Tekan Sediaku

Tekan Sediaku
Ciptaan : ??
Vokal : Teteco Group
Produksi : ??

Naliko aku tepung kowe,
Atiku tansah ngudoroso
Mugo-mugo tekan sediaku,
Dadi sisihanmu sing duru?

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

reff :

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mz888plzo64

Advertisements