Slenco

Cak-Dikin_Amy-DS
Versi: Cak Dikin ft. Ami DS

Pr: Mas kangmas namine sinten?
Lk: Sakniki dintene saptu..
Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
Lk: Sapi kulo pun manak pitu..

Pr: Duh aduh jenengan pripun?
Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
Lk: Kulo niki namine sinten..

Pr:
Aduuh.. kok njengkelke,
Dijak ngendikan kok mrono mrene..
Ndadi ora karuan,
Estunipun menopo saliwang..

Lk:
Kulo mboten nutut,
Rumiyin kulo teng suroboyo..
Kapan dino jemuah,
Kulo mbenjang bade tindak pundi..

Pr: Ping kuping walah opo jamur,
Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..

reff:
Pr: Mas kangmas namine sinten?
Lk: Sakniki dintene saptu..
Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
Lk: Sapi kulo pun manak pitu..

Pr: Duh aduh jenengan pripun?
Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
Lk: Kulo niki namine sinten..

Pr:
Aduuh.. kok njengkelke,
Dijak ngendikan kok mrono mrene..
Ndadi ora karuan,
Estunipun menopo saliwang..

Lk:
Kulo mboten nutut,
Rumiyin kulo teng suroboyo..
Kapan dino jemuah,
Kulo mbenjang bade tindak pundi..

Pr: Ping kuping walah opo jamur,
Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..

Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oabuouch]
[ar: Cak Dikin ft. Amy DS]
[ti: Slenco]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:00.06]Slenco
[00:00.06]by: Cak Dikin ft. Ami DS
[00:21.06]
[00:23.06]>>>
[00:24.06]>>
[00:25.06]>
[00:26.06]Pr: Mas kangmas namine sinten?
[00:29.43]Lk: Sakniki dintene saptu..
[00:33.54]Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
[00:37.58]Lk: Sapi kulo pun manak pitu..
[00:41.84]Pr: Duh aduh jenengan pripun?
[00:45.13]Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
[00:49.36]Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
[00:53.84]Lk: Kulo niki namine sinten..
[00:57.16]
[01:01.60]Pr: Aduuh.. kok njengkelke,
[01:05.60]Pr: Dijak ngendikan kok mrono mrene..
[01:10.46]Pr: Ndadi ora karuan,
[01:13.39]Pr: Estunipun menopo saliwang..
[01:17.85]Lk: Kulo mboten nutut,
[01:21.53]Lk: Rumiyin kulo teng suroboyo..
[01:26.07]Lk: Kapan dino jemuah,
[01:29.06]Lk: Kulo mbenjang bade tindak pundi..
[01:33.01]Pr: Ping kuping walah opo jamur,
[01:37.12]Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
[01:41.42]Pr: Penak meneng ora caturan,
[01:45.50]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[01:49.36]
[02:03.96]>>>
[02:04.96]>>
[02:05.96]>
[02:06.96]Pr: Mas kangmas namine sinten?
[02:10.96]Lk: Sakniki dintene saptu..
[02:15.02]Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
[02:18.90]Lk: Sapi kulo pun manak pitu..
[02:23.06]Pr: Duh aduh jenengan pripun?
[02:26.55]Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
[02:30.71]Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
[02:34.78]Lk: Kulo niki namine sinten..
[02:38.41]
[02:43.12]Pr: Aduuh.. kok njengkelke,
[02:46.48]Pr: Dijak ngendikan kok mrono mrene..
[02:50.71]Pr: Ndadi ora karuan,
[02:54.30]Pr: Estunipun menopo saliwang..
[02:59.61]Lk: Kulo mboten nutut,
[03:02.77]Lk: Rumiyin kulo teng suroboyo..
[03:06.88]Lk: Kapan dino jemuah,
[03:10.13]Lk: Kulo mbenjang bade tindak pundi..
[03:14.89]Pr: Ping kuping walah opo jamur,
[03:18.24]Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
[03:22.56]Pr: Penak meneng ora caturan,
[03:26.37]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:30.31]Pr: Penak meneng ora caturan,
[03:33.93]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:38.40]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:42.38]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:46.06]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:49.98]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
[03:54.05]Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
————-
Preview: