Sing Diakoni

“Sing Diakoni” Versi Kurnia Dewi

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Sak Jujure

“Sak Jujure” Versi Kurnia Dewi

Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

reff:
Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

Ha ha ha..ha aaa..
Ha ha ha..ha aaa..

1234