Teko’o (tum hi ho vs banyuwangian)


Versi: Rozy Abdillah

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

reff:
Teko-o masio mung sedelo,
Ojo riko tinggalno..
Tulung kancanono,
Sing biso sun urip tanpo riko..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..
Hooo..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: ubcbsici]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Teko’o]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Teko’o (Tum Hi Ho vs Banyuwangian)
[00:00.03]by: Rozy Abdillah
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:24.83]Roso kangen nong njero ati..
[00:31.28]
[00:35.08]Sing ono hang biso ngganteni,
[00:39.89]Roso welas hang sun duweni..
[00:45.32]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:50.00]Roso kangen nong njero ati..
[00:55.49]
[00:57.49]Ademe ring bengi iki,
[01:02.23]Tanpo kemule ati..
[01:07.35]Riko hang isun anteni,
[01:12.09]Ngusik sepine wengi..
[01:17.58]
[01:35.44]>>>
[01:36.44]>>
[01:37.44]>
[01:38.44]Sing ono hang biso ngilangi,
[01:43.20]Roso kangen nong njero ati..
[01:48.57]Sing ono hang biso ngganteni,
[01:53.75]Roso welas hang sun duweni..
[01:58.80]Riko hang sun eman,
[02:00.99]Ono ring kadohan..
[02:03.42]Kapan ndane biso sesandingan..
[02:08.48]
[02:11.72]Ademe ring bengi iki,
[02:17.15]Tanpo kemule ati..
[02:21.27]Riko hang isun anteni,
[02:26.14]Ngusik sepine wengi..
[02:32.00]
[02:49.05]>>>
[02:50.05]>>
[02:51.05]>
[02:52.05]Teko-o masio mung sedelo,
[03:00.05]Ojo riko tinggalno..
[03:04.44]Tulung kancanono,
[03:06.93]Sing biso sun urip tanpo riko..
[03:12.36]Riko hang sun eman,
[03:14.86]Ono ring kadohan..
[03:17.29]Kapan ndane biso sesandingan..
[03:23.72]Hooo..
[03:26.22]Ademe ring bengi iki,
[03:30.02]Tanpo kemule ati..
[03:35.01]Riko hang isun anteni,
[03:40.38]Ngusik sepine wengi..
[03:45.87]Ademe ring bengi iki,
[03:50.86]Tanpo kemule ati..
[03:55.92]Riko hang isun anteni,
[04:00.60]Ngusik sepine wengi..
[04:06.96]
————–
Preview:

Advertisements