Lumpur Lapindo

Ujang_lisning
Versi: Ujang ft. Lisning

Pr:
Ono kahanan mangkene,
Sidoarjo wilayahe..
Lagi dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

reff:
Lk:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..

Duet:
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..

reff:
Lk:
Ono kahanan mangkene,
Kutho porong wilayahe..
Terus dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Pr:
Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

Duet:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Lk:
Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..
—————
[ver: lyrics]
[id: woscnvcc]
[ar: Ujang f. Lisning]
[ti: Lumpur Lapindo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:01.04]Lumpur Lapindo
[00:20.58]Versi: Ujang f. Lisning
[00:23.58]
[00:26.58]>>>
[00:27.58]>>
[00:28.58]>
[00:29.58]Pr: Ono kahanan mangkene,
[00:33.62]Pr: Sidoarjo wilayahe..
[00:37.49]Pr: Lagi dadi kembang lambe,
[00:40.60]Pr: Amargo lumpur panase..
[00:47.63]Pr: Masyarakat sekitare,
[00:51.79]Pr: Podo mikir ben nasibe..
[00:55.34]Pr: Opo iki akibate,
[00:58.77]Pr: Olah pokal manungsane..
[01:03.30]
[01:15.06]>>>
[01:16.06]>>
[01:17.06]>
[01:18.06]Lk: Suwe suwe soyo mrene.
[01:21.37]Lk: Sopo sing disalahake..
[01:25.44]Lk: Kabeh ilang panggonane,
[01:28.92]Lk: Lan pakaryan sabendinane..
[01:32.81]
[01:37.27]Duet: Jarene.., dipikirke..
[01:43.94]Duet: Jarene.., ono gantine..
[01:50.42]Pr: Nyatane.., nyatane..
[01:57.45]Pr: Seprene.., mung tambah lumpure..
[02:03.48]
[02:05.18]Pr: Kabeh iki pacobane,
[02:08.62]Pr: Gusti kang nggelar jagade..
[02:12.66]Pr: Kawulo dielingake,
[02:15.31]Pr: Lumpur panas wis mestine..
[02:20.43]
[02:35.05]>>>
[02:36.05]>>
[02:37.05]>
[02:38.05]Lk: Ono kahanan mangkene,
[02:41.78]Lk: Kutho porong wilayahe..
[02:45.38]Lk: Terus dadi kembang lambe,
[02:48.19]Lk: Amargo lumpur panase..
[02:54.28]Pr: Masyarakat sekitare,
[02:57.95]Pr: Podo mikir ben nasibe..
[03:01.87]Pr: Opo iki akibate,
[03:04.61]Pr: Olah pokal manungsane..
[03:09.15]
[03:11.18]Duet: Suwe suwe soyo mrene.
[03:14.65]Duet: Sopo sing disalahake..
[03:18.18]Duet: Kabeh ilang panggonane,
[03:21.24]Duet: Lan pakaryan sabendinane..
[03:28.33]Duet: Jarene.., dipikirke..
[03:36.11]Duet: Jarene.., ono gantine..
[03:42.70]Pr: Nyatane.., nyatane..
[03:48.82]Pr: Seprene.., mung tambah lumpure..
[03:56.23]Lk: Kabeh iki pacobane,
[04:01.26]Lk: Gusti kang nggelar jagade..
[04:04.37]Lk: Kawulo dielingake,
[04:07.24]Lk: Lumpur panas wis mestine..
[04:11.48]
———-
Preview:

Advertisements

Godhane Katresnan

Lisning
Versi: Lisning ft. Wawan

Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..

Reff :
Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bbvnuoch]
[ar: Lisning ft Wawan]
[ti: Godhane Katresnan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:00.17]Godhane Katresnan
[00:00.17]by: Lisning ft. Wawan
[00:23.17]
[00:25.17]>>>
[00:26.17]>>
[00:27.17]>
[00:28.17]Pr: Ndek jamane semono,
[00:34.43]Pr: Sliramu jare kondo tresno..
[00:41.65]Pr: Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
[00:48.00]Pr: Ning nyatane atiku mbok gawe loro..
[00:55.54]Pr: Mbok ojo sok ngumbar janji,
[01:02.09]Pr: Tegane kowe nglarani ati..
[01:09.33]Pr: Bareng wis marem kowe banjur bali,
[01:15.68]Pr: Jare cintamu sehidup semati..
[01:24.38]Pr: Ora popo..
[01:33.61]Pr: Aku pasrah lan nrimo..
[01:42.98]Pr: Nadyan akeh duso,
[01:51.38]Pr: Gusti nrimo tobate manungso..
[02:01.18]Pr: Urip neng ndunyo
[02:04.11]Pr: Akeh cuba lan gudha..
[02:09.77]
[02:13.42]Lk: Sayang..sayang..
[02:22.38]Lk: Aku janji ra neko-neko..
[02:30.53]Lk: Senadyan rekoso
[02:39.89]Lk: Aku ora bakal cidro..
[02:48.31]Lk: Ra ono wong liyo
[02:51.48]Lk: mergo aku sih tresno..
[02:59.12]Lk: Wis cukup tumindak sing olo,
[03:08.25]Lk: Ayo kabeh podho disadarno..
[03:17.81]Lk: Ojo lali ayo podho ndedungo,
[03:25.77]Lk: Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
[03:36.28]
[03:59.28]>>>
[04:00.28]>>
[04:01.28]>
[04:02.28]Pr: Ndek jamane semono,
[04:08.96]Pr: Sliramu jare kondo tresno..
[04:15.36]Pr: Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
[04:21.22]Pr: Ning nyatane atiku mbok gawe loro..
[04:28.62]Pr: Mbok ojo sok ngumbar janji,
[04:33.97]Pr: Tegane kowe nglarani ati..
[04:40.32]Pr: Bareng wis marem kowe banjur bali,
[04:46.53]Pr: Jare cintamu sehidup semati..
[04:55.12]Pr: Ora popo..
[05:00.91]Pr: Aku pasrah lan nrimo..
[05:08.20]Pr: Nadyan akeh duso
[05:13.54]Pr: Gusti nrimo tobate manungso,
[05:19.08]Pr: Urip neng ndunyo
[05:21.07]Pr: Akeh cuba lan gudha..
[05:24.50]
[05:27.36]Lk: Sayang..sayang..
[05:32.94]Lk: Aku janji ra neko-neko..
[05:40.12]Lk: Senadyan rekoso
[05:44.89]Lk: Aku ora bakal cidro,
[05:50.06]Lk: Ra ono wong liyo
[05:52.29]Lk: mergo aku sih tresno..
[05:56.53]Lk: Wis cukup tumindak sing olo,
[06:02.44]Lk: Ayo kabeh podho disadarno..
[06:09.34]Lk: Ojo lali ayo podho ndedungo,
[06:15.12]Lk: Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
[06:22.03]
———–
Preview: