Getun (lisa rcl)

Lisa-RCL
Versi: Lisa RCL

Kujur nasibe awakku,
Duwe bojo bagus neng cacate nganggur..
Ajur kahanan uripku,
Duwe bojo ngganteng nanging lontang lantung..

Mumur jroning batin iki,
Duwe bojo gagah nanging cuma modal dengkul..
Gulo diwadahi karung,
Ati gelo neng wis kadhung..

reff:
Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..

reff:
Kujur nasibe awakku,
Duwe bojo bagus neng cacate nganggur..
Ajur kahanan uripku,
Duwe bojo ngganteng nanging lontang lantung..

Mumur jroneng batin iki,
Duwe bojo gagah nanging cuma modal dengkul..
Gulo diwadahi karung,
Ati gelo neng wis kadhung..

reff:
Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..

Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Lisa RCL]
[ti: Getun]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[id: pcbhppcq]
[00:01.06]Getun – Lisa RCL
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Kujur nasibe awakku,
[00:43.69]Duwe bojo bagus
[00:45.44]neng cacate nganggur..
[00:48.60]Ajur kahanan uripku,
[00:51.52]Duwe bojo ngganteng
[00:53.90]nanging lontang lantung..
[00:57.20]Mumur jroning batin iki,
[01:00.24]Duwe bojo gagah
[01:01.86]nanging cuma modal dengkul..
[01:06.26]Gulo diwadahi karung,
[01:11.01]Ati gelo neng wis kadhung..
[01:13.90]
[01:21.76]>>>
[01:22.76]>>
[01:23.76]>
[01:24.76]Kebutuhan gak dipikir,
[01:26.35]Isane mung mondhar mandhir,
[01:28.97]Bojoku sirahe gingsir..
[01:32.84]Rumah tangga ra dipikir,
[01:34.90]Isane mung cengar cengir,
[01:37.02]Bojoku koyo wong kenthir..
[01:41.07]Aduh bopo aduh biyung,
[01:43.49]Sirahku koyo kepenthung,
[01:45.60]Aku jan koyo wong gemblung..
[01:50.63]Getun…getun keduwung….
[01:59.26]
[02:02.00]=lisa rcl, getun=
[02:29.00]
[02:32.00]>>>
[02:33.00]>>
[02:34.00]>
[02:35.00]Kujur nasibe awakku,
[02:38.36]Duwe bojo bagus
[02:39.54]neng cacate nganggur..
[02:42.94]Ajur kahanan uripku,
[02:46.09]Duwe bojo ngganteng
[02:47.93]nanging lontang lantung..
[02:51.50]Mumur jroning batin iki,
[02:54.37]Duwe bojo gagah
[02:56.08]nanging cuma modal dengkul..
[03:00.49]Gulo diwadahi karung,
[03:03.50]Ati gelo neng wis kadhung..
[03:08.66]
[03:16.84]>>>
[03:17.84]>>
[03:18.84]>
[03:19.84]Kebutuhan gak dipikir,
[03:22.00]Isane mung mondhar mandhir,
[03:23.91]Bojoku sirahe gingsir..
[03:27.98]Rumah tangga ra dipikir,
[03:29.99]Isane mung cengar cengir,
[03:32.27]Bojoku koyo wong kenthir..
[03:36.01]Aduh bopo aduh biyung,
[03:38.27]Sirahku koyo kepenthung,
[03:40.59]Aku jan koyo wong gemblung..
[03:44.84]Getun…getun keduwung….
[03:53.18]Kebutuhan gak dipikir,
[03:55.25]Isane mung mondhar mandhir,
[03:57.07]Bojoku sirahe gingsir..
[04:00.95]Rumah tangga ra dipikir,
[04:03.10]Isane mung cengar cengir,
[04:05.43]Bojoku koyo wong kenthir..
[04:08.97]Aduh bopo aduh biyung,
[04:11.46]Sirahku koyo kepenthung,
[04:13.75]Aku jan koyo wong gemblung..
[04:18.24]Getun…getun keduwung….
[04:26.36]
————-
Preview:

Advertisements

Ketenggor Susu

Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Lisa RCL f. Teguh Ribawanto,SS
Produksi : Rajawali Record

Pr:
Kangmas.., monggo mampir mriki
Kangmas.., jajan werno warni
Monggo sami dinikmati,
Rasane ora nguciwani,
Rego dijamin murah sekali..

Lk:
Mbakyu.., aku njaluk kopi
Mbakyu.., campuren susu asli
Larang sithik ora perduli,
Neng segere setengah mati,
Tambah esemanmu sing ngranani..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..

reff:
Lk:
Mbakyu.., jan nikmat kopine
Mbakyu.., manis koyo bakule
Wis terbukti pancen oke,
Atiku njur gunjing rasane,
Gemes kepengen nyuwel pipine..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..
————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: wkckowsw]
[ar: Lisa RCL f. Teguh Ribawanto]
[ti: Ketenggor Susu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.72]Ketenggor Susu
[00:24.72]Versi : Lisa RCL f. Teguh Ribawanto,SS
[00:27.72][01:29.38][02:40.45][03:37.60][04:48.63]
[00:30.72][01:41.28][03:07.17][03:48.83]>>>
[00:31.72][01:42.28][03:08.17][03:49.83]>>
[00:32.72][01:43.28][03:09.17][03:50.83]>
[00:33.72]Pr: Kangmas.., monggo mampir mriki
[00:40.93]Pr: Kangmas.., jajan werno warni,
[00:47.94]Pr: Monggo sami dinikmati,
[00:50.82]Pr: Rasane ora nguciwani,
[00:54.63]Pr: Rego dijamin murah sekali..
[01:02.22]Lk: Mbakyu.., aku njaluk kopi
[01:08.38]Lk: Mbakyu.., campuren susu asli
[01:15.75]Lk: Larang sithik ora perduli,
[01:18.82]Lk: Neng segere setengah mati,
[01:22.77]Lk: Tambah esemanmu sing ngranani..
[01:44.28][03:51.83]Pr: Kangmas.., sampean ojo ngrayu
[01:52.40][04:00.40]Pr: Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
[01:58.95][04:07.06]Pr: Rayuan gombal tak perlu,
[02:01.73][04:09.95]Pr: Ning wani mbayar kopi susu,
[02:06.04][04:14.18]Pr: Totalane mung limolas ewu..
[02:13.34][04:20.96]Lk: Mbakyu.., pancen tak niati
[02:19.56][04:27.73]Lk: Mbakyu.., aku ra ingkar janji
[02:27.17][04:35.26]Lk: Piro wae tak bayari,
[02:30.23][04:38.40]Lk: Wong susumu sedap sekali,
[02:34.13][04:42.33]Lk: Ketenggor tetap senang dihati..
[03:10.17]Lk: Mbakyu.., jan nikmat kopine
[03:16.35]Lk: Mbakyu.., manis koyo bakule
[03:23.83]Lk: Wis terbukti pancen oke,
[03:26.91]Lk: Atiku njur gunjing rasane,
[03:30.74]Lk: Gemes kepengen nyuwel pipine..
————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F7OhjlHp_u8

Bengawan Silugonggo

Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Lisa RCL
Produksi : Rajawali

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Sliramu nate sumpah prasetyo..
Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
Bungahku tanpo upomo..

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Dadi seksi bisu tresno kito..
Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
Ngijabahi sing tak setyo..

Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
Jare ra bakal mblenjani..
Setaun kowe nang kutho, pamit jare lungo kerjo
Mulih nggandeng kenyo liyo..

Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
Sliramu wis cidro janji..
Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
Mergo kapedhotan tresno..

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Kali gede ing kutho juwono..
Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
Ning tundhune kowe cidro..

reff :
kembali ke atas..ning pinggire bengawan…

[ver: lyrics]
[id: ahvqbhsz]
[ar: lisa rcl]
[ti: bengawan silugonggo]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.88]Bengawan Silugonggo
[00:27.88]Versi : Lisa RCL
[00:30.88][02:50.19][03:14.88][05:34.71]
[00:33.88][03:17.88]>>>
[00:34.88][03:18.88]>>
[00:35.88][03:19.88]>
[00:36.88][03:20.90]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[00:42.95][03:26.69]Sliramu nate sumpah prasetyo..
[00:49.45][03:33.27]Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
[00:56.98][03:40.95]Bungahku tanpo upomo..
[01:02.56][03:46.95]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[01:09.69][03:53.52]Dadi seksi bisu tresno kito..
[01:15.46][03:59.69]Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
[01:22.38][04:07.22]Ngijabahi sing tak setyo..
[01:29.64][04:14.42]Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
[01:36.77][04:21.14]Jare ra bakal mblenjani..
[01:42.65][04:26.77]Setaun kowe nyang kutho, pamit jare lungo kerjo
[01:49.58][04:33.46]Mulih nggandeng kenyo liyo..
[01:55.68][04:39.71]Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
[02:02.40][04:46.42]Sliramu wis cidro janji..
[02:08.68][04:52.34]Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
[02:15.71][04:59.36]Mergo kapedhotan tresno..
[02:21.70][05:05.97]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[02:31.24][05:14.86]Kali gede ing kutho juwono..
[02:37.58][05:21.09]Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
[02:45.00][05:28.30]Ning tundhune kowe cidro..
[02:53.19]==bengawan silugonggo, lisa rcl==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u-cKTVy4Z4A