Simpang Lima (manthous)

Versi: Manthous

Njanur gunung dhik,
Malem minggu kok ngalamun..
[Malem minggu kok ngalamun]
Biasane sore sore wis diapeli..

Mangan timun mangan timun,
Jo dicampur sabun..
Timbang nglamun,
Luwih becik angelipur ati..

Malem minggu dhik,
Malem minggu yo mlaku mlaku..
[Malem minggu mlaku mlaku],
Melu aku melu aku neng simpang lima..

Rame rame,
Rame rame karo kancane..
Endaheng khuto semarang,
Wayah wayah sore..

[Diukir ukir kayune jeporo ayo ro]
Ojo dipikir neng ati dadi leloro..
[Sego pecel sate kerang neng simpang lima ayo ma]
Tiwas mangkel kebacut ditinggal tinggal lungo..

Njanur gunung dhik,
Malem minggu kok ngalamun..
[Malem minggu kok ngalamun]
Biasane sore sore wis diapeli..

Mangan timun mangan timun,
Jo dicampur sabun..
Timbang nglamun,
Luwih becik angelipur ati..

reff :
Malem minggu dhik,
Malem minggu yo mlaku mlaku..
[Malem minggu mlaku mlaku],
Melu aku melu aku neng simpang lima..

Rame rame,
Rame rame karo kancane..
Endaheng khuto semarang,
Wayah wayah sore..

[Diukir ukir kayune jeporo ayo ro]
Ojo dipikir neng ati dadi leloro..
[Sego pecel sate kerang neng simpang lima ayo ma]
Tiwas mangkel kebacut ditinggal tinggal lungo..

Njanur gunung dhik,
Malem minggu kok ngalamun..
[Malem minggu kok ngalamun]
Biasane sore sore wis diapeli..

Mangan timun mangan timun,
Jo dicampur sabun..
Timbang nglamun,
Luwih becik angelipur ati..