Konco Lawas

Konco Lawas
Ciptaan : Sutrisno
Vokal : Mus DS
Produksi : Aneka Safari Record

Assalaamu’alaikum, [wa’alaikum salam]
Opo riko podo seger waras,
Isun kangen, suwe sing ketemu

Pirang taun riko sun tinggal, [riko menyang endi]
Isun menyang golet pegawean
Yo wis asil, oleh pendongan riko

reff :
Tapi masiyo urip isun seneng,
Konco lawas yo sing lalekaken

Riko kabeh ojo kuatir,
Akeh sithik, riko bakal sun tulung

reff :
Tapi masiyo urip isun seneng,
Konco lawas yo sing lalekaken

Riko kabeh ojo kuatir,
Akeh sithik, riko bakal sun tulung

Assalaamu’alaikum, [wa’alaikum salam]
Opo riko podo seger waras,
Isun kangen, suwe sing ketemu

reff :
Tapi masiyo urip isun seneng,
Konco lawas yo sing lalekaken

Riko kabeh ojo kuatir,
Akeh sithik, riko bakal sun tulung

reff :
Tapi masiyo urip isun seneng,
Konco lawas yo sing lalekaken

Riko kabeh ojo kuatir,
Akeh sithik, riko bakal sun tulung

Assalaamu’alaikum, [wa’alaikum salam]
Opo riko podo seger waras,
Isun kangen, suwe sing ketemu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=P4mzv0uf4Mg