Pati Geni (nok neng sagita)

Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Pati Geni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.39]Pati Geni
[00:39.39]Versi : Nok Neng Sagita
[00:42.39]
[00:45.39]>>>
[00:46.39]>>
[00:47.39]>
[00:48.39]Kakang apa bli kelingan,
[00:54.44]Wong loro sepayung barengan..
[01:00.34]Udan grimis melu nyakseni,
[01:06.38]Banyu bening kaya melu ngiringi..
[01:13.22]
[01:26.65]Langit katon masih mendung,
[01:32.69]Kelingan kakang ngupai payung..
[01:38.60]Kula nglirik kakange nglamun,
[01:44.82]Rasa seneng kaya segede gunung..
[01:51.35]
[02:14.18]>>>
[02:15.18]>>
[02:16.18]>
[02:17.18]Dilawani kula puasa mutih,
[02:22.84]Demi cinta ning kakang sampe pati geni..
[02:30.65]
[02:43.77]Najan adoh tapi parek ning ati,
[02:49.25]Bagen kakange duda kula cinta mati..
[02:56.45]Kakang ana ning endi..
[03:03.31]Langit katon masih mendung,
[03:11.40]Kelingan kakang ngupai payung..
[03:17.13]Kula nglirik kakange nglamun,
[03:23.35]Rasa seneng kaya segede gunung..
[03:30.31]
[03:52.82]>>>
[03:53.82]>>
[03:54.82]>
[03:55.82]Dilawani kula puasa mutih,
[04:01.48]Demi cinta ning kakang sampe pati geni..
[04:09.13]
[04:22.01]Najan adoh tapi parek ning ati,
[04:27.48]Bagen kakange duda kula cinta mati..
[04:34.88]Kakang ana ning endi..
[04:42.79]Kakang apa bli kelingan,
[04:49.50]Wong loro sepayung barengan..
[04:55.60]Udan grimis melu nyakseni,
[05:01.76]Banyu bening kaya melu ngiringi..
[05:08.42]
————-
Preview:

Advertisements