Penggawean

Penggawean
Ciptaan : Benysworo
Vokal : Benysworo
Produksi : ??

Jamane angel golek penggawean,
Gelem rekoso, jo males-malesan
Gawe-en bakat lan kepinteran,
Urip gak kleleran, oleh bayaran

Dodolan klambi, akeh nggon kulak’an
Pinter masak, dodolan panganan
Nampung guwak’an, dodolan rongso’an
Dodolan abab, dadi wong blantik’an

Mahir nyetir, iso dadi supir
Pinter mesin, iso dadi montir
Ngetho’ rambut, mesti oleh bayaran
Ngetho’ manuk, dadi mantri sunatan

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

reff :
Jamane angel golek penggawean,
Gelem rekoso, jo males-malesan
Gawe-en bakat lan kepinteran,
Urip gak kleleran, oleh bayaran

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-6R2DSPvpTI

Advertisements