Blebes

Tomi_Safitri
Versi : Safitri ft. Tomi

Lk:
DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..

Pr:
wis, kowe ra usah suloyo
dhek, bengi metu karo sopo..
neng, klambimu lipstike sopo
yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..

Pr:
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

reff:
Lk:
DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..

Pr:
wis, kowe ra usah suloyo
dhek, bengi metu karo sopo..
neng, klambimu lipstike sopo
yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..

Pr:
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Safitri ft. Tomi]
[ti: Blebes]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:11]
[id: qhulihch]
[00:00.07]Blebes
[00:00.07]by: Safitri ft. Tomi
[00:25.07]Pria berteks KAPITAL,
[00:25.07]wanita berteks kecil
[00:28.07]
[00:31.79]>>>
[00:32.79]>>
[00:33.79]>
[00:34.79]DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
[00:38.11]ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
[00:42.08]NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
[00:45.23]OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..
[00:48.09]wis, kowe ra usah suloyo
[00:52.10]dhek, bengi metu karo sopo..
[00:55.85]neng, klambimu lipstike sopo
[00:58.99]yen dudu, bocah wadon liyo..
[01:03.52]DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
[01:07.13]MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
[01:10.62]PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
[01:13.89]RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..
[01:18.02]wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
[01:20.74]klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[01:24.25]njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[01:27.77]opo aku arep mbok pakani wedhi..
[01:31.88]
[01:33.83]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[01:35.97]EMOH, DHIK
[01:37.14]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[01:39.21]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[01:42.51]MY DARLING I LOVE YOU..
[01:45.57]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[01:49.57]EMOH, DHIK
[01:50.81]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[01:52.90]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[01:56.67]MY DARLING I LOVE YOU..
[01:59.56]
[02:09.93]>>>
[02:10.93]>>
[02:11.93]>
[02:12.93]DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
[02:16.08]ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
[02:19.48]NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
[02:22.71]OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..
[02:26.52]wis, kowe ra usah suloyo
[02:29.70]dhek, bengi metu karo sopo..
[02:33.13]neng, klambimu lipstike sopo
[02:36.68]yen dudu, bocah wadon liyo..
[02:41.46]DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
[02:44.29]MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
[02:48.01]PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
[02:51.45]RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..
[02:55.76]wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
[02:58.45]klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[03:01.81]njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[03:05.37]opo aku arep mbok pakani wedhi..
[03:10.16]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:13.08]EMOH, DHIK
[03:14.83]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[03:16.88]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[03:20.25]MY DARLING I LOVE YOU..
[03:24.92]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:26.78]EMOH, DHIK
[03:28.46]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[03:30.62]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[03:34.29]MY DARLING I LOVE YOU..
[03:38.01]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:40.55]EMOH, DHIK
[03:42.22]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[03:44.35]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[03:47.54]MY DARLING I LOVE YOU..
[03:51.26]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:54.20]EMOH, DHIK
[03:56.09]yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
[03:58.10]OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[04:01.37]MY DARLING I LOVE YOU..
[04:04.67]
————–
Preview: