Panen

Panen, (Sang Genjah Arum)
Ciptaan : S.Mamang
Vokal : artis?
Produksi : ??

Duh…senenge..,
sang genjah arum, kuning semeringah..
Paman tani.., girang gemuyu,
ring tengah galengan..

Ngudang tembang,
tembange lare, lare kang angon..
Manuke semelambar,
koyo koyo, kudu milu mangan..

Wayah panen..,
hang teko iku kang dienteni..
Sing percumah..,
ulie tandang, gawe nelongso?..

Raino lan bengi..,
sing lali ndungo nong hang kuoso..
Jo sampek rusak parine,
myakne akeh ulie panene..

reff :
Bibik tani..,
sing lali nggowo nyangking bontotan..
Kanggo wayah bedhug,
paman tani podo bareng mangan..

Mesem gemuyu..,
ndeleng parine, wis wayah panen..
Jo kesusu muleh..,
ayo podo nggetaki manuke..

Duh…senenge..,
sang genjah arum, kuning semeringah..
Paman tani.., girang gemuyu,
ring tengah galengan..

Ngudang tembang,
tembange lare, lare kang angon..
Manuke semelambar,
koyo koyo, kudu milu mangan..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=l1vTmRVF36o

[ver: lyric]
[id: wkwbbzsp]
[ar: Artis]
[ti: Panen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:39]
[00:01.25]Panen
[00:24.25]Versi : Kusdiana
[00:27.25][01:36.02][02:51.47][05:18.05]
[00:30.25][01:46.28][03:06.91]@@@
[00:31.25][01:47.28][03:07.91]@@
[00:32.25][01:48.28][03:08.91]@
[00:33.94][04:14.04]Duh…senenge..,
[00:40.39][04:22.36]sang genjah arum, kuning semeringah..
[00:49.38][04:32.17]Paman tani.., girang gemuyu,
[00:59.25][04:41.23]ring tengah galengan..
[01:06.39][04:47.98]Ngudang tembang,
[01:12.14][04:54.17]tembange lare, lare kang angon..
[01:22.20][05:03.99]Manuke semelambar,
[01:28.26][05:10.18]koyo koyo, kudu milu mangan..
[01:49.28]Wayah panen..,
[01:56.28]hang teko iku kang dienteni..
[02:06.28]Sing percumah..,
[02:12.53]ulie tandang, gawe nelongso..
[02:22.34]Raino lan bengi..,
[02:28.43]sing lali ndungo, nong hang kuoso..
[02:37.85]Jo sampek rusak parine,
[02:44.28]myakne akeh ulie panene..
[03:09.91]Bibik tani..,
[03:16.35]sing lali nggowo nyangking bontotan..
[03:26.04]Kanggo wayah bedhug,
[03:32.16]paman tani podo bareng mangan..
[03:42.41]Mesem gemuyu..,
[03:48.60]ndeleng parine, wis wayah panen..
[03:58.23]Jo kesusu muleh..,
[04:04.29]ayo podo nggetaki manuke..

Advertisements

Kapan Dikawin

Ciptaan : Sony Joss
Vokal : Kusdiana
Produksi : CHGB Record

Kang.., kapan sun dikawin
Ojo pati, janji-janji bain
Seprono seprene, isun nganteni
Tapi kapan, janji dilakoni

Wis.., sabar sun nganteni
Ngetung lintang, ring sepine ati
Sing ono enake, wong nganten-nganteni
Teratapan, nang njerone ati

reff :
Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

Kang.., kapan sun dikawin
Ojo pati, janji-janji bain
Seprono seprene, isun nganteni
Tapi kapan, janji dilakoni

reff :
Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5JGMakWsnsI

[ver: lyric]
[id: kanolnsp]
[ar: Kusdiana]
[ti: Kapan Dikawin]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:39]
[00:01.75]Kapan Dikawin
[00:40.75]Versi : Kusdiana
[00:43.75]
[00:47.75]***
[00:48.75]**
[00:49.75]*
[00:50.09]Kang.., kapan sun dikawin
[00:56.78]Ojo pati, janji-janji bain
[01:04.53]Seprono seprene, isun nganteni
[01:11.97]Tapi kapan, janji dilakoni
[01:19.20]Wis.., sabar sun nganteni
[01:25.45]Ngetung lintang, ring sepine ati
[01:32.70]Sing ono enake, wong nganten-nganteni
[01:40.39]Teratapan, nang njerone ati
[01:46.95]
[01:59.58]==kapan dikawin kusdiana==
[02:11.75]
[02:14.75]***
[02:15.75]**
[02:16.75]*
[02:17.55]Kapan kawin kang, kapan dikawin
[02:24.59]Ojo riko gawe keloro ring batin,
[02:31.21]Kapan kawin kang, isun dikawin
[02:38.11]Ojo sampik, awak sun kelangan pikir
[02:45.96]Rino bengi kang, nganten-nganteni
[02:54.86]Kang sun jaluk, janji jo dilali
[03:01.99]
[03:04.03]Kang.., kapan sun dikawin
[03:10.18]Ojo pati, janji-janji bain
[03:17.59]Seprono seprene, isun nganteni
[03:24.93]Tapi kapan, janji dilakoni
[03:32.17]
[03:35.75]==kusdiana kapan dikawin==
[03:56.75]
[03:59.75]***
[04:00.75]**
[04:01.75]*
[04:02.41]Kapan kawin kang, kapan dikawin
[04:09.23]Ojo riko gawe keloro ring batin,
[04:16.85]Kapan kawin kang, isun dikawin
[04:23.48]Ojo sampik, awak sun kelangan pikir
[04:30.92]Rino bengi kang, nganten-nganteni
[04:39.73]Kang sun jaluk, janji jo dilali
[04:46.26]Kapan kawin kang, kapan dikawin
[04:53.67]Ojo riko gawe keloro ring batin,
[05:01.01]Kapan kawin kang, isun dikawin
[05:07.86]Ojo sampik, awak sun kelangan pikir
[05:15.55]Rino bengi kang, nganten-nganteni
[05:24.33]Kang sun jaluk, janji jo dilali
[05:32.05]