Resepsi

Nurhana_19
Versi: Nurhana

Yen pinuju angrawuhi,
Ing malam resepsi..
Kakung putri ngagem,
busono kang edipeni..

Poro putri sami lenggah,
Jejer katon rapi..
Yen sinawang nganti,
Koyo kontes widodari..

Poro priyo lenggahe,
Rodho adoh sak wetoro..
Uthak-uthik lirak-lirik..

Ngguya-ngguyu,
Mesam-mesem,
Sajak arep mundhut lagu..

Sinten niku lenggah pojok,
Ndelik ono mburi..
Menga-mengo sajak’e,
Kok ono sing diwedeni..

reff:
Poro priyo lenggahe,
Rodho adoh sak wetoro..
Uthak-uthik lirak-lirik..

Ngguya-ngguyu,
Mesam-mesem,
Sajak arep mundhut lagu..

Sinten niku lenggah pojok,
Ndelik ono mburi..
Menga-mengo sajak’e,
Kok ono sing diwedeni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vslukvch]
[ar: Nurhana]
[ti: Resepsi]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.02]Resepsi
[00:00.02]by: Nurhana
[00:32.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Yen pinuju angrawuhi,
[00:45.72]Ing malem resepsi..
[00:52.69]Kakung putri ngagem,
[00:59.98]busono kang edipeni..
[01:07.00]
[01:08.76]Poro putri sami lenggah,
[01:17.08]Jejer katon rapi..
[01:24.23]Yen sinawang nganti,
[01:30.64]Koyo kontes widodari..
[01:38.52]
[01:40.39]Poro priyo lenggahe,
[01:47.12]Rodho adoh sak wetoro..
[01:56.22]Uthak-uthik lirak-lirik..
[02:05.61]Ngguya-ngguyu,
[02:10.15]Mesam-mesem,
[02:12.83]Sajak arep mundhut lagu..
[02:20.51]
[02:23.48]Sinten niku lenggah pojok,
[02:31.69]Ndhelik ono mburi..
[02:38.72]Menga-mengo sajak’e,
[02:45.24]Kok ono sing diwedeni..
[02:53.02]
[03:22.30]>>>
[03:23.30]>>
[03:24.30]>
[03:25.30]Poro priyo lenggahe,
[03:33.64]Rodho adoh sak wetoro..
[03:41.55]Uthak-uthik lirak-lirik..
[03:53.30]Mesam-mesem,
[03:55.70]Ngguya-ngguyu,
[03:58.71]Sajak arep mundhut lagu..
[04:08.97]Sinten niku lenggah pojok,
[04:17.75]Ndhelik ono mburi..
[04:24.53]Menga-mengo sajak’e,
[04:31.14]Kok ono sing diwedeni..
[04:40.59]
————-
Preview: