Angge Angge Orong Orong

Didi-Kempot_Anjar-Dewi
Versi: Didi Kempot ft. Anjar Dewi Angin Angin

Lk:
Netes banyune moto,
Aku nangis ketiban ondho..
Rondo tak kiro prawan,
Barang tak kawin anak’e sak kandang..

Pr:
Pancen aku wis rondho,
Rondo tuo anakku limo..
Nanging aku sih biso,
Diwolak-walik koyo nggoreng telo..

Sapi manak larang regane,
Anak limo bedo bapak’e..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Anak limo akeh mangane,
Penting mbokne enak rasane..

reff:
Lk:
Eling jaman semono,
Wayah kawin nanggap bal-balan..
Tamune rame tenan,
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan..

Pr:
Amplope akeh tenan,
Oleh duit karung-karungan..
Wong sing podho kondangan,
Nganti akeh sing podho kelangan..

Prawan rondho podho wae,
Nadyan ompong enak rasane..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zohkupch]
[ar: Didi Kempot ft. Anjar Dewi A]
[ti: Angge Angge Orong Orong]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.11]Angge Angge Orang Orong
[00:00.11]by: Didi Kempot ft. Anjar Dewi Angin Angin
[00:12.11]
[00:14.81]>>>
[00:15.81]>>
[00:16.81]>
[00:17.81]Lk: Netes banyune moto,
[00:20.43]Lk: Aku nangis ketiban ondho..
[00:24.31]Lk: Rondo tak kiro prawan,
[00:26.62]Lk: Barang tak kawin
[00:28.06]Lk: anak’e sak kandang..
[00:30.06]
[00:31.30]Pr: Pancen aku wis rondho,
[00:33.99]Pr: Aku rondho anakku limo..
[00:37.74]Pr: Nanging aku sih biso,
[00:40.18]Pr: Diwolak-walik
[00:41.43]Pr: koyo nggoreng telo..
[00:43.53]Pr: Sapi manak larang regane,
[00:46.22]Pr: Anak limo bedo bapak’e..
[00:49.97]Lk: Angge-angge orong-orong,
[00:52.14]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[00:55.24]Lk: Rondo randane ompong,
[00:58.18]Lk: Nduwe anak segede kingkong..
[01:01.93]Lk: Angge-angge orong-orong,
[01:04.13]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[01:07.50]Pr: Anak limo akeh mangane,
[01:10.06]Pr: Penting mbok’e enak rasane..
[01:14.12]
[01:41.80]>>>
[01:42.80]>>
[01:43.80]>
[01:44.80]Lk: Eling jaman semono,
[01:47.62]Lk: Wayah kawin nanggap bal-balan..
[01:50.87]Lk: Tamune rame tenan,
[01:53.50]Lk: Nganti sing ndelok
[01:54.99]Lk: akeh sing pingsan..
[01:56.62]
[01:58.24]Pr: Amplope akeh tenan,
[02:01.12]Pr: Oleh duit karung-karungan..
[02:04.62]Pr: Wong sing podho kondangan,
[02:07.27]Pr: Nganti akeh sing podho kelangan..
[02:10.84]Pr: Prawan rondho podho wae,
[02:13.47]Pr: Nadyan ompong enak rasane..
[02:17.33]Lk: Angge-angge orong-orong,
[02:18.78]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[02:22.27]Lk: Rondo randane ompong,
[02:24.84]Lk: Nduwe anak segede kingkong..
[02:28.84]Lk: Angge-angge orong-orong,
[02:30.77]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[02:34.34]Pr: Pitik karo anak’e,
[02:37.09]Pr: Kabeh mau dadi resikone..
[02:41.02]
[03:09.87]>>>
[03:10.87]>>
[03:11.87]>
[03:12.87]Lk: Eling jaman semono,
[03:14.36]Lk: Wayah kawin nanggap bal-balan..
[03:17.87]Lk: Tamune rame tenan,
[03:20.30]Lk: Nganti sing ndelok
[03:21.92]Lk: akeh sing pingsan..
[03:23.68]
[03:25.23]Pr: Amplope akeh tenan,
[03:27.86]Pr: Oleh duit karung-karungan..
[03:31.48]Pr: Wong sing podho kondangan,
[03:34.05]Pr: Nganti akeh sing podho kelangan..
[03:37.74]Pr: Prawan rondho podho wae,
[03:40.17]Pr: Nadyan ompong enak rasane..
[03:44.17]Lk: Angge-angge orong-orong,
[03:46.05]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[03:49.30]Lk: Rondo randane ompong,
[03:51.86]Lk: Nduwe anak segede kingkong..
[03:55.54]Lk: Angge-angge orong-orong,
[03:57.98]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[04:01.42]Pr: Pitik karo anak’e,
[04:04.12]Pr: Kabeh mau dadi resikone..
[04:08.55]Lk: Angge-angge orong-orong,
[04:09.96]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[04:13.33]Lk: Rondo randane ompong,
[04:16.01]Lk: Nduwe anak segede kingkong..
[04:19.64]Lk: Angge-angge orong-orong,
[04:22.01]Lk: Ora melok nggawe melok momong..
[04:25.45]Pr: Pitik karo anak’e,
[04:28.07]Pr: Kabeh mau dadi resikone..
[04:32.88]
————
Preview: