Getun (lisa rcl)

Versi: Lisa RCL

Kujur nasibe awakku,
Duwe bojo bagus neng cacate nganggur..
Ajur kahanan uripku,
Duwe bojo ngganteng nanging lontang lantung..

Mumur jroning batin iki,
Duwe bojo gagah nanging cuma modal dengkul..
Gulo diwadahi karung,
Ati gelo neng wis kadhung..

reff:
Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..

reff:
Kujur nasibe awakku,
Duwe bojo bagus neng cacate nganggur..
Ajur kahanan uripku,
Duwe bojo ngganteng nanging lontang lantung..

Mumur jroneng batin iki,
Duwe bojo gagah nanging cuma modal dengkul..
Gulo diwadahi karung,
Ati gelo neng wis kadhung..

reff:
Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..

Kebutuhan gak dipikir,
Isane mung mondhar mandhir,
Bojoku sirahe klingsir..
Rumah tangga ra dipikir,
Isane mung cengar cengir,
Bojoku koyo wong kenthir..

Aduh bopo aduh biyung,
Sirahku koyo kepenthung,
Aku jan koyo wong gemblung..
Getun…getun getun..

Ketenggor Susu

Versi: Lisa RCL ft. Teguh Ribawanto,SS

Pr:
Kangmas.., monggo mampir mriki
Kangmas.., jajan werno warni
Monggo sami dinikmati,
Rasane ora nguciwani,
Rego dijamin murah sekali..

Lk:
Mbakyu.., aku njaluk kopi
Mbakyu.., campuren susu asli
Larang sithik ora perduli,
Neng segere setengah mati,
Tambah esemanmu sing ngranani..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..

reff:
Lk:
Mbakyu.., jan nikmat kopine
Mbakyu.., manis koyo bakule
Wis terbukti pancen oke,
Atiku njur gunjing rasane,
Gemes kepengen nyuwel pipine..

reff:
Pr:
Kangmas.., sampean ojo ngrayu
Kangmas.., aku jur kudu ngguyu
Rayuan gombal tak perlu,
Ning wani mbayar kopi susu,
Totalane mung limolas ewu..

Lk:
Mbakyu.., pancen tak niati
Mbakyu.., aku ra ingkar janji
Piro wae tak bayari,
Wong susumu sedap sekali,
Ketenggor tetap senang dihati..

Bengawan Silugonggo

Versi: Lisa RCL

Neng pinggire bengawan silugonggo,
Sliramu nate sumpah prasetyo..
Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
Bungahku tanpo upomo..

Neng pinggire bengawan silugonggo,
Dadi seksi bisu tresno kito..
Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
Ngijabahi sing tak setyo..

Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
Jare ra bakal mblenjani..
Setaun kowe nang kutho, pamit jare lungo kerjo
Mulih nggandeng kenyo liyo..

Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
Sliramu wis cidro janji..
Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
Mergo kapedhotan tresno..

Neng pinggire bengawan silugonggo,
Kali gede ing kutho juwono..
Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
Ning tundhune kowe cidro..

reff:
Neng pinggire bengawan silugonggo,
Sliramu nate sumpah prasetyo..
Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
Bungahku tanpo upomo..

Neng pinggire bengawan silugonggo,
Dadi seksi bisu tresno kito..
Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
Ngijabahi sing tak setyo..

Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
Jare ra bakal mblenjani..
Setaun kowe nang kutho, pamit jare lungo kerjo
Mulih nggandeng kenyo liyo..

Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
Sliramu wis cidro janji..
Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
Mergo kapedhotan tresno..

Neng pinggire bengawan silugonggo,
Kali gede ing kutho juwono..
Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
Ning tundhune kowe cidro..