Pisahan

Titin-Jayanti_1
Versi: Titin Jayanti

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe, ra biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe, ra ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane, kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe, ra biso didandani..
————-
[ver: lyrics]
[id: anukpasw]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Pisahan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:01.46]Pisahan
[00:15.46]Versi : Titin Jayanti
[00:18.46][01:07.22][02:16.70][03:49.21]
[00:21.46][01:16.32][02:25.37]>>>
[00:22.46][01:17.32][02:26.37]>>
[00:23.46][01:18.32][02:27.37]>
[00:24.46][00:45.92][01:55.01][03:05.24][03:27.44]Wis ora sejalan,
[00:28.14][00:50.31][01:59.73][03:09.24][03:31.39]Antarane, kowe karo aku..
[00:34.63][02:06.58][03:16.02]Gawe opo ditunggoni,
[00:38.42][02:10.64][03:20.06]Yen wis kowe, ra ono kecocokan..
[00:57.07][03:38.14]Gawe opo ditangisi,
[01:01.01][03:42.32]Yen wis kowe, ra biso didandani..
[01:19.32][01:32.96][02:28.37][02:42.66]Wis tak timbang mateng mateng,
[01:23.67][02:33.18]Luwih becik aku urip dewe..
[01:37.58][02:46.92]Luwih becik pisahan wae..
[01:44.20][02:53.81]Timbangane aku loro, loro ati
[01:50.33][02:59.94]Cukup sampai disini..
————
Preview:

Advertisements

Pisahan

Pisahan
Ciptaan : Mardi
Vokal : Anis Sanjaya
Produksi : Laqmous Musikindo

Opo iki wis pancen dadi nasibku
Aku pisah katresnan karo sliramu
Nanging kabeh iki kowe sing njalari
Amargo kowe ora kuat gudo

Pedhot katresnanku iki mergo opo
Kowe lungo banjur cidro golek liyo
nanging saikine aku sing ngrasakne
Pedhot katresnanku iki mergo wong liyo

reff :

Opo pancen kabeh iki wis lelakon
Aku lan sliramu kudu lilo legowo
Opo iki sing jenenge keno gudo
Aku lan sliramu kudu tansah nerimo

Katresnanku direnggut karo wong liyo
Koyo-koyo rasane ati ora nerimo
Nanging kabeh tak pasrahke sing kuoso
Sing tak jaluk aku sabar lilo nerimo

Sing tak jaluk aku sabar lilo nerimo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=guDqnr1fE-0