Sing Keturutan

Mia-MS_1
Versi: Mia MS

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..
—————-
[ver: lyrics]
[id: shqpzkcq]
[ar: Mia Ms]
[ti: Sing Keturutan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.02]Sing Keturutan
[00:26.02]Versi : Mia MS
[00:29.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Rumongso tah riko sun demeni,
[00:43.82]Keroso tah riko sun kedani..
[00:52.24]Sing raino bengi sun anteni,
[01:00.68]Ngarep welas iki diimbangi..
[01:08.62]
[01:11.02]==mia ms, sing keturutan==
[01:38.02]
[01:41.02]>>>
[01:42.02]>>
[01:43.02]>
[01:44.02]Aju kelendi awak iki,
[01:53.27]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[02:01.62]Nyang endi maning isun gowo,
[02:09.95]Tatune ati keliwat perih..
[02:19.07]
[02:29.07]Rumongso tah riko sun demeni,
[02:36.67]Keroso tah riko sun kedani..
[02:45.96]Sing raino bengi sun anteni,
[02:54.42]Ngarep welas iki diimbangi..
[03:02.17]
[03:05.01]==sing keturutan, mia ms==
[03:32.01]
[03:35.01]>>>
[03:36.01]>>
[03:37.01]>
[03:38.01]Aju kelendi awak iki,
[03:46.81]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[03:54.86]Nyang endi maning isun gowo,
[04:03.52]Tatune ati keliwat perih..
[04:12.02]Aju kelendi awak iki,
[04:20.59]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[04:28.47]Nyang endi maning isun gowo,
[04:37.45]Tatune ati keliwat perih..
[04:47.17]
————-
Preview:

Advertisements