Welas Biasa

Versi: Suliyana

Dudu sorote lintang,
Dudu sunare ulan..
Hang isun jaluk mung kerlipe kunang,
Hang penting biso madangi ati..

Dudu mergo rupane,
Dudu mergo dunyane..
Hang isun jaluk yo mung welase,
Hang penting tulus teko atine..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..

reff:
Dudu sorote lintang,
Dudu sunare ulan..
Hang isun jaluk mung kerlipe kunang,
Hang penting biso madangi ati..

Dudu mergo rupane,
Dudu mergo dunyane..
Hang isun jaluk yo mung welase,
Hang penting tulus teko atine..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..