Rini

Kirnadi
Versi: Kirnadi

Aku duwe tonggo anyaran,
Pindahan soko karang anyar..
Duwe anak siji ayu,
Saiki dadi sir-siranku..

Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh geganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..

reff:
Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh beganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Kirnadi]
[ti: Rini]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:07]
[id: szkwubcq]
[00:01.07]Rini
[00:06.07]Vokal : Kirnadi
[00:09.07]
[00:11.07]>>>
[00:12.07]>>
[00:13.07]>
[00:14.07]Aku duwe tonggo anyar,
[00:21.07]Pindahan soko karang anyar..
[00:27.83]Duwe anak siji ayu,
[00:34.73]Saiki dadi sir-siranku..
[00:42.19]Rini arane cah iku,
[00:49.46]Ireng manis pakulitane..
[00:56.43]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[01:03.08]Dolan dolan neng pasar baru..
[01:10.78]Rini kowe ojo lali,
[01:17.22]Elingo marang janji..
[01:24.72]Akeh godhaning atimu,
[01:31.50]Jo nganti lali marang aku..
[01:38.48]
[01:50.19]>>>
[01:51.19]>>
[01:52.19]>
[01:53.19]Rini arane cah iku,
[02:00.42]Ireng manis pakulitane..
[02:06.16]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[02:14.85]Dolan dolan neng pasar baru..
[02:21.98]Rini kowe ojo lali,
[02:28.47]Elingo marang janji..
[02:35.73]Akeh godhaning atimu,
[02:42.74]Jo nganti lali marang aku..
[02:50.38]
————-
Preview:

Advertisements

Sing Apik Tibo Kowe

Lirik Sanguturu ke-1950 Sing Apik Tibo Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Kirnadi
Produksi : ??

SOPO WONGE RA BAKAL SENENG ATI,
‘RUH WANITO, KANGET LEH MERAK ATI
LIRIK’ANMU SERR, LAN ESEMU
SARWO BANGET, NGGAWE GREGETING ATI..

KOK BEJANE, SLIRAMU SENENG AKU
AKU KUDU, NIMBANGI KATRESNANMU
ORA ONO LIYO, WANITO SING BISO
NGELUK’AKE AKU KEJOBO SLIRAMU..

LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
AKUNING LANGSEP, KULITANMU
SUARAMU NRENYUHAKE..

ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

reff :
LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
AKUNING LANGSEP, KULITANMU
SUARAMU NRENYUHAKE..

ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

[ver: lyrics]
[id: pnwoovsn]
[ar: Kirnadi]
[ti: Sing Apik Tibo Kowe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:20]
[00:01.39]Sing Apik Tibo Kowe
[00:07.39]Versi : Kirnadi
[00:10.39][01:55.86][03:04.95]
[00:13.39][02:04.27]>>>
[00:14.39][02:05.27]>>
[00:15.39][02:06.27]>
[00:16.39]SOPO WONGE RA BAKAL SENENG ATI,
[00:23.39]’RUH WANITO, KANGET LEH MERAK ATI
[00:28.41]LIRIK’ANMU SERR, LAN ESEMU
[00:34.49]SARWO BANGET, NGGAWE GREGETING ATI..
[00:41.04]KOK BEJANE, SLIRAMU, SENENG AKU
[00:47.27]AKU KUDU, NIMBANGI KATRESNANMU
[00:53.10]ORA ONO LIYO, WANITO SING BISO
[00:58.77]NGELUK’AKE AKU KEJOBO SLIRAMU..
[01:05.17][02:07.27]LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
[01:11.01][02:13.79]GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
[01:16.78][02:19.77]AKUNING LANGSEP, KULITANMU
[01:22.67][02:25.96]SUARAMU NRENYUHAKE..
[01:31.36][02:35.17]ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
[01:38.20][02:41.04]PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
[01:43.91][02:46.96]YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
[01:49.89][02:52.75][02:58.92]SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RbBXyRn691Y

Alon Alon Angger Kelakon

Ciptaan : ??
Vokal : Kirnadi
Produksi : SRP (c)2013

Krusa krusu ora ono paedahe,
Nesa-nesu ora cetho alesane,
Jo kesusu pengen ngrenteng kerjo opoae,
Engko gelo dewe pungkasane..

Tuku apem, gak entok ngebon
Alon alon, angger kelakon
Tuku apem, gak entok ngebon
Alon alon, angger kelakon..

Plirak plirik opo sing dadi karepmu,
Thimak thimik sajak kegeden sepatu,
Sithak sithik anggere dadi lego atimu,
Luwih becik timbang grusa grusu..

Tuku apem, gak entok ngebon
Alon alon, angger kelakon
Tuku apem, gak entok ngebon
Alon alon, angger kelakon..

[ver: lyrics]
[ar: Kirnadi]
[ti: Alon Alon Angger Kelakon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 02:49]
[00:01.53]Alon Alon Angger Kelakon
[00:08.51]Versi : Kirnadi
[00:11.42]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Krusa krusu ora ono paedahe,
[00:24.75]Nesa-nesu ora cetho alasane,
[00:32.66]Jo kesusu pengen ngrenteng, kerjo opo wae
[00:40.52]Engko gelo dewe pungkasane..
[00:47.44]Tuku apem, gak entok ngebon
[00:53.74]Alon alon, angger kelakon
[01:02.32]Tuku apem, gak entok ngebon
[01:08.88]Alon alon, angger kelakon..
[01:17.55]Plirak plirik opo sing dadi karepmu,
[01:24.99]Thimak thimik sajak kegeden sepatu,
[01:32.63]Sithak sithik anggere dadi lego atimu,
[01:41.21]Luwih becik timbang grusa grusu..
[01:47.73]Tuku apem, gak entok ngebon
[01:54.70]Alon alon, angger kelakon
[02:02.69]Tuku apem, gak entok ngebon
[02:09.53]Alon alon, angger kelakon..
[02:17.83]
[02:20.00]==kirnadi, alon alon angger kelakon==
[02:45.00]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8s_b8U5v2Aw

Tak Labui

Tak Labui
Ciptaan : ??
Vokal : Kirnadi
Produksi : ??

Tak labui poso telung minggu
Tak labui mben setu ora turu
Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo

reff :

Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo

Tak labui, tak labui, tak labui, tak labui

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FAbOw7q6wzY