Lambe Gatel

Nok-Neng-Sagita_2
Versi: Nok Neng Sagita

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..

Ati mengkel ora tahan,
Lambe gatel deleng tingkah sampean..
Mlaku bareng gandengan tangan,
Nyatane sampean lagi slingkuhan..

reff:
Apa..sing dijaluki,
Asalkan aja nyakiti..

Rela..bagen pisahan,
Tenimbang lara ning badan..
Rumah tangga wis lagi surem?
Sampean ning kula wis kebangeten..

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..

reff:
Apa..sing dijaluki,
Asalkan aja nyakiti..

Rela..bagen pisahan,
Tenimbang lara ning badan..
Rumah tangga wis lagi surem?
Sampean ning kula wis kebangeten..

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wzwnbwcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Lambe Gatel]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.03]Lambe Gatel
[00:39.03]Versi : Nok Neng Sagita
[00:42.03]
[00:45.03]>>>
[00:46.03]>>
[00:47.03]>
[00:48.03]Aja gawe lara ati,
[00:53.52]Lamon kakang arep luru ganti..
[00:59.75]Saban wadon didemeni,
[01:05.91]Sing tua wis bosen ditinggal kari..
[01:12.81]
[01:25.25]Ati mengkel ora tahan,
[01:31.66]Lambe gatel deleng tingkah sampean..
[01:37.64]Mlaku bareng gandengan tangan,
[01:43.48]Nyatane sampean lagi slingkuhan..
[01:50.32]
[01:53.31]==nok neng sagita, lambe gatel==
[02:10.08]
[02:13.08]>>>
[02:14.08]>>
[02:15.08]>
[02:16.08]Apa..sing dijaluki,
[02:21.38]Asalkan aja nyakiti..
[02:28.09]
[02:40.55]Rela..bagen pisahan,
[02:46.58]Tenimbang lara ning badan..
[02:52.67]Rumah tangga wis lagi surem?
[02:58.38]Sampean ning kula wis kebangeten..
[03:04.86]
[03:08.79]Aja gawe lara ati,
[03:15.14]Lamon kakang arep luru ganti..
[03:20.86]Saban wadon didemeni,
[03:27.02]Sing tua wis bosen ditinggal kari..
[03:33.43]
[03:36.43]==nok neng sagita, lambe gatel==
[03:53.08]
[03:56.08]>>>
[03:57.08]>>
[03:58.08]>
[03:59.44]Apa..sing dijaluki,
[04:05.02]Asalkan aja nyakiti..
[04:11.49]
[04:23.24]Rela..bagen pisahan,
[04:29.73]Tenimbang lara ning badan..
[04:35.46]Rumah tangga wis lagi surem?
[04:41.37]Sampean ning kula wis kebangeten..
[04:47.40]
[04:51.58]Aja gawe lara ati,
[04:57.60]Lamon kakang arep luru ganti..
[05:03.51]Saban wadon didemeni,
[05:09.74]Sing tua wis bosen ditinggal kari..
[05:16.82]
—————
Preview:

Advertisements