Stasiun Tugu

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record

Ing wengi iku, nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake, sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati, nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro, tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati, amung dungo lan amung pamuji
Kutho ngayogja, kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun tugu, sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo, sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu

reff :
Ing wengi iku, nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake, sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati, nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro, tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati, amung dungo lan amung pamuji
Kutho ngayogja, kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun tugu, sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo, sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PXGxyEXKoyM