Kelinci Ucul

Tiyas_Siska
Versi: Tiyas ft. Siska

Ngubengi kutho..,
Sakteruse neng ndeso-ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane,
Grusa-grusu keburu nafsu..
Wekasane montang-manting,
Ragane akeh aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

reff:
Ngubengi kutho..,
Sakteruse neng ndeso-ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane,
Grusa-grusu keburu nafsu..
Wekasane montang-manting,
Ragane akeh aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oqlizksw]
[ar: Tiyas f. Siska]
[ti: Kelinci Ucul]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.04]Kelinci Ucul
[00:15.04]by: Tiyas ft. Siska
[00:18.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Ngubengi kutho..,
[00:27.27]Sakteruse, neng ndeso ndeso..
[00:35.42]Mergo aku anggolek’i,
[00:38.51]Sing tak tresnani, kelinciku ucul..
[00:46.99]Lungo mangetan,
[00:50.67]Suroboyo, terus nyang bali..
[00:58.65]Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
[01:04.85]Terus aku nyang jakarta..
[01:10.26]Jebul ora ketemu.,
[01:13.73]Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
[01:19.80]Terus bali nyang semarang,
[01:25.27]Klinciku uwus ono kandang..
[01:33.43]La jebulane,
[01:36.81]Grusa grusu, keburu nafsu..
[01:44.82]Wekasane montang-manting, ragate akeh
[01:51.19]Aku dewe kang kebanting..
[01:56.32]Jebul ora ketemu.,
[02:00.54]Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
[02:06.00]Terus bali nyang semarang,
[02:11.50]Klinciku uwus ono kandang..
[02:20.51]
[02:23.83]==tiyas-siska, kelinci ucul==
[02:29.52]
[02:32.52]>>>
[02:33.52]>>
[02:34.52]>
[02:35.52]Ngubengi kutho..,
[02:39.27]Sakteruse, neng ndeso ndeso..
[02:47.10]Mergo aku anggolek’i,
[02:50.12]Sing tak tresnani, kelinciku ucul..
[02:58.82]Lungo mangetan,
[03:02.19]Suroboyo, terus nyang bali..
[03:10.31]Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
[03:16.12]Terus aku nyang jakarta..
[03:22.01]Jebul ora ketemu.,
[03:25.27]Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
[03:31.38]Terus bali nyang semarang,
[03:37.02]Klinciku uwus ono kandang..
[03:45.17]La jebulane,
[03:48.61]Grusa grusu, keburu nafsu..
[03:56.52]Wekasane montang-manting, ragate akeh
[04:03.45]Aku dewe kang kebanting..
[04:09.28]Jebul ora ketemu.,
[04:13.01]Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
[04:18.80]Terus bali nyang semarang,
[04:24.55]Klinciku uwus ono kandang..
[04:33.10]
————-
Preview: