Atiku Gelo (koes plus)

Koes-Plus_6
Versi: Koes Plus

Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Ndilalahe wong yen lagi peteng,
Tresno pisan tur kok sajak marem..
Moto peteng kuping ora mireng,
Diapusi plintat-plintut ora ngerti..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

reff:
Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cbpnvlcu]
[ar: Atiku Gelo]
[ti: Atiku Gelo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:59]
[00:00.02]Atiku Gelo – Koes Plus
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Ati gelo yen eling pacarku,
[00:20.01]Wiwitane tresno banget aku..
[00:24.31]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[00:29.03]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[00:33.38]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[00:37.93]Jare lungo diutus wong tuwo..
[00:42.86]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[00:46.95]Peteta petete sajak ngece-ece..
[00:51.00]Ndilalahe wong yen lagi peteng,
[00:56.06]Tresno pisan tur kok sajak marem..
[01:00.64]Moto peteng kuping ora mireng,
[01:05.30]Diapusi plintat-plintut ora ngerti..
[01:09.80]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[01:14.21]Jare lungo diutus wong tuwo..
[01:19.00]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[01:23.24]Peteta petete sajak ngece-ece..
[01:27.21]
[01:43.06]>>>
[01:44.06]>>
[01:45.06]>
[01:46.06]Ati gelo yen eling pacarku,
[01:50.86]Wiwitane tresno banget aku..
[01:54.78]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[01:59.57]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[02:04.22]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:08.46]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:13.25]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:17.42]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:21.59]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:26.52]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:31.42]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:35.59]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:40.19]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:44.61]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:49.40]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:53.69]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:56.75]
————–
Preview:

Advertisements

Bido Bido Dadamu Putih

Koes-Plus
Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kwsahucv]
[ar: Koes Plus]
[ti: Bido-Bido Dadamu Putih]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:44]
[00:01.03]Bido Bido Dadamu Putih
[00:06.03]
[00:08.03]>>>
[00:09.03]>>
[00:10.03]>
[00:13.03]Bido bido dadamu putih,
[00:17.03]Nyamber nyamber
[00:18.17]mergo ngelih..
[00:21.92]Sworo sambat lirih lirih,
[00:24.62]Lirih lirih..
[00:28.36]Bido bido dadamu putih,
[00:32.64]Cucuk cakar mambu getih..
[00:37.07]Mangan kuthuk milih milih,
[00:39.86]Milih milih..
[00:42.63]Ning nong ning gong
[00:44.51]wak bayan..
[00:46.61]Sego jagung
[00:49.15]ora doyan..
[00:52.05]Jangan kangkung
[00:54.05]ora mangan..
[00:57.17]Ning nong ning gong
[00:59.65]wak bayan..
[01:01.65]
[01:27.05]>>>
[01:28.05]>>
[01:29.05]>
[01:30.05]Ning nong ning gong
[01:32.10]wak bayan..
[01:34.41]Sego jagung
[01:36.91]ora doyan..
[01:39.41]Jangan kangkung
[01:41.90]ora mangan..
[01:44.21]Ning nong ning gong
[01:46.71]wak bayan..
[01:49.21]Bido bido dadamu putih,
[01:52.78]Nyamber nyamber
[01:55.45]mergo ngelih..
[01:56.61]Sworo sambat lirih lirih,
[01:59.93]Lirih lirih..
[02:03.11]Bido bido dadamu putih,
[02:07.24]Cucuk cakar mambu getih..
[02:10.81]Mangan kuthuk milih milih,
[02:13.80]Milih milih..
[02:16.03]Ning nong ning gong
[02:18.87]wak bayan..
[02:20.87]Sego jagung
[02:23.43]ora doyan..
[02:25.92]Jangan kangkung
[02:28.31]ora mangan..
[02:30.49]Ning nong ning gong
[02:33.12]wak bayan..
[02:35.18]
————–
Preview:

Jambu Opo Jeruk

Koes-Plus
Versi: Koes Plus

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhne mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

reff:
Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qkznwlcs]
[ar: Koes Plus]
[ti: Jambu Opo Jeruk]
[al: Pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:58]
[00:01.05]Jambu Opo Jeruk
[00:12.05]Versi : Koes Plus
[00:15.05]
[00:18.05]>>>
[00:19.05]>>
[00:20.05]>
[00:21.05]Jambu..opo jeruk,
[00:24.55]Aku melu..opo entuk..
[00:28.04]Melu..menyang endi,
[00:32.00]Aku melu..lungguh kursi..
[00:35.51]Goyang..karo ngantuk,
[00:38.07]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[00:42.36]Thengak thenguk..nemu gethuk,
[00:50.94]Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
[00:57.42]Omah gedhong..kari manggon..
[01:05.15]Enak opo.., butuh opo..
[01:10.46]Ora butuh..ngena ngene,
[01:14.71]Butuhne mung nyambut gawe..
[01:19.11]Jambu..opo jeruk,
[01:23.24]Aku melu..opo entuk..
[01:27.06]Melu..menyang endi,
[01:30.41]Aku melu..lungguh kursi..
[01:34.19]Goyang..karo ngantuk,
[01:37.55]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[01:42.09]
[01:54.09]>>>
[01:55.09]>>
[01:56.09]>
[01:57.09]Jambu..opo jeruk,
[02:00.69]Aku melu..opo entuk..
[02:04.63]Melu..menyang endi,
[02:07.91]Aku melu..lungguh kursi..
[02:11.78]Goyang..karo ngantuk,
[02:14.82]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[02:18.48]Thengak thenguk..nemu gethuk,
[02:26.21]Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
[02:33.86]Omah gedhong..kari manggon..
[02:42.02]Enak opo.., butuh opo..
[02:46.87]Ora butuh..ngena ngene,
[02:50.29]Butuhku mung nyambut gawe..
[02:55.75]Jambu..opo jeruk,
[02:59.62]Aku melu..opo entuk..
[03:03.65]Melu..menyang endi,
[03:06.83]Aku melu..lungguh kursi..
[03:10.81]Goyang..karo ngantuk,
[03:13.72]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[03:18.99]Thengak thenguk..nemu gethuk,
[03:25.26]Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
[03:32.11]Omah gedhong..kari manggon..
[03:40.20]Enak opo.., butuh opo..
[03:45.75]Ora butuh..ngena ngene,
[03:49.03]Butuhku mung nyambut gawe..
[03:53.76]
————
Preview:

Kolang Kaling (koes plus)

Koes-Plus_1
Versi: Koes Plus

Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

reff:
Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..
—————
[ver: lyrics]
[id: cncazucs]
[ar: Koes Plus]
[ti: Kolang Kaling]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.00]Kolang Kaling
[00:08.00]Versi : Koes Plus
[00:10.00]
[00:12.00]>>>
[00:13.00]>>
[00:14.00]>
[00:15.00]Bekupon omahe doro,
[00:20.00]Ngetan kulon akeh segoro..
[00:23.46]Nyambut gawe ojo sembrono,
[00:27.13]Mengko mundhak uripe soro..
[00:31.67]Lang kaling konco diirisi..
[00:38.14]Lang kaling konco diicipi..
[00:46.48]Yeng eling konco bakal mukti..
[00:55.06]Rokok kretek taline lawe,
[00:59.18]Omah gubuk dilabur putih..
[01:03.29]Wong urip ojo seneng ngece,
[01:07.84]Gotong royong iku mestine..
[01:11.70]Lang kaling konco diirisi..
[01:18.30]Lang kaling konco diicipi..
[01:26.95]Yeng eling konco bakal mukti..
[01:34.04]
[01:37.95]==koes plus, kolang kaling==
[02:01.22]
[02:04.22]>>>
[02:05.22]>>
[02:06.22]>
[02:07.22]Bekupon omahe doro,
[02:11.23]Ngetan kulon akeh segoro..
[02:15.84]Nyambut gawe ojo sembrono,
[02:19.58]Mengko mundhak uripe soro..
[02:23.75]Lang kaling konco diirisi..
[02:30.54]Lang kaling konco diicipi..
[02:38.95]Yeng eling konco bakal mukti..
[02:46.77]Rokok kretek taline lawe,
[02:51.12]Omah gubuk dilabur putih..
[02:55.60]Wong urip ojo seneng ngece,
[02:59.41]Gotong royong iku mestine..
[03:04.08]Lang kaling konco diirisi..
[03:10.42]Lang kaling konco diicipi..
[03:18.52]Yeng eling konco bakal mukti..
[03:26.97]Lang kaling konco diirisi..
[03:34.69]Lang kaling konco diicipi..
[03:42.71]Yeng eling konco bakal mukti..
[03:50.04]
————–
Preview:

Til Kontal Kantil

Koes-Plus_1
Versi: Koes Plus

Pak geman klambi abang,
Nek disuduk manthuk manthuk,
Sing jujur lan temenan,
Mung lestari kang kepethuk..

Pak joko dodol soto,
Nek gak payu gela gelo,
Sing elek lan sing bodo,
Kabeh podho duwe jodo..

Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..

Pak bejo menek klopo,
Nek tibo dadi janoko,
Sing awas lan waspodho,
Ojo nganti dho sembrono..

Pak kerto numpak kreto,
Lewat treteg kertosono,
Kabeh saeko proyo,
Podho tentrem lan raharjo..

Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..

Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantol gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,

Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantal gandhul,

Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantul kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,

Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
—————–
[ver: lyrics]
[id: lkklzbcq]
[ar: Koes Plus]
[ti: Til Kontal Kantil]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 1:42]
[00:01.00]Til Kontal Kantil (koes plus)
[00:12.00]
[00:14.00]>>>
[00:15.00]>>
[00:16.00]>
[00:17.00]Pak geman klambi abang,
[00:19.00]Nek disuduk manthuk manthuk,
[00:20.69]Sing jujur lan temenan,
[00:22.48]Mung lestari kang kepethuk..
[00:24.49]Pak joko dodol soto,
[00:26.13]Nek gak payu gela gelo,
[00:28.09]Sing elek lan sing bodo,
[00:30.01]Kabeh podho duwe jodo..
[00:34.05]Kebo ijo.., singosari..
[00:40.81]Jo maido.., nggegirisi..
[00:46.51]Pak bejo menek klopo,
[00:47.98]Nek tibo dadi janoko,
[00:49.90]Sing awas lan waspodho,
[00:51.89]Ojo nganti dho sembrono..
[00:54.11]Pak kerto numpak kreto,
[00:55.60]Lewat treteg kertosono,
[00:57.36]Kabeh saeko proyo,
[00:59.18]Podho tentrem lan raharjo..
[01:02.86]Kebo ijo.., singosari..
[01:10.18]Jo maido.., nggegirisi..
[01:15.86]Til kontal kantil gandhul,
[01:17.24]Kontal kantal kantol gandhul,
[01:19.23]Til kontal kantil gandhul,
[01:21.32]Kontal kantil kontal gandhul,
[01:23.17]Til kontal kantil gandhul,
[01:24.79]Kontal kantil kontal gandhul,
[01:26.83]Til kontal kantil gandhul,
[01:28.52]Kontal kantal kantal gandhul,
[01:30.52]Til kontal kantil gandhul,
[01:32.21]Kontal kantul kontal gandhul,
[01:34.14]Til kontal kantil gandhul,
[01:35.88]Kontal kantil kontal gandhul,
[01:37.70]Til kontal kantil gandhul,
[01:39.52]Kontal kantil kontal gandhul,
[01:41.00]
————-
Preview:

Padang Bulan (koes plus)

Koes-Plus_2
Versi: Koes Plus

Ayo konco do dolanan,
Nggelar kloso ing plataran..
OJo tansah mikirake susah,
Pisan pisan kudu bungah..

Tetembangan lagu jowo,
Nggo tombo ati nelongso..
Ojo tansah nurutake susah,
Gawe pikiran ra nggenah..

Ayo konco nembang bebarengan,
Mumpung padang rembulane..
Ojo tansah mikirake susah,
Pisan pisan kudu bungah..

reff:
Ayo konco nembang bebarengan
Mumpung padang rembulane..
OJo tansah mikirake susah,
Pisan pisan kudu bungah..

