Nggoda

Lgm. Nggoda
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record

Naliko jaman semono cah ayu
Aku pamit mring sliramu
Aku pamit ngudi ilmu
Banjur lungo ninggalke desaku

Mung telung taun lawase cah ayu
Dek semono nate janji
Prasetyo tulusing ati
Nunggu aku bebrayan nyawiji

Nanging nyatane,
Bagaimana alias kepiye
Jebule koyo ngene
Getun getun, saben ndino mung terus ngalamun

Banget kaget ing atiku cah ayu
Bareng ketemu sliramu
Ora nyono aku ra ngiro
Sliramu tego ninggal polokromo

reff :

Nanging nyatane,
Bagaimana alias kepiye
Jebule koyo ngene
Getun getun, saben ndino mung terus ngalamun

Banget kaget ing atiku cah ayu
Bareng ketemu sliramu
Ora nyono aku ra ngiro
Sliramu tego ninggal polokromo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5XvqpkfWMzk

Advertisements