Kanggo Sliramu

Sono-Istana
Versi: Sono Istana

Aku ora biso, ra biso lali marang sliramu
Nganti mbesuk tekaning pati, ora bakal lali

Opo kowe isih, isih eling marang swaraku
Pancen suwe, suwe banget ora ketemu

Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

reff :
Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu
Oh..ho…
————
Preview:

Advertisements