Sing Diakoni

kurnia-dewi_3
Versi: Kurnia Dewi

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: osvhavcu]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Sing Diakoni]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.06]Sing Diakoni
[00:00.06]by: Kurnia Dewi
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Mrujuk ring antarane,
[00:38.14]Kembang hang arum gandane..
[00:42.92]Nono hang gelem nggape,
[00:46.53]Nono hang perduli anane..
[00:55.55]
[00:58.66]Kembang nguncupo siro,
[01:02.77]Mekar lan nggondo-o..
[01:07.48]Duduheno arume,
[01:11.47]Nong isine dunyo..
[01:23.17]
[02:02.92]>>>
[02:03.92]>>
[02:04.92]>
[02:05.92]Masio sing digape,
[02:13.01]Sing diakoni anane..
[02:22.17]Ojo siro garing,
[02:29.81]Alum sing ono arume..
[02:38.84]Nguncupo siro myakne ketoro,
[02:43.51]Mekaro siro ambi gondo,
[02:47.88]Arum noring taman ati..
[02:55.72]
[03:00.01]Mrujuk ring antarane,
[03:03.49]Kembang hang arum gandane..
[03:08.90]Nono hang gelem nggape,
[03:12.63]Nono hang perduli anane..
[03:21.41]
[03:24.52]Kembang nguncupo siro,
[03:28.44]Mekar lan nggondo-o..
[03:33.54]Duduheno arume,
[03:37.52]Nong isine dunyo..
[03:50.20]
[04:29.10]>>>
[04:30.10]>>
[04:31.10]>
[04:32.10]Masio sing digape,
[04:38.26]Sing diakoni anane..
[04:47.64]Ojo siro garing,
[04:55.30]Alum sing ono arume..
[05:03.77]Nguncupo siro myakne ketoro,
[05:09.05]Mekaro siro ambi gondo,
[05:13.34]Arum noring taman ati..
[05:21.50]
[05:28.09]Masio sing digape,
[05:35.43]Sing diakoni anane..
[05:44.01]Ojo siro garing,
[05:52.60]Alum sing ono arume..
[06:00.87]Nguncupo siro myakne ketoro,
[06:04.85]Mekaro siro ambi gondo,
[06:09.40]Arum noring taman ati..
[06:17.55]
————–
Preview:

Advertisements

Sak Jujure

kurnia-dewi
Versi: Kurnia Dewi

Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

reff:
Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

Ha ha ha..ha aaa..
Ha ha ha..ha aaa..
——————
[ver: lyrics]
[id: wlosaqcu]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Sak Jujure]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.08]Sak Jujure
[00:00.08]by: Kurnia Dewi
[00:31.08]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Tau sun nduweni welas,
[00:42.99]Mungkir indah nong ati..
[00:50.47]Mulo sun sing biso lali,
[00:58.44]Riko hang ngawiti..
[01:05.59]
[01:09.69]Sing ono kabar yo hang nduduhi,
[01:17.40]Panggon riko yo nong endi..
[01:25.24]Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
[01:32.70]Kelendi isun goleti..
[01:40.16]
[01:43.41]Ha ha ha..ha aaa..
[01:54.09]
[02:11.00]>>>
[02:12.00]>>
[02:13.00]>
[02:14.00]Sak jujure atisun iki,
[02:19.99]Magih ono welas hang suci..
[02:28.50]Sing kiro bakalan lali,
[02:35.73]Masio riko ilang nong endi..
[02:44.00]Sak jujure atisun iki,
[02:51.04]Sing biso isun apusi..
[02:58.74]Welas hang nong ati,
[03:05.53]Sing keneng ulihe sun ilangi..
[03:13.67]
[03:27.60]>>>
[03:28.60]>>
[03:29.60]>
[03:30.60]Tau sun nduweni welas,
[03:37.19]Mungkir indah nong ati..
[03:44.97]Mulo sun sing biso lali,
[03:53.24]Riko hang ngawiti..
[04:00.27]
[04:05.03]Sing ono kabar yo hang nduduhi,
[04:12.03]Panggon riko yo nong endi..
[04:19.69]Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
[04:27.15]Kelendi isun goleti..
[04:33.69]
[04:37.23]Ha ha ha..ha aaa..
[04:48.02]
[05:06.09]>>>
[05:07.09]>>
[05:08.09]>
[05:09.09]Sak jujure atisun iki,
[05:14.93]Magih ono welas hang suci..
[05:23.02]Sing kiro bakalan lali,
[05:29.92]Masio riko ilang nong endi..
[05:38.32]Sak jujure atisun iki,
[05:45.66]Sing biso isun apusi..
[05:53.30]Welas hang nong ati,
[06:00.28]Sing keneng ulihe sun ilangi..
[06:08.06]Ha ha ha..ha aaa..
[06:23.68]Ha ha ha..ha aaa..
[06:34.94]
————–
Preview:

Menyan

Kurnia-Dewi
Versi: Kurnia Dewi

Duh kakang, isun edan nong riko
Apuo riko isun sepuro,
Akhire nggawe gelo..
Apuo riko isun terimo,
Padahal gawe loro..

Kedanan isun nong awak riko,
Melek merem sing biso turu..
Curigo isun sing biasa biasane,
Angger dino eling nong riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..

reff:
Apuo riko isun sepuro,
Akhire nggawe gelo..
Apuo riko isun terimo,
Padahal gawe loro..

Kedanan isun nong awak riko,
Melek merem sing biso turu..
Curigo isun sing biasa biasane,
Angger dino eling nong riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..
————-
[ver: lyrics]
[id: nslwwzcc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Menyan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:01.67]Menyan – Kurnia Dewi
[00:04.52]
[00:07.00]Duh kakang, isun edan nong riko
[00:26.28]
[00:31.64]Apuo riko isun sepuro,
[00:37.22]Akhire nggawe gelo..
[00:43.26]Apuo riko isun terimo,
[00:49.49]Padahal gawe loro..
[00:55.59]
[01:01.38]Kedanan isun nong awak riko,
[01:06.86]Melek merem sing biso turu..
[01:12.83]Curigo isun sing biasa biasane,
[01:18.99]Angger dino eling nong riko..
[01:24.47]
[01:27.22]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[01:36.21]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[01:48.36]Rasane awak kok gelebegan,
[01:54.26]Kudu ketemu riko..
[02:00.67]
[02:16.73]>>>
[02:17.73]>>
[02:18.73]>
[02:19.73]Apuo riko isun sepuro,
[02:25.43]Akhire nggawe gelo..
[02:30.89]Apuo riko isun terimo,
[02:37.11]Padahal gawe loro..
[02:42.83]
[02:48.55]Kedanan isun nong awak riko,
[02:54.64]Melek merem sing biso turu..
[03:00.37]Curigo isun sing biasa biasane,
[03:06.71]Angger dino eling nong riko..
[03:11.81]
[03:15.17]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[03:26.02]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[03:35.96]Rasane awak kok gelebegan,
[03:41.54]Kudu ketemu riko..
[03:48.77]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[04:00.27]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[04:11.17]Rasane awak kok gelebegan,
[04:16.77]Kudu ketemu riko..
[04:24.04]
———-
Preview:

