Kurang Turu


Versi: NDX AKA

APES TENAN NASIBKU IKI,
NDUWE KONCO SING HOBINE MBLENJANI..
YO KUI MUNG PODO KARO SING TAK ALAMI,
YEN DIRASAK-RASAKKE LORO NENG ATI..

SAKJANE AKU RODO MECUCU,
KEKANCANAN KARO WONG KURANG TURU..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

REFF:
YO WIS JARNO WAE BEN SAK GELEME,
YEN WIS WAYAHE BAKAL TIBO MBURINE..
TAPI SANSOYO SUWE GUR MARAI KERE,
YEN RA DIJAWIL RO DIJEWER KUPINGE..

SAKJANE AKU RODO MECUCU,
KEKANCANAN KARO WONG KURANG TURU..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..