Cukup Aku Wae


Versi: Intan Rahma

Opo aku kudu lilo,
Senajan abot ing njero dodo..
Aku eruh kowe mlaku ro wong liyo,
Atiku keronto-ronto..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

reff:
Kabeh ati nduwe roso,
Pegel kesikso yen digawe loro..
Nyawang sing ditresno nglanggati wong liyo,
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: piolzhci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Cukup Aku Wae]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.02]Cukup Aku Wae
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:24.02]
[00:26.02]>>>
[00:27.02]>>
[00:28.02]>
[00:29.02]Opo aku kudu lilo,
[00:34.80]Senajan abot ing njero dodo..
[00:41.87]Aku eruh kowe
[00:45.72]mlaku ro wong liyo,
[00:49.58]Atiku keronto-ronto..
[00:55.92]
[00:57.07]Opo iki cen dalane,
[01:03.74]Aku ro kowe pancen du jodone..
[01:11.31]Mungkin wis takdir ing
[01:15.46]gusti wis ndalakke,
[01:18.14]Nyiapke ganti
[01:19.81]sing nyoto tresnane..
[01:24.66]
[01:26.90]Ra tak tangisi
[01:29.77]yen pancen kowe pengen ngene,
[01:34.92]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[01:42.19]Ojo mbalek’i nglarani
[01:46.35]ati sing tresno kowe,
[01:49.14]Lekakon urip ono balesane..
[01:56.04]
[02:23.63]>>>
[02:24.63]>>
[02:25.63]>
[02:26.63]Kabeh ati nduwe roso,
[02:32.63]Pegel kesikso yen digawe loro..
[02:39.85]Nyawang sing ditresno
[02:43.28]nglanggati wong liyo,
[02:46.87]Bubrah kahanan ati trimo lungo..
[02:53.77]
[02:55.38]Opo iki cen dalane,
[03:00.84]Aku ro kowe pancen du jodone..
[03:08.61]Mungkin wis takdir ing
[03:12.40]gusti wis ndalakke,
[03:15.26]Nyiapke ganti
[03:16.94]sing nyoto tresnane..
[03:21.96]
[03:24.71]Ra tak tangisi
[03:27.95]yen pancen kowe pengen ngene,
[03:32.05]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[03:39.06]Ojo mbalek’i nglarani
[03:43.10]ati sing tresno kowe,
[03:46.08]Lekakon urip ono balesane..
[03:53.29]Ra tak tangisi
[03:55.59]yen pancen kowe pengen ngene,
[04:00.24]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[04:07.32]Ojo mbalek’i nglarani
[04:11.95]ati sing tresno kowe,
[04:15.05]Lekakon urip ono balesane..
[04:21.89]
—————-
Preview:

Advertisements