Manuk Jalak

Versi: Lya Variesta
Manuk jalak manuk kebonan,
Sedinane uripe seneng..
Yo sing tau nyingkal lan tandur,
Panganane yoro wis semanding..
Walang jangkrik sing entek entek,
Kari nyauti sak senenge..
Kok wis wareg mangkat tembangan,
Sak umure sing mbayar tanggungan..
reff:
Kadhung serngenge wis surub jeh,
Ayem kumpul lan anak rabine..
Nikmati pisan tutuge jeh,
Awak seger sing loro gegere..
Manuk jalak bedo lan kakang,
Sabendino kebontang banting..
Lengah sithik poco sing mangan,
Perandane magih diuber utang..
reff:
Sopo menang kang joyo jeh,
Mapan kuoso dadi wong mulyo..
Eman yo yong kelayung jeh,
Kembang cubung lali nang asale..
Manuk jalak ambi menungso,
Duwur kang endi derajate..
Apuwo kok seneng jalake,
Mergo menungso kakehan duso..

Getun (lya variesta)

Versi: Lya Variesta
BAPAK EMAK,
ISUN NJALUK SEPURO..
RUMONGSO NDUWE SALAH NYANG RIKO,
NGGODHA NJALUK ATIN RIKO..
SEMONO RIKO SABAR NERIMO,
PERDULI ATI HANG LORO..
DUH NELONGSO,
SAIKINE WONG TUWEK WIS SING ONO..
YO KARI GETUNE,
ATINISUN KEROSO-ROSO..
DURUNG KEBALES BUDIN RIKO,
ISUN RIKO TINGGALNO..
reff:
BAPAK EMAK,
ISUN NJALUK SEPURO..
RUMONGSO NDUWE SALAH NYANG RIKO,
NGGODHA NJALUK ATIN RIKO..
SEMONO RIKO SABAR NERIMO,
PERDULI ATI HANG LORO..
DUH NELONGSO,
SAIKINE WONG TUWEK WIS SING ONO..
YO KARI GETUNE,
ATINISUN KEROSO-ROSO..
DURUNG KEBALES BUDIN RIKO,
ISUN RIKO TINGGALNO..

Awu Awu Karangente

Versi: Lya Variesta
E.. awu awu, omonge seru manise
Ngalahi madu, e kang..
Mung awu awu, wani sumpah pinterane
Iku yo bondhone..
E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..
reff:
Awu awu.. e.. karangente
Ring terminal akeh ojekane..
Arep milu bondhone sing nduwe,
Mulo riko awu awu karangente..
E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..
reff:
Awu awu.. e.. karangente
Ring terminal akeh ojekane..
Arep milu bondhone sing nduwe,
Mulo riko awu awu karangente..
E.. awu awu, janjine arep ketemu
Ring malem minggu, jare..
Mung awu awu, nganteni temeko dalu
Tiwas kantru kantru..
Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..
Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..
Awu awu.. e.. karangente
Mulo riko awu awu karangente..

Kawitan Kegoda

versi: Lya Variesta
Njemule serngenge,
Manuke do gendingan..
Bungahe ati yo hang sun roso,
Mergane nompo welas riko..
Kembang hang sun tompo,
Wangine nguweni noring ati..
Welas hang sun tompo,
Apuwo nggudo nok ring ati..
Kawitan kegoda,
Mbingungi hang sun roso..
Katon katonen sing biso turu,
Kepingin gancango ketemu..
Sampek impen impenen,
Duh ati gelise kok kesengsem..
Welas hang sun tompo,
Jo’ sampek ring ati diloro..
reff:
Njemule serngenge,
Manuke do gendingan..
Bungahe ati yo hang sun roso,
Mergane nompo welas riko..
Kembang hang sun tompo,
Wangine nguweni noring ati..
Welas hang sun tompo,
Apuwo nggudo nok ring ati..
Kawitan kegoda,
Mbingungi hang sun roso..
Katon katonen sing biso turu,
Kepingin gancango ketemu..
Sampek impen impenen,
Duh ati gelise kok kesengsem..
Welas hang sun tompo,
Jo’ sampek ring ati diloro..

Kolang Kaling (lya variesta)

Lirik Lagu Sanguturu ke-2800 Kolang Kaling
Versi: Lya Variesta

LING KOLANG KALING SETALI TELU,
KELAMBI KUNING YO KARI AYU..
RIKO NYAWANG SING ONO ELEKE,
YO ANGGER WERUH AMBI WATESE..

LING KOLANG KALING SETALI SIJI,
KELAMBI KUNING UMAHE ENDI..
RIKO TAKON SING ONO ELEKE,
YO ANGGER NGERTI TOTO KERAMAHANE..

reff:
LING KOLANG KALING SETALI LIMO,
KELAMBI KUNING ANAKE SOPO..
RIKO DEMEN SING ONO ELEKE,
YO ANGGER PODO COCOK ATINE..

LING KOLANG KALING SETALI SLAWE,
KELAMBI KUNING APIK ATINE..
RIKO NGLAMAR SING ONO ELEKE,
YO ANGGER DILILANI WONG TUWEKE..

reff:
LING KOLANG KALING SETALI PITU,
KELAMBI KUNING DIEMPEK MANTU..
RIKO KAWIN SING ONO ELEKE,
YO ANGGER ELING AMBI JANJINE..

Ngumbar Janji

Versi: Lya Variesta

Kembang dalanan,
Keselempit ring selokan..
Mekare sak bengian,
Ngelambar golet panggonan..

Kembang dalanan,
Pinggir lurung ring pojokan..
Semilir angin bengi,
Nyebar wangi, ngumbar janji..

reff:
Wayah serngenge melendhung,
Pikirane ngelayung..
Mbrebes eluh banyu moto,
Awake keroso roso..

Kembang dalanan,
Pinggir lurung ring pojokan..
Semilir angin bengi,
Nyebar wangi, ngumbar janji..

reff:
Wayah serngenge melendhung,
Pikirane ngelayung..
Mbrebes eluh banyu moto,
Awake keroso roso..

Kembang dalanan,
Keselempit ring selokan..
Mekare sak bengian,
Ngelambar golet panggonan..

Sabrang Manis

Versi: Lya Variesta ft. Arif B

Lk:
Sabrang manis kacang dibenteli,
Duh wong manis kang sun kenteli..
Sun sing lali sing biso lali,
Sabrang lapis biru kukusane..
Sun kepingin turu bantal tangane..

Pr:
Sabrang sabrang kentang dikenceti,
Kakang kakang kang kulo aboti..
Adoh moto parek ono ring ati,
Sabrang lapis kuning basanane..
Sun kepingin nyandhing sak lawase..

reff:
Lk:
Sabrang manis kacang dibenteli,
Duh wong manis kang sun kenteli..
Sun sing lali sing biso lali,
Sabrang lapis biru kukusane..
Sun kepingin turu bantal tangane..

reff:
Pr:
Sabrang sabrang kentang dikenceti,
Kakang kakang kang kulo aboti..
Adoh moto parek ono ring ati,
Sabrang lapis kuning basanane..
Sun kepingin nyandhing sak lawase..

Bojoku Nakal (lya variesta)

Versi: Lya Variesta

Bojoku nakal saiki
Sing tau mulih nong umah
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean

Isun sing kuat,
Isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Sun jaluk…, engeto
Ambi anak riko…
Ilingo…, tobato…
Ojo mung, gawe dosa

Bojoku nakal saiki
Sing tau mulih nong umah
Gawene mabuk-mabukan,
Sing mikiraken pegawean

Isun sing kuat,
Isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki,
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani