Tobat Kimcil


Versi: RapX

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

reff:
Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..
———————
[ver: lyrics]
[id: ssozaoci]
[ar: RapX]
[ti: Tobat Kimcil]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:02.05]Tobat judi sudah tradisi,
[00:07.05]Tobat oplosan itu kiasan,
[00:10.61]Tobat kimcil iku baru,
[00:12.98]Jempol tenan..
[00:16.66]
[00:18.80]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[00:22.30]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[00:25.85]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[00:29.47]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[00:33.09]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[00:36.27]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[00:39.64]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[00:43.14]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[00:47.13]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[00:54.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[01:01.11]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[01:08.29]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[01:14.84]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[01:17.83]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[01:21.51]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[01:24.70]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[01:28.44]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[01:31.94]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[01:35.31]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[01:38.86]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[01:42.48]Tobat judi sudah tradisi,
[01:46.10]Tobat oplosan itu kiasan,
[01:49.53]Tobat kimcil iku baru,
[01:52.15]Jempol tenan..
[01:56.52]Mendem judi wis dikateki,
[01:59.89]Mendem oplosan jare wis bosan,
[02:03.57]Tapi mendem kimcil,
[02:06.19]Yang nggak bisa nahan..
[02:10.25]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[02:29.45]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[02:32.67]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[02:36.36]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[02:39.79]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[02:42.97]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[02:46.65]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[02:50.02]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[02:54.20]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[03:01.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[03:07.99]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[03:15.48]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[03:21.72]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[03:24.65]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[03:28.33]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[03:31.58]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[03:35.39]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[03:38.88]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[03:42.37]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[03:45.74]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[03:49.55]Tobat judi sudah tradisi,
[03:53.28]Tobat oplosan itu kiasan,
[03:56.60]Tobat kimcil iku baru,
[03:59.79]Jempol tenan..
[04:03.03]Mendem judi wis dikateki,
[04:06.96]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:10.31]Tapi mendem kimcil,
[04:12.81]Yang nggak bisa nahan..
[04:17.09]Tobat judi sudah tradisi,
[04:20.73]Tobat oplosan itu kiasan,
[04:24.04]Tobat kimcil iku baru,
[04:27.28]Jempol tenan..
[04:31.34]Mendem judi wis dikateki,
[04:34.65]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:38.27]Tapi mendem kimcil,
[04:40.64]Yang nggak bisa nahan..
[04:44.88]
————–
Preview:

Advertisements