Sak Kuku


Versi: Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

reff:
Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ckpqvwci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sak Kuku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.02]Sak Kuku
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Opo salahku gampange medot tresno,
[00:26.00]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[00:29.32]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[00:32.69]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[00:36.38]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[00:39.93]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[00:43.86]
[00:45.30]ora tak songko manise tresno,
[00:48.29]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[00:51.66]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[00:56.34]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[01:00.15]
[01:02.15]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:05.45]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:11.07]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:15.94]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:22.30]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:27.23]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:32.66]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:37.72]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:44.02]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Opo salahku gampange medot tresno,
[02:13.59]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[02:17.44]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[02:20.99]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[02:24.74]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[02:28.23]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[02:32.16]
[02:33.41]ora tak songko manise tresno,
[02:36.59]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[02:40.03]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[02:44.64]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[02:49.01]
[02:50.07]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[02:54.13]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[02:59.68]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:04.61]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:11.23]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:15.59]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:21.27]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:26.36]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:32.94]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:38.25]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:43.67]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:48.17]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:54.41]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:59.65]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[04:05.14]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[04:09.69]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[04:15.93]
—————
Preview:

Advertisements