Sambel Kemangi

Dyah-Probo-Rini_2
Versi: Dyah Probo Rini

Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..

reff:
Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..
—————–
[ver: lyrics]
[id: olqpiich]
[ar: Dyah Probo Rini]
[ti: Sambel Kemangi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.02]Sambel Kemangi
[00:00.02]by: Dyah Probo Rini
[00:33.02]
[00:35.99]>>>
[00:36.99]>>
[00:37.99]>
[00:38.99]Enak’e jangan asem kecut,
[00:46.74]Sambele kemangi..
[00:50.64]Mangane bubar nyambut gawe,
[00:58.36]Nadyan lawuh tempe
[01:01.85]neng sehat awak’e..
[01:06.95]
[01:10.02]Segere ngombe banyu kendi,
[01:17.04]Rokok ngglinting dewe..
[01:21.52]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[01:28.78]Nyatane ayem tentrem
[01:32.03]kumpul sak keluargo..
[01:37.00]
[01:45.53]Aku nrimo watone
[01:49.05]pokok seger waras..
[01:53.24]Kayaku lumpukno
[01:56.52]kanggo ngragati sawah..
[02:00.31]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[02:06.78]Mangan sakbendinane
[02:09.83]sego sambel kemangi..
[02:14.31]
[02:20.83]>>>
[02:21.83]>>
[02:22.83]>
[02:23.83]Enak opo wong urip
[02:26.50]ono ngalam dunyo..
[02:30.48]Yen wegah rekoso
[02:33.72]urip ora biso mulyo..
[02:37.45]Kudangane romo lan ibune,
[02:43.85]Sregepo nyambut gawe
[02:46.72]ojo lali gustine..
[02:51.25]
[03:10.66]>>>
[03:11.66]>>
[03:12.66]>
[03:13.66]Enak’e jangan asem kecut,
[03:21.19]Sambele kemangi..
[03:26.17]Mangane bubar nyambut gawe,
[03:33.14]Nadyan lawuh tempe
[03:36.43]neng sehat awak’e..
[03:41.40]
[03:44.78]Segere ngombe banyu kendi,
[03:52.30]Rokok ngglinting dewe..
[03:55.80]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[04:03.47]Nyatane ayem tentrem
[04:06.72]kumpul sak keluargo..
[04:11.06]
[04:20.02]Aku nrimo watone
[04:22.40]pokok seger waras..
[04:26.25]Kayaku lumpukno
[04:29.91]kanggo ngragati sawah..
[04:33.89]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[04:40.49]Mangan sakbendinane
[04:43.60]sego sambel kemangi..
[04:54.78]>>>
[04:55.78]>>
[04:56.78]>
[04:57.78]Enak opo wong urip
[05:00.14]ono ngalam dunyo..
[05:04.56]Yen wegah rekoso
[05:07.86]urip ora biso mulyo..
[05:11.71]Kudangane romo lan ibune,
[05:18.13]Sregepo nyambut gawe
[05:21.05]ojo lali gustine..
[05:25.52]
————
Preview: