Ojo Neko Neko (nella kharisma)

“Ojo Neko Neko” Versi Nella Kharisma

Kasih opo sih kelingan,
Jamane pacaran kowe slalu mesra..
Raono dino tanpo ngomong sayang,
Nemplek jangget koyo perangko..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

reff:
ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..