Welas Rahasia

“Welas Rahasia Wandra”

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hooo..

reff:
Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmnn..

Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmmm hoooo..
Welas rahasia..