Mas Kepiye Kabarmu


Versi: Aprilia Sucipto

Mas kepiye kabarmu,
Wis pirang-pirang sasi ra ngabari..
Mas opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Mas kepiye kabarmu mas,
Wiwit budhal lungamu nganti saiki,
Durung ono kabar mas..

Mas kepiye nasibmu mas,
Jare uripmu neng kono rekoso mas,
Aku melu nelongso..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Saiki mas kowe neng kono,
Dadi tki neng negorone tonggo..
Saben dino jare mung disio-sio,
Ndang muliho mas aku ra tego,
Krungu kowe soro..

reff:
Mas kepiye kabarmu mas,
Wiwit budhal lungamu nganti saiki,
Durung ono kabar mas..

Mas kepiye nasibmu mas,
Jare uripmu neng kono rekoso mas,
Aku melu nelongso..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Saiki mas kowe neng kono,
Dadi tki neng negorone tonggo..
Saben dino jare mung disio-sio,
Ndang muliho mas aku ra tego,
Krungu kowe soro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.