Atiku Gelo (koes plus)


Versi: Koes Plus

Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Ndilalahe wong yen lagi peteng,
Tresno pisan tur kok sajak marem..
Moto peteng kuping ora mireng,
Diapusi plintat-plintut ora ngerti..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

reff:
Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Bido Bido Dadamu Putih


Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

12311