Ngarep Ngarep

Versi: Lisa Rahmawati

Sampek kapan kang, riko sikso batin isun
Kurang kelendi, isun yo nang riko

reff :
Isun sing ngiro, riko tego mentolo
Ninggal isun, sampek kelayung-layung

reff :
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo

Kesio-sio, ngerasakno riko
Aaaa….a…..

reff :
Saben dino kang, isun dungo
Mugo-mugo, riko gancang ilingo

Makne urip isun, biso keturutan
Ngarep ngarep, kepingin nyanding riko

reff :
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo

Kesio-sio, ngerasakno riko
Aaaa….a…..

Ojo Dilalekno

Versi: Lisa Rahmawati

Wis setaun isun, riko tinggalno
Pamite riko, menyang golet pegawean
Kanggo nyukupi, sandang lan pangane
Seprono seprene, tibane sing ono kabare

Sun keloro-loro, ambi anak riko
Ngelakoni urip, keloronan kok kari soro
Opo tah riko, nyejo ngelalekno
Opo tah riko, wis nyanding wong liyo

reff :
Ilang welas nong isun, yo sing dadi paran
Isun ridho urip dewekan
Mung isun pesen, anak hang ono
Ojo sampek riko lalekeno, riko lalekeno

Sun keloro-loro, ambi anak riko
Ngelakoni urip, keloronan kok kari soro
Opo tah riko, nyejo ngelalekno
Opo tah riko, wis nyanding wong liyo

reff :
Ilang welas nong isun, yo sing dadi paran
Isun ridho urip dewekan
Mung isun pesen, anak hang ono
Ojo sampek riko lalekeno, riko lalekeno

12