Ngarep Ngarep

Ngarep Ngarep
Ciptaan : Iluh Lukanis
Vokal : Lisa Rahmawati
Produksi : Scorpio Record

Sampek kapan kang, riko sikso batin isun
Kurang kelendi, isun yo nang riko

reff :
Isun sing ngiro, riko tego mentolo
Ninggal isun, sampek kelayung-layung

reff :
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo

Kesio-sio, ngerasakno riko
Aaaa….a…..

reff :
Saben dino kang, isun dungo
Mugo-mugo, riko gancang ilingo

Makne urip isun, biso keturutan
Ngarep ngarep, kepingin nyanding riko

reff :
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo
Duh kakang, isun sing kuat
Nyonggo urip, ono ring dunyo

Kesio-sio, ngerasakno riko
Aaaa….a…..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5jR5KANIPF0

Advertisements

Ojo Dilalekno

Ojo Dilalekno
Ciptaan : Ker Wargi
Vokal : Lisa Rahmawati
Produksi : Sandi Record

Wis setaun isun, riko tinggalno
Pamite riko, menyang golet pegawean
Kanggo nyukupi, sandang lan pangane
Seprono seprene, tibane sing ono kabare

Sun keloro-loro, ambi anak riko
Ngelakoni urip, keloronan kok kari soro
Opo tah riko, nyejo ngelalekno
Opo tah riko, wis nyanding wong liyo

reff :

Ilang welas nong isun, yo sing dadi paran
Isun ridho urip dewekan
Mung isun pesen, anak hang ono
Ojo sampek riko lalekeno, riko lalekeno

Sun keloro-loro, ambi anak riko
Ngelakoni urip, keloronan kok kari soro
Opo tah riko, nyejo ngelalekno
Opo tah riko, wis nyanding wong liyo

reff :

Ilang welas nong isun, yo sing dadi paran
Isun ridho urip dewekan
Mung isun pesen, anak hang ono
Ojo sampek riko lalekeno, riko lalekeno

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=icvl8rGqTrw

Lali Lalian

Lali Lalian
Ciptaan : Bang Jo
Vokal : Lisa Rahmawati
Produksi : Sandi Record

Raino wengi, dewekan mangu-mangu
Keroso susah, ati hang isun lakoni
Paran maning, kadung wis wayah dalu
Sing kuwat nyonggo, lorone ati

Jalarane, fitnah sing ono bukti
Gampang percoyo, ugo riko ugemi
Padahal bengen, ngomong welas temenanan
Sing weruho riko, lali ring mburian

reff :

Saikine riko wis suloyo
Sing arep maning lali-lalian
Prandane bengen riko janji
Welas tumekane pati
Kok nyatane disulayani

reff :

Raino wengi, dewekan mangu-mangu
Keroso susah, ati hang isun lakoni
Paran maning, kadung wis wayah dalu
Sing kuwat nyonggo, lorone ati

Jalarane, fitnah sing ono bukti
Gampang percoyo, ugo riko ugemi
Padahal bengen, ngomong welas temenanan
Sing weruho riko, lali ring mburian

reff :

Saikine riko wis suloyo
Sing arep maning lali-lalian
Prandane bengen riko janji
Welas tumekane pati
Kok nyatane disulayani

Kok nyatane disulayani

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=x5zfF6ta_wc