Keliwat Kangen (dhut jawa)


Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qonlskci]
[length: 5:12]
[by: Yanilipatro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[ti: Keliwat Kangen]
[ar: Suliyana]
[00:00.01]Keliwat Kangen
[00:00.01]by: Suliyana
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[00:33.90]Mung siji sliramu papujanku..
[00:41.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[00:47.38]Sliramu kang biso ngilangake..
[00:55.70]
[01:18.30]Ra kuat nggonku nggowo,
[01:24.40]Roso kangen jroning dodo..
[01:32.28]Opo to ngrumangsani,
[01:38.49]Sliramu tak kangeni..
[01:46.50]
[01:55.00]>>>
[01:56.00]>>
[01:57.00]>
[01:58.00]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[02:04.08]Mung siji sliramu papujanku..
[02:11.53]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[02:17.86]Sliramu kang biso ngilangake..
[02:24.95]Ra kuat nggonku nggowo,
[02:31.22]Roso kangen jroning dodo..
[02:38.80]Opo to ngrumangsani,
[02:44.95]Sliramu tak kangeni..
[02:52.90]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[03:41.53]Mung siji sliramu papujanku..
[03:49.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[03:55.32]Sliramu kang biso ngilangake..
[04:02.46]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:08.48]Roso kangen jroning dodo..
[04:16.00]Opo to ngrumangsani,
[04:22.21]Sliramu tak kangeni..
[04:28.05]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:34.32]Roso kangen jroning dodo..
[04:41.59]Opo to ngrumangsani,
[04:47.61]Sliramu tak kangeni..
[04:56.68]
————-
Preview:

Advertisements