Mr. Mendem

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_7
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr:
Aku wis kondho,
Ciu marakke ciloko..
Aku wis matur,
Mensen neng omongan nglantur..

Wis tak kandani,
Yen vodka marakke lali..
Bacut ngunjuk bir,
Kakean dadine kenthir..

Lk:
Ora tak gagas,
Penting sih so tuku beras..
Ora tak anggep,
Penting anak bojo wareg..

Ojo’ muna-muni,
nuturi koyo kiai..
Ditokke wae,
Yen klenger wis ndlosor dewe..

Pr:
Ra keno tak kandani,
Yen ngono aku ra sudi..
Lilakno aku bali,
Wong tuwaku kuat ngingoni..

Lk:
Ojo cekak atimu,
Wis tak cukupke lelakonku..
Pancene bener kandhamu,
Mergo mendem ngrusak awakku..

Pr:
Yen wis mari,
Konco-konco dipamiti..
Sukur bage,
Mendem do ditinggalake..

Lk:
Selamat tinggal,
Kancaku lereno ndhugal..
Dongakno kuat,
Mendemku wis ora kumat..

reff:
Pr:
Aku wis kondho,
Ciu marakke ciloko..
Aku wis matur,
Mensen neng omongan nglantur..

Wis tak kandani,
Yen vodka marakke lali..
Bacut ngunjuk bir,
Kakean dadine kenthir..

Lk:
Ora tak gagas,
Penting sih so tuku beras..
Ora tak anggep,
Penting anak bojo wareg..

Ojo’ muna-muni,
nuturi koyo kiai..
Ditokke wae,
Yen klenger wis ndlosor dewe..

Pr:
Ra keno tak kandani,
Yen ngono aku ra sudi..
Lilakno aku bali,
Wong tuwaku kuat ngingoni..

Lk:
Ojo cekak atimu,
Wis tak cukupke lelakonku..
Pancene bener kandhamu,
Mergo mendem ngrusak awakku..

Pr:
Yen wis mari,
Konco-konco dipamiti..
Sukur bage,
Mendem do ditinggalake..

Lk:
Selamat tinggal,
Kancaku lereno ndhugal..
Dongakno kuat,
Mendemku wis ora kumat..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Cak Dikin f. Wiwid]
[ti: Mr Mendem]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:31]
[id: pkikccsn]
[00:00.17]Mr. Mendem
[00:00.17]by: Cak Dikin ft. Wiwid
[00:33.87]Pria berteks KAPITAL,
[00:33.87]wanita berteks kecil
[00:36.87]
[00:39.75]>>>
[00:40.75]>>
[00:41.75]>
[00:42.75]aku wis kondho,
[00:44.59]ciu marakke ciloko..
[00:48.83]aku wis matur,
[00:51.02]mensen neng omongan nglantur..
[00:56.00]wis tak kandani,
[00:57.74]yen vodka marakke lali..
[01:02.68]bacut ngunjuk bir,
[01:04.74]kakean dadine kenthir..
[01:07.67]
[01:10.22]ORA TAK GAGAS,
[01:12.91]PENTING SIH SO TUKU BERAS..
[01:17.55]ORA TAK ANGGEP,
[01:19.29]PENTING ANAK BOJO WAREG..
[01:24.16]OJO’ MUNA-MUNI,
[01:25.80]NUTURI KOYO KIAI..
[01:30.92]DITOKKE WAE,
[01:32.54]YEN KLENGER WIS NDLOSOR DEWE..
[01:37.71]
[01:45.00]ra keno tak kandani,
[01:50.98]yen ngono aku ra sudi..
[01:58.96]lilakno aku bali,
[02:04.48]wong tuwaku kuat ngingoni..
[02:11.60]OJO CEKAK ATIMU,
[02:18.58]WIS TAK CUKUPKE LELAKONKU..
[02:25.60]PANCENE BENER KANDHAMU,
[02:32.30]MERGO MENDEM NGRUSAK AWAKKU..
[02:38.03]
[02:39.58]yen wis mari,
[02:40.94]konco-konco dipamiti..
[02:45.97]sukur bage,
[02:47.81]mendem dho ditinggalake..
[02:52.61]SELAMAT TINGGAL,
[02:54.25]KANCAKU LERENO NDHUGAL..
[02:59.31]DONGAKNO KUAT,
[03:00.94]MENDEMKU WIS ORA KUMAT..
[03:06.00]
[03:08.00]=mr mendem, cak dikin ft wiwied=
[03:29.00]
[03:31.00]>>>
[03:32.00]>>
[03:33.00]>
[03:34.00]aku wis kondho,
[03:36.24]ciu marakke ciloko..
[03:40.58]aku wis matur,
[03:42.56]mensen neng omongan nglantur..
[03:47.74]wis tak kandani,
[03:49.32]yen vodka marakke lali..
[03:54.29]bacut ngunjuk bir,
[03:56.20]kakean dadine kenthir..
[03:59.29]
[04:02.57]ORA TAK GAGAS,
[04:04.17]PENTING SIH SO TUKU BERAS..
[04:09.18]ORA TAK ANGGEP,
[04:10.92]PENTING ANAK BOJO WAREG..
[04:14.72]OJO’ MUNA-MUNI,
[04:17.54]NUTURI KOYO KIAI..
[04:22.53]DITOKKE WAE,
[04:24.24]YEN KLENGER WIS NDLOSOR DEWE..
[04:29.20]
[04:38.45]ra keno tak kandani,
[04:44.98]yen ngono aku ra sudi..
[04:53.36]lilakno aku bali,
[05:00.17]wong tuwaku kuat ngingoni..
[05:08.66]OJO CEKAK ATIMU,
[05:15.94]WIS TAK CUKUPKE LELAKONKU..
[05:24.62]PANCENE BENER KANDHAMU,
[05:32.01]MERGO MENDEM NGRUSAK AWAKKU..
[05:38.43]
[05:45.43]yen wis mari,
[05:46.74]konco-konco dipamiti..
[05:51.85]sukur bage,
[05:53.49]mendem dho ditinggalake..
[05:58.48]SELAMAT TINGGAL,
[06:00.24]KANCAKU LERENO NDHUGAL..
[06:05.06]DONGAKNO KUAT,
[06:06.68]MENDEMKU WIS ORA KUMAT..
[06:12.05]
————-
Preview: