Gulu Pedhot

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_2
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Lk:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

reff :
Lk:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zhllclcs]
[ar: Cak Dikin f. Wiwid]
[ti: Gulu Pedhot]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.00]Gulu Pedhot
[00:18.00]Versi : cak dikin & wiwid
[00:21.00]
[00:24.00]>>>
[00:25.00]>>
[00:26.00]>
[00:27.00]Lk: dudu watu yen sih diarani pasir,
[00:30.38]Lk: watu kambang keri ono ning pinggir..
[00:34.27]Lk: lagi ketemu aku wis kroso naksir,
[00:37.44]Lk: kelisik’an koyo kelangan pikir..
[00:40.77]Pr: wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
[00:44.72]Pr: disigari diporot dadi pitu..
[00:47.94]Pr: sabendino aku ra biso turu,
[00:51.04]Pr: kangen ndiko mung ora kewetu..
[00:54.99]
[00:57.00]==cak dikin, gulu pedhot==
[01:16.00]
[01:19.00]>>>
[01:20.00]>>
[01:21.00]>
[01:22.00]Lk: aring aring bakar gedhang nganggo geni,
[01:25.13]Lk: sampek gering awakku iki mikiri..
[01:28.71]Lk: gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
[01:31.86]Lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot..
[01:36.00]Pr: godhong sawi diurap karo kelopo,
[01:38.95]Pr: ati iki asline mung kanggo ndiko..
[01:42.52]Pr: gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
[01:45.79]Pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
[01:49.91]
[01:52.00]==cak dikin. gulu pedhot==
[02:11.00]
[02:14.00]>>>
[02:15.00]>>
[02:16.00]>
[02:17.00]Lk: dudu watu yen sih diarani pasir,
[02:20.14]Lk: watu kambang keri ono ning pinggir..
[02:23.73]Lk: lagi ketemu aku wis kroso naksir,
[02:26.58]Lk: kelisik’an koyo kelangan pikir..
[02:30.75]Pr: wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
[02:34.02]Pr: disigari diporot dadi pitu..
[02:37.77]Pr: sabendino aku ra biso turu,
[02:40.68]Pr: kangen ndiko mung ora kewetu..
[02:44.51]
[02:47.03]==gulu pedhot, cak dikin==
[03:05.03]
[03:08.03]>>>
[03:09.03]>>
[03:10.03]>
[03:11.83]Lk: aring aring bakar gedhang nganggo geni,
[03:13.96]Lk: sampek gering awakku iki mikiri..
[03:18.04]Lk: gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
[03:21.02]Lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot..
[03:25.05]Pr: godhong sawi diurap karo kelopo,
[03:28.25]Pr: ati iki asline mung kanggo ndiko..
[03:32.12]Pr: gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
[03:35.10]Pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
[03:38.23]Lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot,
[03:42.00]Pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
[03:45.06]Lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot,
[03:48.72]Pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
[03:52.22]Lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot,
[03:55.72]Pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
[04:02.47]
————
Preview: