Cucak Rowo (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Dicoba, coba melempar manggis
Manggis dilempar, mangga didapat
Dicoba, coba melamar gadis
Gadis dilamar, janda didapat..

Jamane, jamane jaman edan
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Iki piye iki piye iki piye,
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Manuk’e, manuk’e cucak rowo
Cucak rowo, dowo buntute
Buntute, sing akeh wulune
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..

reff:
Dicoba, coba melempar manggis
Manggis dilempar, mangga didapat
Dicoba, coba melamar gadis
Gadis dilamar, janda didapat..

Jamane, jamane jaman edan
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Iki piye iki piye iki piye,
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Manuk’e, manuk’e cucak rowo
Cucak rowo, dowo buntute
Buntute, sing akeh wulune
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..