Nono Coretan

Kurnia-Dewi
Versi: Kurnia Dewi

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
————–
[ver: lyrics]
[id: vbapzzcc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Nono Coretan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.64]Nono Coretan
[00:07.64]Versi : Kurnia Dewi
[00:09.64]
[00:11.64]>>>
[00:12.64]>>
[00:13.64]>
[00:14.64]Sya lela lela lela..
[00:18.74]Sya lela lela lela..
[00:22.42]Sya lela lela lela..
[00:25.90]Sya lela lela lela..
[00:29.76]
[00:35.08]Munggone riko biso meruhi,
[00:42.08]Gemeretepe welas iki..
[00:49.79]Munggone dodo disigar sing mati,
[00:57.69]Sun kongkon riko ngiling ngilingi..
[01:06.35]Kelire paran wernane piro,
[01:13.55]Putih tah abang opo tah belang..
[01:20.90]
[02:05.70]>>>
[02:06.70]>>
[02:07.70]>
[02:08.70]Putihe welas iki nyang riko,
[02:15.77]Tinulis mangsi mung aran riko..
[02:23.36]Nono garetan nono coretan,
[02:31.25]Entek entek wis yo mung,
[02:35.61]yo mung kanggo riko..
[02:43.64]Sya lela lela lela..
[02:46.93]Sya lela lela lela..
[02:50.42]Sya lela lela lela..
[02:54.91]Munggone riko biso meruhi,
[03:03.07]Gemeretepe welas iki..
[03:11.46]Munggone dodo disigar sing mati,
[03:18.93]Sun kongkon riko ngiling ngilingi..
[03:27.33]Kelire paran wernane piro,
[03:34.80]Putih tah abang opo tah belang..
[03:41.83]
[04:25.43]>>>
[04:26.43]>>
[04:27.43]>
[04:28.43]Putihe welas iki nyang riko,
[04:36.39]Tinulis mangsi mung aran riko..
[04:44.28]Nono garetan nono coretan,
[04:52.11]Entek entek wis yo mung,
[04:56.80]yo mung kanggo riko..
[05:02.76]
[05:09.85]Sya lela lela lela..
[05:15.09]
———-
Preview:

Kegowo Angen Angen

Kurnia-Dewi
Versi: Kurnia Dewi

Sing biso sing biso sun lalekno,
Rupan riko kok terus nggudo..
Opo kegowo angen angen,
Opo mergo jeru roso demen..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

reff:
Sing biso sing biso sun lalekno,
Rupan riko kok terus nggudo..
Opo kegowo angen angen,
Opo mergo jeru roso demen..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
————–
[ver: lyrics]
[id: qnssbicc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Kegowo Angen Angen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.04]Kegowo Angen Angen
[00:16.04]Vokal : Kurnia Dewi
[00:19.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Sing biso sing biso sun lalekno,
[00:30.59]Rupan riko kok terus nggudo..
[00:38.22]Opo kegowo angen angen,
[00:45.88]Opo mergo jeru roso demen..
[00:52.16]Sing biso sing biso sun lalekno,
[00:57.93]Kolo riko nyampekno roso demen..
[01:07.51]Lawas hang kependem,
[01:11.38]Nyanding riko biso nggawe ati mesem..
[01:19.51]
[01:23.07]Gancang gancango dino sun temokno,
[01:29.67]Ambi wong hang teroso angen angen..
[01:36.58]Arep sun bales welas hang riko lungno,
[01:43.41]Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
[01:50.23]Sing biso sing biso sun lalekno,
[01:56.73]Kolo riko nyampekno roso demen..
[02:05.56]Lawas hang kependem,
[02:10.35]Nyanding riko biso nggawe ati mesem..
[02:16.89]
[02:58.56]>>>
[02:59.56]>>
[03:00.56]>
[03:01.56]Sing biso sing biso sun lalekno,
[03:07.97]Rupan riko kok terus nggudo..
[03:17.25]Opo kegowo angen angen,
[03:22.79]Opo mergo jeru roso demen..
[03:30.01]Sing biso sing biso sun lalekno,
[03:35.86]Kolo riko nyampekno roso demen..
[03:44.89]Lawas hang kependem,
[03:49.36]Nyanding riko biso nggawe ati mesem..
[03:56.40]
[04:00.25]Gancang gancango dino sun temokno,
[04:07.22]Ambi wong hang teroso angen angen..
[04:14.13]Arep sun bales welas hang riko lungno,
[04:20.85]Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
[04:27.56]Gancang gancango dino sun temokno,
[04:34.47]Ambi wong hang teroso angen angen..
[04:41.31]Arep sun bales welas hang riko lungno,
[04:48.09]Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
[04:56.30]
———-
Preview:

Karepe Ati

Kurnia-Dewi_1
Versi: Kurnia Dewi

Kariyo sing biso lali,
Kariyo ngedan ngedani..
Pingine isun ndemeni,
Klaksano karepe ati..

Biso nyanding ambi riko,
Paran maning saben dino..
Mung riko hang isun pujo,
Nono maning wong liyo..

reff:
Dudu mergo nong dunyane,
Ugo dudu nong rupane..
Hang nggawe isun demen,
Hang nggawe sun ngangen ngangen..

Nong idepe hang malik,
Nong bacote hang mbangir..
Nong eseme hang manis,
Gawe isun kesengsem..

reff:
Nono..maning..,
Hang dadi kudangan..
Liyane..riko..
Liyane..riko..

Dudu mergo nong dunyane,
Ugo dudu nong rupane..
Hang nggawe isun demen,
Hang nggawe sun ngangen ngangen..

Nong idepe hang malik,
Nong bacote hang mbangir..
Nong eseme hang manis,
Gawe isun kesengsem..

reff:
Nono..maning..,
Hang dadi kudangan..
Liyane..riko..
Liyane..riko..

Kariyo sing biso lali,
Kariyo ngedan ngedani..
Pingine isun ndemeni,
Klaksano karepe ati..

Biso nyanding ambi riko,
Paran maning saben dino..
Mung riko hang isun pujo,
Nono maning wong liyo..
—————
[ver: lyrics]
[id: nilcsccs]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Karepe Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.02]Karepe Ati
[00:21.02]Versi : Kurnia Dewi
[00:24.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Kariyo sing biso lali,
[00:34.72]Kariyo ngedan ngedani..
[00:39.68]Pingine isun ndemeni,
[00:44.27]Klaksano karepe ati..
[00:50.28]Biso nyanding ambi riko,
[00:52.87]Paran maning saben dino..
[00:55.48]Mung riko hang isun pujo,
[00:57.90]Nono maning wong liyo..
[01:02.39]
[01:11.00]>>>
[01:12.00]>>
[01:13.00]>
[01:14.00]Dudu mergo nong dunyane,
[01:16.59]Ugo dudu nong rupane..
[01:23.29]Hang nggawe isun demen,
[01:27.79]Hang nggawe sun ngangen ngangen..
[01:34.27]Nong idepe hang malik,
[01:36.21]Nong bacote hang mbangir..
[01:38.85]Nong eseme hang manis,
[01:41.22]Gawe isun kesengsem..
[01:46.13]
[02:14.06]>>>
[02:15.06]>>
[02:16.06]>
[02:17.06]Nono..maning..,
[02:24.96]Hang dadi kudangan..
[02:33.67]Liyane..riko..
[02:42.03]Liyane..riko..
[02:47.09]
[02:58.11]Dudu mergo nong dunyane,
[03:02.91]Ugo dudu nong rupane..
[03:07.17]Hang nggawe isun demen,
[03:12.58]Hang nggawe sun ngangen ngangen..
[03:19.57]Nong idepe hang malik,
[03:21.53]Nong bacote hang mbangir..
[03:24.25]Nong eseme hang manis,
[03:26.63]Gawe isun kesengsem..
[03:31.42]
[04:00.02]>>>
[04:01.02]>>
[04:02.02]>
[04:03.02]Nono..maning..,
[04:10.52]Hang dadi kudangan..
[04:19.15]Liyane..riko..
[04:27.24]Liyane..riko..
[04:33.45]
[04:44.05]Kariyo sing biso lali,
[04:48.83]Kariyo ngedan ngedani..
[04:53.44]Pingine isun ndemeni,
[04:58.18]Klaksano karepe ati..
[05:04.67]Biso nyanding ambi riko,
[05:06.68]Paran maning saben dino..
[05:09.26]Mung riko hang isun pujo,
[05:11.59]Nono maning wong liyo..
[05:16.10]
————
Preview:

Yo Wis

Kurnia-Dewi_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-2300 Yo Wis
Versi: Kurnia Dewi

YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
NONG AWAK RIKO, HANG TAU SUN DEMENI..
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
SING KIRO KEGUDO, OMONG RAYUAN NIRO..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..

reff:
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
NONG AWAK RIKO, HANG TAU SUN DEMENI..
YO WIS SUN GAWE LALI TEKO RING ATI,
SING KIRO KEGUDO, OMONG RAYUAN NIRO..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..

KADUNG BUTUH MESTI NYANDING,
KADUNG KAREP MESTI MORO..
EMONG NERIMO SUSAHE,
MUNG NERIMO SENENGE..

KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
KADANG KADANG NGGALUH ATI, NONG RUNGU SAMBATE..
PADAHAL SUN WIS NGERTI,TEKO ONO NGAREPE..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Yo Wis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[id: pwoqwzsw]
[00:01.94]Yo Wis – Kurnia Dewi
[00:32.94]
[00:35.94]>>>
[00:36.94]>>
[00:37.94]>
[00:38.94]YO WIS SUN GAWE LALI
[00:42.45]TEKO RING ATI..
[00:47.81]NONG AWAK RIKO,
[00:50.49]HANG TAU SUN DEMENI..
[00:57.11]YO WIS SUN GAWE LALI
[01:00.99]TEKO RING ATI..
[01:06.04]SING KIRO KEGUDO,
[01:09.22]OMONG RAYUAN NIRO..
[01:15.80]KADUNG BUTUH
[01:17.24]MESTI NYANDING,
[01:18.43]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[01:21.04]EMONG NERIMO SUSAHE,
[01:22.73]MUNG NERIMO SENENGE..
[01:28.81]KADANG KADANG
[01:31.75]NGGALUH ATI
[01:32.13]DONG RUNGU SAMBATE..
[01:34.64]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[01:36.85]TEKO ONO KAREPE..
[01:39.55]KADANG KADANG
[01:40.46]NGGALUH ATI
[01:41.71]DONG RUNGU SAMBATE..
[01:43.94]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[01:45.81]TEKO ONO KAREPE..
[01:50.52]
[01:53.39]==kurnia dewi, yo wis==
[02:24.39]
[02:27.39]>>>
[02:28.39]>>
[02:29.39]>
[02:30.39]YO WIS SUN GAWE LALI
[02:34.97]TEKO RING ATI..
[02:39.95]NONG AWAK RIKO,
[02:42.12]HANG TAU SUN DEMENI..
[02:48.81]YO WIS SUN GAWE LALI
[02:52.88]TEKO RING ATI..
[02:58.04]SING KIRO KEGUDO,
[03:01.59]OMONG RAYUAN NIRO..
[03:07.68]KADUNG BUTUH
[03:09.00]MESTI NYANDING,
[03:10.38]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[03:12.36]EMONG NERIMO SUSAHE,
[03:15.48]MUNG NERIMO SENENGE..
[03:20.49]KADANG KADANG
[03:22.86]NGGALUH ATI
[03:24.17]DONG RUNGU SAMBATE..
[03:26.60]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[03:28.48]TEKO ONO KAREPE..
[03:31.23]KADANG KADANG
[03:32.72]NGGALUH ATI
[03:33.52]DONG RUNGU SAMBATE..
[03:35.82]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[03:37.88]TEKO ONO KAREPE..
[03:41.62]
[03:44.35]KADUNG BUTUH
[03:46.34]MESTI NYANDING,
[03:47.10]KADUNG KAREP MESTI MORO..
[03:49.55]EMONG NERIMO SUSAHE,
[03:51.47]MUNG NERIMO SENENGE..
[03:57.26]KADANG KADANG
[03:59.78]NGGALUH ATI
[04:00.72]DONG RUNGU SAMBATE..
[04:03.08]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[04:05.20]TEKO ONO KAREPE..
[04:07.87]KADANG KADANG
[04:09.18]NGGALUH ATI
[04:10.24]DONG RUNGU SAMBATE..
[04:12.29]PADAHAL SUN WIS NGERTI
[04:14.40]TEKO ONO KAREPE..
[04:18.25]
————-
Preview: