Bojo Simpenan (lilin herlina)

Lilin-Herlina_11
Versi: Lilin Herlina

PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

REFF:
PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: acuuohch]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Bojo Simpenan]
[al: Dangdut Koplo jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:00.07]Bojo Simpenan
[00:00.07]by: Lilin Herlina
[00:10.07]
[00:12.77]>>>
[00:13.77]>>
[00:14.77]>
[00:15.77]Paribasane koyo layangan,
[00:21.75]Sing mabur tanpo tali goci..
[00:26.82]Mobat-mabit montang-manting,
[00:32.57]Kegowo silire angin..
[00:40.97]
[00:43.29]Nanging awakku wis
[00:45.81]ngrumangsani marang kahanan,
[00:49.24]Lakon tresno iki kasunyatan..
[00:56.06]Aku sadar yen amung bojo simpenan,
[01:01.90]Wis nasibe bendino ra ketunggonan..
[01:07.78]
[01:10.05]Nganti kapan aku nganti kapan aku,
[01:16.34]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[01:22.98]Sumedhot rosoning dodo,
[01:29.24]Kandamu yen bengi iki ora teko..
[01:34.85]
[01:37.65]Arep sambat sopo arep sambat sopo,
[01:44.05]Terus aku kudu sambat sopo..
[01:51.28]Senadyan aku amung bojo simpenan,
[01:57.02]Sejatine aku tresno temenan..
[02:03.12]
[02:28.38]>>>
[02:29.38]>>
[02:30.38]>
[02:31.38]Paribasane koyo layangan,
[02:37.80]Sing mabur tanpo tali goci..
[02:43.98]Mobat-mabit montang-manting,
[02:49.15]Kegowo silire angin..
[02:55.37]
[02:58.53]Nanging awakku wis
[03:01.54]ngrumangsani marang kahanan,
[03:04.85]Lakon tresno iki kasunyatan..
[03:11.96]Aku sadar yen amung bojo simpenan,
[03:17.06]Wis nasibe bendino ra ketunggonan..
[03:22.95]
[03:26.01]Nganti kapan aku nganti kapan aku,
[03:31.56]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[03:39.24]Sumedhot rosoning dodo,
[03:44.17]Kandamu yen bengi iki ora teko..
[03:51.57]
[03:54.35]Arep sambat sopo arep sambat sopo,
[03:59.83]Terus aku kudu sambat sopo..
[04:07.35]Senadyan aku amung bojo simpenan,
[04:12.45]Sejatine aku tresno temenan..
[04:18.81]Nganti kapan nganti kapan,
[04:23.50]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:30.58]Nganti kapan nganti kapan,
[04:36.50]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:42.90]Nganti kapan nganti kapan,
[04:48.81]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:55.21]
————-
Preview:

Advertisements

Pupus Tresnoku

Lilin-Herlina_2
Versi: Lilin Herlina

Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

reff:
Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hiplikcv]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Pupus Tresnoku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.09]Pupus Tresnoku
[00:27.35]by: Lilin Herlina
[00:30.35]
[00:32.35]>>>
[00:33.35]>>
[00:34.35]>
[00:35.35]Sing isih ono dodo iki,
[00:42.37]Iku mung sliramu..
[00:48.05]Nadyan tak lilo njero ati,
[00:54.17]Ilange tresnamu..
[00:57.99]
[01:00.11]Ning karepe ati,
[01:02.67]Iso mbaleni crito..
[01:06.94]Nanging ginarsih tresno,
[01:10.68]Ra biso nduweni tresnomu..
[01:18.24]
[01:22.24]Tansah tak tembang sworo ati,
[01:28.23]Critane sliramu..
[01:34.11]Naliko isih ketali,
[01:39.93]Tresnaku tresnamu..
[01:44.30]
[01:46.11]Sak tenane aku,
[01:48.81]Nangis njrone ati..
[01:52.98]Mergo kudu tak lilakno,
[01:56.73]Sesandhingan iki
[01:59.74]mung kari cerito..
[02:06.30]
[02:08.47]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:15.53]Sing tak roso
[02:19.29]koyo bengi tanpo lintang..
[02:23.61]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:30.85]Kabeh pupus
[02:34.85]kasaput angin ning awang..
[02:40.92]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:48.23]Sing tak roso
[02:51.67]koyo bengi tanpo lintang..
[02:56.54]Saikine tresnamu wis ilang,
[03:03.48]Kabeh pupus
[03:07.48]kasaput angin ning awang..
[03:11.50]
[03:37.70]>>>
[03:38.70]>>
[03:39.70]>
[03:40.70]Sing isih ono dodo iki,
[03:47.14]Iku mung sliramu..
[03:52.27]Nadyan tak lilo njero ati,
[03:58.39]Ilange tresnamu..
[04:02.77]
[04:04.15]Ning karepe ati,
[04:07.14]Iso mbaleni crito..
[04:11.40]Nanging ginarsih tresno,
[04:14.90]Ra biso nduweni tresnomu..
[04:21.83]
[04:22.54]Tansah tak tembang sworo ati,
[04:29.10]Critane sliramu..
[04:34.23]Naliko isih ketali,
[04:40.54]Tresnaku tresnamu..
[04:45.04]
[04:46.35]Sak tenane aku,
[04:49.85]Nangis njrone ati..
[04:53.61]Mergo kudu tak lilakno,
[04:57.22]Sesandhingan iki
[05:00.62]mung kari cerito..
[05:06.05]
[05:09.25]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:16.13]Sing tak roso
[05:19.94]koyo bengi tanpo lintang..
[05:24.06]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:31.31]Kabeh pupus
[05:35.06]kasaput angin ning awang..
[05:41.44]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:48.75]Sing tak roso
[05:52.56]koyo bengi tanpo lintang..
[05:56.93]Saikine tresnamu wis ilang,
[06:03.82]Kabeh pupus
[06:07.38]kasaput angin ning awang..
[06:12.31]
———–
Preview:

Kidung Kangen

Lilin-Herlina_3
Versi: Lilin Herlina

Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

reff:
Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..
————-
[ver: lyrics]
[id: lsakavca]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Kidung Kangen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.27]Kidung Kangen – Lilin Herlina
[00:33.77]
[00:36.77]>>>
[00:37.77]>>
[00:38.77]>
[00:39.77]Tak simpen kangen jroning ati,
[00:46.05]Mergo suwe wektu,
[00:49.79]nandang kangen iki..
[00:53.45]Tak coba ngilangke ning jero ati,
[01:00.92]Tansoyo kangenku setengah mati..
[01:07.33]
[01:09.25]Tak jaluk wenehono wektu,
[01:14.78]Senajan sak kedhip
[01:18.22]sambangen aku..
[01:22.07]Tambane loro kangening atiku,
[01:29.73]Mung sesandingan
[01:33.35]karo sliramu..
[01:36.32]
[01:53.30]>>>
[01:54.30]>>
[01:55.30]>
[01:56.30]Liwat kidung kangen,
[02:00.03]iki sing ra biso..
[02:05.13]Surutke kangenku,
[02:09.24]lan gede tresnaku..
[02:13.54]Liwat kidung kangen,
[02:17.71]titip roso tresno..
[02:22.98]Ngertio sliramu,
[02:26.61]setengah mati kangenku..
[02:34.39]
[03:02.72]>>>
[03:03.72]>>
[03:04.72]>
[03:05.72]Tak simpen kangen jroning ati,
[03:11.63]Mergo suwe wektu
[03:14.39]nandang kangen iki..
[03:19.23]Tak coba ngilangke ning jero ati,
[03:26.25]Tansoyo kangenku setengah mati..
[03:32.23]
[03:34.52]Tak jaluk wenehono wektu,
[03:40.26]Senajan sak kedhip
[03:43.56]sambangen aku..
[03:47.91]Tambane loro kangening atiku,
[03:55.07]Mung sesandingan
[03:58.48]karo sliramu..
[04:01.91]
[04:17.20]>>>
[04:18.20]>>
[04:19.20]>
[04:20.20]Liwat kidung kangen,
[04:23.99]iki sing ra biso..
[04:29.34]Surutke kangenku,
[04:32.89]lan gede tresnaku..
[04:37.18]Liwat kidung kangen,
[04:40.97]titip roso tresno..
[04:46.07]Ngertio sliramu,
[04:49.87]setengah mati kangenku..
[04:55.78]Liwat kidung kangen,
[05:00.07]iki sing ra biso..
[05:05.36]Surutke kangenku,
[05:09.28]lan gede tresnaku..
[05:13.51]Liwat kidung kangen,
[05:17.86]titip roso tresno..
[05:22.60]Ngertio sliramu,
[05:26.21]setengah mati kangenku..
[05:33.67]
———-
Preview:

Cinta

Lilin-Herlina_5
Versi: Lilin Herlina

Aduh senenge, kadhung ketemu larene
Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
Isun kepingin, gesah keloronan
Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..

Kangene ati, nang riko sing biso lali
Kelibegan, koyo wader diuyahi..
Sing serantan, kepingin dadi siji
Liyo dino riko sun goleti..

reff:
Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
Kelendi baen tetep sun lakoni..

reff:
Aduh senenge, kadhung ketemu larene
Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
Isun kepingin, gesah keloronan
Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..

Kangene ati, nang riko sing biso lali
Kelibegan, koyo wader diuyahi..
Sing serantan, kepingin dadi siji
Liyo dino riko sun goleti..

reff:
Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Isun wis kadhung cinta,
Dicegah tambah membara..
Ati wis kadhung sayang,
Dipisah sing biso ilang..

Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
Kelendi baen tetep sun lakoni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: csqswzcq]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Cinta]
[al: Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.04]Cinta
[00:45.04]Versi: Lilin Herlina
[00:48.04]
[00:51.04]>>>
[00:52.04]>>
[00:53.04]>
[00:54.04]Aduh senenge, kadhung ketemu larene
[00:59.64]Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
[01:05.89]Isun kepingin, gesah keloronan
[01:11.62]Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..
[01:19.02]Kangene ati, nang riko sing biso lali
[01:25.04]Kelibegan, koyo wader diuyahi..
[01:31.70]Sing serantan, kepingin dadi siji
[01:37.49]Liyo dino riko sun goleti..
[01:44.97]
[01:47.55]==lilin herlina, cinta==
[02:28.02]
[02:31.02]>>>
[02:32.02]>>
[02:33.02]>
[02:34.02]Isun wis kadhung cinta,
[02:36.82]Dicegah tambah membara..
[02:41.21]Ati wis kadhung sayang,
[02:43.68]Dipisah sing biso ilang..
[02:47.49]Isun wis kadhung cinta,
[02:49.85]Dicegah tambah membara..
[02:53.38]Ati wis kadhung sayang,
[02:55.90]Dipisah sing biso ilang..
[02:59.57]Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
[03:05.16]Kelendi baen tetep sun lakoni..
[03:13.62]
[03:25.04]>>>
[03:26.04]>>
[03:27.04]>
[03:28.04]Aduh senenge, kadhung ketemu larene
[03:34.13]Lirik lirikan, ketemu ono ring ndalan..
[03:40.17]Isun kepingin, gesah keloronan
[03:46.45]Melaku bareng, ambi gandhengan tangan..
[03:53.70]Kangene ati, nang riko sing biso lali
[03:59.73]Kelibegan, koyo wader diuyahi..
[04:05.92]Sing serantan, kepingin dadi siji
[04:11.74]Liyo dino riko sun goleti..
[04:18.89]
[04:21.43]==cinta, lilin herlina==
[05:03.00]
[05:06.00]>>>
[05:07.00]>>
[05:08.00]>
[05:09.00]Isun wis kadhung cinta,
[05:11.50]Dicegah tambah membara..
[05:14.86]Ati wis kadhung sayang,
[05:17.33]Dipisah sing biso ilang..
[05:21.05]Isun wis kadhung cinta,
[05:23.33]Dicegah tambah membara..
[05:26.93]Ati wis kadhung sayang,
[05:29.29]Dipisah sing biso ilang..
[05:32.90]Wis karepe ati ojo dialang-alangi,
[05:38.62]Kelendi baen tetep sun lakoni..
[05:47.19]
————–
Preview:

Cidro (lilin herlina)

Lilin-Herlina_9
Versi: Lilin Herlina

Durung nganti garing,
Catu sing neng atiku..
Tego tegane sliramu,
Nambahi loro batinku..

Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..

reff:
Aku ora percoyo,
Nanging kabeh iki nyoto..
Cetho neng ngarepe moto,
Yen sliramu kuwi cidro..

Panas panase serngenge kuwi,
Kang nguliti awak iki..
Nanging sik panas rasaning ati,
Nyawang kedadean iki..

reff:
Lungo awakku sing kudu lungo,
Timbang batinku keloro loro..
Ra bakal awakku iki,
Bali nemoni sliramu..

Lilo awakku, iki wis lilo
Senajan loro neng njero dodo..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..
Yen pancene uwis nasibku,
Kudu pisahan karo awakmu..
—————–
[id: vksiqwcq]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Cidro]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.92]Cidro
[00:21.92]Versi: Lilin Herlina
[00:24.92]
[00:27.52]>>>
[00:28.52]>>
[00:29.52]>
[00:30.52]Durung nganti garing,
[00:34.16]Catu sing neng atiku..
[00:38.05]Tego tegane sliramu,
[00:41.27]Nambahi loro batinku..
[00:46.38]Aku ora percoyo,
[00:49.89]Nanging kabeh iki nyoto..
[00:53.79]Cetho neng ngarepe moto,
[00:57.19]Yen sliramu kuwi cidro..
[01:02.22]Panas panase serngenge kuwi,
[01:06.44]Kang nguliti awak iki..
[01:09.63]Nanging sik panas rasaning ati,
[01:13.72]Nyawang kedadean iki..
[01:19.62]
[01:36.22]>>>
[01:37.22]>>
[01:38.22]>
[01:39.22]Lungo awakku sing kudu lungo,
[01:43.40]Timbang batinku keloro loro..
[01:47.33]Ra bakal awakku iki,
[01:50.52]Bali nemoni sliramu..
[01:57.03]Lilo awakku iki wis lilo,
[02:01.69]Senajan loro neng njero dodo..
[02:05.50]Yen pancene uwis nasibku,
[02:08.83]Kudu pisahan karo awakmu..
[02:13.65]
[02:16.65]==lilin herlina, cidro==
[02:26.65]
[02:29.33]>>>
[02:30.33]>>
[02:31.33]>
[02:32.33]Aku ora percoyo,
[02:36.30]Nanging kabeh iki nyoto..
[02:40.05]Cetho neng ngarepe moto,
[02:43.44]Yen sliramu kuwi cidro..
[02:48.43]Panas panase serngenge kuwi,
[02:52.40]Kang nguliti awak iki..
[02:55.79]Nanging sik panas rasaning ati,
[02:59.93]Nyawang kedadean iki..
[03:05.63]
[03:21.96]>>>
[03:22.96]>>
[03:23.96]>
[03:24.96]Lungo awakku sing kudu lungo,
[03:29.12]Timbang batinku keloro loro..
[03:32.93]Ra bakal awakku iki,
[03:36.12]Bali nemoni sliramu..
[03:42.62]Lilo awakku iki wis lilo,
[03:46.70]Senajan loro neng njero dodo..
[03:50.64]Yen pancene uwis nasibku,
[03:54.07]Kudu pisahan karo awakmu..
[03:58.64]Yen pancene uwis nasibku,
[04:01.87]Kudu pisahan karo awakmu..
[04:06.92]
————–
Preview:

Amung Roso Kangen

Lilin-Herlina
Versi : Lilin Herlina

Sing tak rasakne, amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus..
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso,
Mergo kowe sing tak tresno,
Uwis diduweni wong liyo..
Nelongso..

Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

Lk:
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu,
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
Lilakno..
————
[ver: lyrics]
[id: szsqzbsw]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Amung Roso Kangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.02]Amung Roso Kangen
[00:32.02]by : Lilin Herlina
[00:35.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Sing tak rasakne,
[00:44.71]amung roso kangen..
[00:48.72]Marang sliramu wong bagus..
[00:55.33]Nanging aku amung biso
[01:00.33]nggonku nyimpen roso,
[01:02.95]Mergo kowe sing tak tresno,
[01:06.09]Uwis diduweni wong liyo..
[01:11.30]Nelongso..
[01:14.81]
[01:29.25]Sumilir angin
[01:32.00]dadi konco saben wengi..
[01:36.56]Adem banget tak rasakne..
[01:43.35]Nanging aku amung biso
[01:47.55]nangis mbrebes mili..
[01:51.20]Mergo sing tak tresnani,
[01:53.46]Uwis ono sing nduweni..
[01:58.44]Nangis sak bendino aku
[02:01.79]nganti asat eluhku..
[02:06.45]Nandang roso kangen,
[02:09.32]kangen marang sliramu..
[02:15.47]Nangis sak bendino aku
[02:17.59]nganti asat eluhku,
[02:22.75]Nandang roso kangen,
[02:25.06]kangen marang sliramu..
[02:29.81]Kang mas..
[02:34.97]
[02:37.23]=lilin herlina, amung roso kangen=
[02:42.23]
[02:45.23]>>>
[02:46.23]>>
[02:47.23]>
[02:48.23]Sumilir angin
[02:51.62]dadi konco saben wengi..
[02:56.19]Adem banget tak rasakne..
[03:03.24]Nanging aku amung biso
[03:07.55]nangis mbrebes mili..
[03:10.58]Mergo sing tak tresnani,
[03:14.05]Uwis ono sing nduweni..
[03:19.35]Nangis sak bendino aku
[03:21.88]nganti asat eluhku..
[03:26.44]Nandang roso kangen,
[03:28.92]kangen marang sliramu..
[03:35.35]Nangis sak bendino aku
[03:37.12]nganti asat eluhku..
[03:42.47]Nandang roso kangen,
[03:44.84]kangen marang sliramu..
[03:49.21]Kang mas..
[03:54.95]
[04:05.45]>>>
[04:06.45]>>
[04:07.45]>
[04:08.45]Sumilir angin
[04:10.90]dadi konco saben wengi..
[04:16.06]Adem banget tak rasakne..
[04:22.88]Nanging aku amung biso
[04:25.95]nangis mbrebes mili..
[04:30.74]Mergo sing tak tresnani,
[04:34.18]Uwis ono sing nduweni..
[04:39.42]Nangis sak bendino aku
[04:41.52]nganti asat eluhku,
[04:46.75]Nandang roso kangen,
[04:48.80]kangen marang sliramu..
[04:55.42]Nangis sak bendino aku
[04:57.38]nganti asat eluhku,
[05:02.81]Nandang roso kangen,
[05:04.91]kangen marang sliramu..kang mas..
[05:12.05]Lk: Wong ayu sak tenane
[05:13.80]aku ngerti roso atimu,
[05:18.50]Lk: Wis lalekno aku
[05:22.02]pancen dudu jodomu..
[05:26.52]Lk: Lilakno..
[05:35.24]
—————
Preview:

Simpang Limo Ninggal Janji

Ciptaan : ??
Vokal : Lilin Herlina
Produksi : Perdana Record

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe..

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne..
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene..

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..

reff :
Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne..
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene..

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..
Entenono, aku nang simpang limo..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vakplisw]
[ar: lilin herlina]
[ti: simpang limo ninggal janji]
[al: dangdut koplo jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:44]
[00:01.12]Simpang Limo Ninggal Janji
[00:27.12]Versi : Lilin Herlina
[00:30.12][01:06.71][01:53.96][02:58.64][03:25.15][04:02.51][05:38.18]
[00:33.12][03:28.15]>>>
[00:34.12][03:29.15]>>
[00:35.12][03:30.15]>
[00:36.12]Soyo suwe, soyo nelongso rasane
[00:43.21]Atiku kangen, kangenku marang kowe
[00:51.56]Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
[00:59.06]Durung biso sesandingan,
[01:01.94]Sesandingan karo kowe..
[01:22.50][03:31.15]Arume kembang, mekar ing wayah sore
[01:29.54][03:38.57]Arum ambune, isih biso tak rasakne..
[01:38.13][03:47.25]Nanging nanging, nanging arume rambutmu
[01:45.70][03:54.17]Amung biso tak bayangne,
[01:48.49][03:57.30]Mergo kowe ra ning kene..
[02:00.41]Aku lungo nang monco, golek makaryo
[02:08.15]Nggo sangune urip, aku lan kowe
[02:15.29][04:09.68]Arume kembang, mekar ing wayah wengi
[02:21.21][04:16.21]Dadi tombo kangenku, jeroning ati..
[02:30.41][04:25.90][04:52.75]Kembangku ayu, lilakno lungoku
[02:36.93][04:31.02][05:00.53]Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
[02:43.97][04:39.17][05:06.58]Ing simpang limo iki,
[02:47.65][04:42.25][05:08.67]Sing nyekseni sumpahing ati
[02:52.33][04:47.01][05:14.34]Janjiku engko mesti tak tepati..
[03:01.74]==lilin herlina, simpang limo ninggal janji==
[05:21.15]Entenono, aku nang simpang limo..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8tQfX2rK07Q