Lungamu

“Lungamu” Versi L Sista feat Prastafa

Pr:
Mas ngapuranen aku,
Tak jaluk kowe lilakke lakuku..
Kabeh iki salahku sing mblenjani janjiku,
Wis gawe loro neng njero atimu..

Lk:
Dhik tegane awakmu,
Wis nggawe cidro neng njero atiku..
Kabeh roso sayangku amung kanggo sliramu,
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

Pr:
Percoyo mbarang gusti yen pancen iki dalan uripku,
Dudu maksude awakku nglarani sliramu..
Nyuwun pangapuro yen wis nglarani atimu,
Aku jaluk kowe iso nglilakke lungaku..

Kudu iso nompo yen pancen iki dalane,
Kuwi kudu nompo yen pancen iki takdire
Pancen iki kabeh salahku sak kabehane..
Gawe kowe keciwo ??..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Pr:
Mas ngapuranen aku,
Tak jaluk kowe lilakke lakuku..
Kabeh iki salahku sing mblenjani janjiku,
Wis gawe loro neng njero atimu..

Lk:
Dhik tegane awakmu,
Wis nggawe cidro neng njero atiku..
Kabeh roso sayangku amung kanggo sliramu,
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

Pr:
Aku percoyo yen kowe bakal urip mulyo,
Tambani atimu sing tau keronto-ronto..
Nglalekke awakku sing gawe kowe nelongso,
Sesandingan bebrayan karo wanito liyo..

Nyuwun sewu yen wis gawe laraning atimu,
Ngapuranen aku gawe nelongso atimu..
Saiki tak jaluk lalekno kabeh rosomu,
Mugo luwih becik lakune dalan uripmu..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Lk:
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu,
Senajan loro neng njero atiku..
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu,
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Jalaranku

“Jalaranku” Versi L Sista

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Atiku ra biso nrimo yen k’we diblanding wong liyo,
Jujur jero batin iki isih nduwe bukti roso tresno,
Nanging tak coba lilo pasrah marang sing kuoso,
Mergo polahku dewe sing gawe kowe gelo..

Aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran,
Semua yang kau berikan malah kusia-siakan,
Saiki aku paham aku wis kelewatan,
Mulo aku kudu nompo yen tresnaku kau lupakan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Banyu moto deres mili netes ono neng pipiku,
Ngrasakke perih neng batinku naliko ilang tresnamu..
Tresno sing mbiyen tok jogo tresno tulus mring awakku,
Nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo..

Bola-bali tak apusi aku sing blenjani janji,
Natu lorone atimu gawe nelongso batinmu..
Saiki aku sing loro tresnamu mbok gowo lungo,
Jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno..

Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki,
Rasane luwih loro ketimbang kau tertusuk duri,
Sampai kapanpun kunantikan engkau kembali,
Dan takkan ku ulangi semua salahku lagi..

Kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan,
Semua berakhir dan aku telah engkau campakkan,
Tapi aku percaya akan rencana tuhan,
Mungkin ini jalan terbaik yang tlah tuhan berikan..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Aku sing njalari bubaring cerito iki,
Opo biso kowe bali koyo wingi..
Ngapuranen aku tulus kok jroning atimu,
Aku mohon jangan kau benci diriku..