Ayo konco do dolanan,
Nggelar kloso ing plataran..
OJo tansah mikirake susah,
Pisan pisan kudu bungah..
—————-
[ver: lyrics]
[id: libblkcq]
[ar: Koes Plus]
[ti: Padang Bulan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:25]
[00:01.00]Padang Bulan (koes plus)
[00:04.00]
[00:05.00]Ayo konco do dolanan,
[00:07.93]Nggelar kloso ing plataran..
[00:14.43]Ojo tansah mikirake susah,
[00:19.22]Pisan pisan kudu bungah..
[00:23.68]Tetembangan lagu jowo,
[00:28.04]Nggo tombo ati nelongso..
[00:33.60]Ojo tansah nurutake susah,
[00:38.13]Gawe pikiran ra nggenah..
[00:43.27]Ayo konco nembang bebarengan,
[00:48.14]Mumpung padang rembulane..
[00:52.55]Ojo tansah mikirake susah,
[00:57.59]Pisan pisan kudu bungah..
[01:01.78]
[01:38.00]>>>
[01:39.00]>>
[01:40.00]>
[01:41.00]Ayo konco nembang bebarengan
[01:45.00]Mumpung padang rembulane..
[01:49.69]Ojo tansah mikirake susah,
[01:54.52]Pisan pisan kudu bungah..
[01:58.83]Ayo konco do dolanan,
[02:02.39]Nggelar kloso ing plataran..
[02:08.47]Ojo tansah mikirake susah,
[02:13.05]Pisan pisan kudu bungah..
[02:17.20]
————
Preview:

Jaman Wis Akhir (koes plus)

Koes-Plus_3
Versi: Koes Plus

Jaman wis akhir
Jaman wis akhir bumine goyang..
Jaman wis akhir
Jaman wis akhir bumine goyang..

Ketimbang nangis
Ketimbang nangis alung sembahyang..
Ketimbang nangis
Ketimbang nangis alung sembahyang..

reff:
Dadi wong urip
Dadi wong urip jo sombong sombong..
Dadi wong urip
Dadi wong urip jo sombong sombong..

Podo ilingo
Podo ilingo kabeh menungso..
Podo ilingo
Podo ilingo kabeh menungso..

reff:
Kabeh wis mesti
Kabeh wis mesti bakale mati..
Kabeh wis mesti
Kabeh wis mesti bakale mati..

Ayo do muji
Ayo do muji marang Illahi..
Ayo do muji
Ayo do muji marang Illahi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pqaahuch]
[ar: Koes Plus]
[ti: Jaman Wis Akhir]
[al: Pop Jawa Religi]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:52]
[00:00.57]Jaman Wis Akhir
[00:00.57]by: Koes Plus
[00:09.57]
[00:11.57]>>>
[00:12.57]>>
[00:13.57]>
[00:14.57]Jaman wis akhir
[00:16.71]jaman wis akhir
[00:18.10]bumine goyang..
[00:21.80]Jaman wis akhir
[00:23.58]jaman wis akhir
[00:25.14]bumine goyang..
[00:28.78]Ketimbang nangis
[00:30.75]ketimbang nangis
[00:32.29]alung sembahyang..
[00:35.82]Ketimbang nangis
[00:37.72]ketimbang nangis
[00:39.56]alung sembahyang..
[00:42.13]
[01:08.49]>>>
[01:09.49]>>
[01:10.49]>
[01:11.49]Dadi wong urip
[01:12.42]dadi wong urip
[01:14.16]jo sombong sombong..
[01:18.19]Dadi wong urip
[01:19.31]dadi wong urip
[01:21.25]jo sombong sombong..
[01:25.07]Podo ilingo
[01:26.10]podo ilingo
[01:28.15]kabeh menungso..
[01:32.14]Podo ilingo
[01:33.00]podo ilingo
[01:35.50]kabeh menungso..
[01:38.18]
[02:03.87]>>>
[02:04.87]>>
[02:05.87]>
[02:06.87]Kabeh wis mesti
[02:07.91]kabeh wis mesti
[02:09.78]bakale mati..
[02:13.64]Kabeh wis mesti
[02:14.94]kabeh wis mesti
[02:16.80]bakale mati..
[02:20.75]Ayo do muji
[02:21.85]ayo do muji
[02:23.59]marang Illahi..
[02:27.43]Ayo do muji
[02:28.69]Ayo do muji
[02:30.62]marang illahi..
[02:33.54]
———–
Preview: