londo]
[ti: Sliramu (Tum Hi Ho)]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.02]Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
[00:00.02]by: Magdalena ft. Paijo Londo
[00:13.02]
[00:15.75]>>>
[00:16.75]>>
[00:17.75]>
[00:18.75]Lk: Mung sliramu
[00:20.38]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:23.99]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:28.77]
[00:33.68]Lk: Mung sliramu
[00:36.10]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:39.65]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:44.82]Lk: Yen nganti aku
[00:46.80]Lk: pepisahan karo sliramu,
[00:50.02]Lk: Bebasan nyowo
[00:51.65]Lk: pisah karo rogo..
[00:55.70]
[01:05.95]Pr: Atiku iki
[01:07.51]Pr: ra biso mblenjani,
[01:10.87]Pr: Yo mung sliramu
[01:12.42]Pr: sing neng njero ati..
[01:17.16]
[01:21.20]Pr: Atiku iki
[01:23.13]Pr: ra biso mblenjani,
[01:26.36]Pr: Yo mung sliramu
[01:28.22]Pr: sing neng njero ati..
[01:31.66]Pr: Senadyan akeh
[01:34.14]Pr: pacoban lan godha,
[01:36.87]Pr: Janji neng ati
[01:38.49]Pr: ra pisah selawase..
[01:42.42]Lk: Sepisanan ketemu
[01:44.27]Lk: aku ra biso turu,
[01:46.90]Lk: Mung tansah kelingan
[01:48.88]Lk: esem guyumu..
[01:52.80]
[01:54.23]Pr: Yo mung sliramu,
[01:57.10]Pr: Pancen sliramu
[02:00.02]Pr: sing dadi pepujanku..
[02:05.18]Pr: Neng ati ra biso lali,
[02:10.53]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[02:15.64]
[02:32.79]>>>
[02:33.79]>>
[02:34.79]>
[02:35.79]Lk: Sayang iki selawase,
[02:41.58]Lk: Tresno iki sak teruse..
[02:46.56]Lk: Ora biso ilang soko angenku,
[02:52.28]Lk: Ora biso ilang soko atiku..
[02:57.14]Lk: Sing tak suwun sliramu,
[02:59.94]Lk: Ojo nganti mblenjani,
[03:02.62]Lk: Yen cidro
[03:03.60]Lk: Luwih becik aku mati..
[03:08.03]
[03:10.05]Pr: Yo mung sliramu,
[03:12.58]Pr: Pancen sliramu
[03:15.51]Pr: sing dadi pepujanku..
[03:20.79]Pr: Neng ati ra biso lali,
[03:25.83]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:31.87]Lk: Sliramu pancen sliramu,
[03:36.67]Lk: Sing dadi pepujanku..
[03:41.95]Lk: Neng ati ra biso lali,
[03:46.61]Lk: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:53.21]
————-
Preview:

Advertisements

Keloas

Magdalena_1
Versi: Magdalena

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

Reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

Reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..
—————
[ver: lyrics]
[id: lnqluwcc]
[ar: Magdalena]
[ti: Keloas]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.54]Keloas
[00:01.54]Versi: Magdalena
[00:42.54]
[00:45.54]>>>
[00:46.54]>>
[00:47.54]>
[00:48.54]Keloas ati sun kaya keloas,
[00:51.96]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
[00:56.00]Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
[00:59.74]Krungu sampean mbalekne rabi bengen..
[01:03.40]Layang layang murage ning pekarangan,
[01:06.77]Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
[01:10.94]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:14.16]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[01:18.20]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:23.93]
[01:26.60]==magdalena, keloas==
[01:56.07]
[01:59.07]>>>
[02:00.07]>>
[02:01.07]>
[02:02.07]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:05.49]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[02:09.85]
[02:18.50]Kula sumpah ora arep alad eled,
[02:22.16]Kula rela cintane ditugel boled..
[02:26.14]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:29.64]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[02:34.54]Keloas ati sun kaya keloas,
[02:38.71]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
[02:42.64]Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
[02:46.25]Krungu sampean mbalekne rabi bengen..
[02:49.84]Layang layang murage ning pekarangan,
[02:53.15]Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
[02:57.44]Keloas ati sun kaya keloas..
[03:00.48]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[03:04.53]Keloas ati sun kaya keloas..
[03:10.25]
[03:13.58]==magdalena, keloas==
[03:43.58]
[03:46.58]>>>
[03:47.58]>>
[03:48.58]>
[03:49.58]Dari pada saya lawas tambah lara,
[03:53.19]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[03:57.79]
[04:06.25]Kula sumpah ora arep alad eled,
[04:10.30]Kula rela cintane ditugel boled..
[04:13.77]Dari pada saya lawas tambah lara,
[04:17.21]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[04:22.53]Keloas ati sun kaya keloas..
[04:26.46]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[04:30.50]Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
[04:34.00]Krungu sampean mbalekne rabi bengen..
[04:38.07]Layang layang murage ning pekarangan,
[04:41.37]Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
[04:45.32]Keloas ati sun kaya keloas..
[04:48.56]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[04:52.54]Keloas ati sun kaya keloas..
[04:58.63]
———-
Preview:

Kepranan (magdalena)

Magdalena_1
Versi : Magdalena

Kepranan jroning atiku,
Nalikane pisanan ketemu..
Dasar priyo kang sembodo,
Wicaksono lan ledo ing karyo..

Kepranan solah bawamu,
Nyoto lantip wasising wicoro..
Wirogo sarto wiromo,
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..

Jroning batin tuwuh roso tresno,
Kang soyo ngremboko..
Rino kelawan wengi,
Sliramu tak anti anti,
Wong bagus tak impi impi..

Soko sorote netramu,
Yen ra selak sakjroning batinku..
Ra luput panggraitamnu,
Ono tresno sak jroning atiku..

reff:
Kepranan jroning atiku,
Nalikane pisanan ketemu..
Dasar priyo kang sembodo,
Wicaksono lan ledo ing karyo..

Kepranan solah bawamu,
Nyoto lantip wasising wicoro..
Wirogo sarto wiromo,
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..

Jroning batin tuwuh roso tresno,
Kang soyo ngremboko..
Rino kelawan wengi,
Sliramu tak anti anti,
Wong bagus tak impi impi..

Soko sorote netramu,
Yen ra selak sakjroning batinku..
Ra luput panggraitamnu,
Ono tresno sak jroning atiku..
—————
[ver: lyrics]
[id: kqahcicc]
[ar: Magdalena]
[ti: Kepranan]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:01.00]Kepranan
[00:16.00]Versi : Magdalena
[00:19.00]
[00:22.00]>>>
[00:23.00]>>
[00:24.00]>
[00:25.00]Kepranan jroning atiku,
[00:30.00]Nalikane pisanan ketemu..
[00:37.07]Dasar priyo kang sembodo,
[00:41.85]Wicaksono lan ledo ing karyo..
[00:50.56]Kepranan solah bawamu,
[00:54.55]Nyoto lantip wasising wicoro..
[01:01.95]Wirogo sarto wiromo,
[01:06.49]Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..
[01:14.76]Jroning batin tuwuh roso tresno,
[01:21.55]Kang soyo ngremboko..
[01:26.18]Rino kelawan wengi,
[01:30.13]Sliramu tak anti anti,
[01:33.05]Wong bagus tak impi impi..
[01:38.24]Soko sorote netramu,
[01:43.32]Yen ra selak sakjroning batinku..
[01:51.22]Ra luput panggraitanmu,
[01:55.01]Ono tresno sak jroning atiku..
[02:02.60]
[02:05.78]==magdalena, kepranan==
[02:23.02]
[02:26.02]>>>
[02:27.02]>>
[02:28.02]>
[02:29.02]Kepranan jroning atiku,
[02:33.32]Nalikane pisanan ketemu..
[02:40.63]Dasar priyo kang sembodo,
[02:45.16]Wicaksono lan ledo ing karyo..
[02:53.08]Kepranan solah bawamu,
[02:57.68]Nyoto lantip wasising wicoro..
[03:05.32]Wirogo sarto wiromo,
[03:09.80]Nyoto ndiko priyo kang sulistyo..
[03:18.20]Jroning batin tuwuh roso tresno,
[03:24.73]Kang soyo ngremboko..
[03:30.27]Rino kelawan wengi,
[03:33.25]Sliramu tak anti anti,
[03:36.28]Wong bagus tak impi impi..
[03:42.25]Soko sorote netramu,
[03:46.27]Yen ra selak sakjroning batinku..
[03:53.25]Ra luput panggraitanmu,
[03:57.65]Ono tresno sak jroning atiku..
[04:06.35]
———
Preview:

Kesandung Tresno

Magdalena_2
Versi: Magdalena

Loro ing atiku, sliramu sing nggarai
Loro ing atiku, sliramu sing miwiti..
Mergo saiki aku mbok tinggalno,
Sliramu katut wong liyo..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..
Sliramu ngeliyo ati..
—————
[ver: lyrics]
[id: khunwucs]
[ar: Magdalena]
[ti: Kesandung Tresno]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.05]Kesandung Tresno
[00:26.05]Versi : Magdalena
[00:29.05]
[00:32.05]>>>
[00:33.05]>>
[00:34.05]>
[00:35.05]Loro ing atiku sliramu sing nggarai,
[00:42.49]Loro ing atiku sliramu sing miwiti..
[00:49.09]Mergo saiki aku mbok tinggalno,
[00:55.50]Sliramu katut wong liyo..
[01:03.27]
[01:15.98]Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
[01:23.19]Tibane saiki aku mbok lalekno..
[01:29.72]Tresno kang suci saiki wis musno,
[01:36.30]Loro ing atiku loro..
[01:42.90]
[01:45.01]==magdalena, kesandung tresno==
[02:33.01]
[02:36.01]>>>
[02:37.01]>>
[02:38.01]>
[02:39.01]Percumo yen tak terusno,
[02:44.61]Sliramu kesandung tresno..
[02:51.84]Percumo anggonku nggetuni,
[02:58.43]Sliramu ngeliyo ati..
[03:04.59]
[03:18.59]Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
[03:25.75]Tibane saiki aku mbok lalekno..
[03:32.58]Tresno kang suci saiki wis musno,
[03:39.05]Loro ing atiku loro..
[03:45.52]
[03:48.57]==magdalena, kesandung tresno==
[04:35.61]
[04:38.98]>>>
[04:39.98]>>
[04:40.98]>
[04:41.98]Percumo yen tak terusno,
[04:48.64]Sliramu kesandung tresno..
[04:55.61]Percumo anggonku nggetuni,
[05:02.39]Sliramu ngeliyo ati..
[05:08.99]Percumo yen tak terusno,
[05:15.77]Sliramu kesandung tresno..
[05:22.67]Percumo anggonku nggetuni,
[05:29.76]Sliramu ngeliyo ati..
[05:35.92]Sliramu ngeliyo ati..
[05:43.27]
————-
Preview: