Ono Hang Nyanding


Versi: Demy

Sing perduli masio panas lan udan,
Tetep sun niati yoro dawane dalan..
Mung kanggo goleti sijine aran,
Pingine ati biso tah sesandingan,
Ambi riko lare hang dadi kudangan eman..

Mandaneo ono dalan ketemune,
Ambi riko hang sing ono kabare..
Opo tah magih podo bengene,
Rupo ayu wangi kembang gandane,
Kalingono uwis ilang saikine eman..

reff:
Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

reff:
Mandaneo ono dalan ketemune,
Ambi riko hang sing ono kabare..
Opo tah magih podo bengene,
Rupo ayu wangi kembang gandane,
Kalingono uwis ilang saikine eman..

reff:
Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

Koyo nono biso disanding,
Koyo-koyo-o atisun muring..
Kadhung gedigi kelendi maning,
Kembang wis ilang ono hang nyanding..
Sing kiro balik maning..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.