Lirak Lirik

Ciptaan : Johny MC
Vokal : Reny Farida
Produksi : Nirwana Record

Lirak-lirik ono paran,
Mendelik kari temenan
Gok kari sing duwe sungkan,
Koyo kang wis tau kenal

Munyak-munyik cekikikan,
Disawang koyo garangan
Gok riko kurang gawean,
Demen nggredo lare prawan

reff :
Riko wong lanang ojo gemampang,
Sun ojo dianggep wong murahan
Kadhung mulo pingin kenalan,
Yo sun, jaluk, riko kang sopan
Ojo pati ugal-ugalan

Lirak-lirik ono paran,
Mendelik kari temenan
Gok kari sing duwe sungkan,
Koyo kang wis tau kenal

Munyak-munyik cekikikan,
Disawang koyo garangan
Gok riko kurang gawean,
Demen nggredo lare prawan

reff :
Riko wong lanang ojo gemampang,
Sun ojo dianggep wong murahan
Kadhung mulo pingin kenalan,
Yo sun, jaluk riko kang sopan
Ojo pati ugal-ugalan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5tTTCfJGWCU

Advertisements

Lirak Lirik

Lirak Lirik
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot – Yan Vellia
Produksi : NN

Pr :
Lirak lirik mas, yo nglirik sopo [nglirik sopo]
Aku iki aku iki kanggo opo
Ampyang gulo, gulane gulo jowo
Uwis konangan kok yo nekat isih endo

*)
Mesam mesem mas, mesemi sopo [mesemi sopo]
Aku iki aku iki kanggo opo
Mangan pecel, pecele kembange turi
Aku mangkel, aku ojo dilarani

reff :

Lk :
Cemburu, cemburu kembange tresno
Sithik sithik sliramu gampang sujono
Kupet katul lawuhe krupuke urang
Wong cemburu, cemburu tandane sayang

[Siji,loro,telu] mbok yo ojo gampang nesu
[Papat,limo,enem] karo kowe uwis marem

reff :
kembali ke*)..mesam mesem…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bFgkGrgYTJ0