Mung Sliramu (engkong ari)

Engkong-Ari
Versi: Engkong Ari

Naliko, dek jaman, semono
Aku ora, pengen adoh, soko sliramu..
Ora bakal, aku lali, esemmu..
Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..

Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
Ora tau, kepikir, golek sulihmu..
Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
Sliramu…, mung sliramu, duwekku..

Wiwit kuwi aku tanpo, sliramu
Jagani, uwohe, tresnamu..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hiwsvisb]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Mung Sliramu]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:25]
[00:01.34]Mung Sliramu
[00:11.76]Versi : Engkong Ari
[00:14.03]
[00:17.00]>>>
[00:18.00]>>
[00:19.00]>
[00:20.00]Naliko, dek jaman, semono..
[00:31.13]Aku ora, pengen adoh, soko sliramu..
[00:45.35]Ora bakal, aku lali, esemmu..
[00:55.84]Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..
[01:11.18]Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
[01:25.47]Ora tau, kepikir, golek sulihmu
[01:39.41]Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
[01:51.52]Sliramu…, mung sliramu, duwekku..
[02:03.81]
[02:09.22]Wiwit kuwi, aku tanpo, sliramu
[02:26.42]Jagani, uwohe, tresnamu
[02:40.27]Sliramu.., tansah ono, ing atiku..
[02:53.93]Sliramu.., tansah ono, ing atiku..
[03:09.20]
————
Preview:

Advertisements