Langit Mendung Kutho Ngawi

Rika-Asbi
Versi: Rika Asbi

Dalan iki biyen nate tak liwati,
Nalikane langit mendhung kutho ngawi..
Sendang glagah wis ginurit jroning ati,
Saben liwat aku ora biso lali..

Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut,
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi..

reff :
Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..
——————–
[ver: lirik]
[ar: Rika Asbi]
[ti: Langit Mendung Kutho Ngawi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:55]
[id: kqvqccsn]
[00:00.06]Langit Mendhung Kutho Ngawi
[00:00.06]by: Rika Asbi
[00:38.06]
[00:40.06]>>>
[00:41.06]>>
[00:42.06]>
[00:43.06]Dalan iki, biyen nate tak liwati
[01:03.85]Nalikane, langit mendhung kutho ngawi..
[01:23.23]Sendang glagah, wis ginurit jroning ati
[01:43.14]Saben liwat, aku ora biso lali..
[01:59.96]
[02:04.00]Tak ulati, isih koyo wingi uni
[02:23.17]Ora kroso, luh tumetes mbrebes mili..
[02:42.51]Roso nglangut, yen katon pan tanpo pagut
[03:04.18]Katresnanku, rinenggut purbaning pesthi..
[03:21.28]
[04:02.46]>>>
[04:03.46]>>
[04:04.46]>
[04:05.46]Tak ulati, isih koyo wingi uni
[04:25.68]Ora kroso, luh tumetes mbrebes mili..
[04:41.27]
————
Preview: